Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 77 001
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Испания

Какви пари наливаме? Испанците изгоряха с 400 000 евро.

Тази година пак взеха точки. Миналата година бяха на 0.

Как така изгоряха с 400 000 евро?

Толкова плащат за участието си като съучредители. А я виж на кое място са.

# 1 471
Боже мой...нямам думи за тази пародия, която гледах. Тотален срам и позор!
Никой не може да ме убеди, че това ужасно нещо е най-добрата песен. Имаше много по-добри от нея! Това нещо е срам за музиката.
Колкото до нашата песен - изумена съм колко много журита не ни дадоха нито една точка. Не мога да проумея как може да дадеш 0т. на нашата песен. Не проумявам и ниския вот на зрителите.
Като цяло, потресена съм от това ниско класиране.
Всеки път се убеждавам каква пародия е този конкурс и нямам обяснение защо продължавам да го гледам.
Явно в този конкурс се харесва абсурдното, простотията и неадекватното.
Този свят тотално се побърка. Да идват извънземните и да ни приключват!

# 1 472
Нито една наша съседна страна не ни даде дори и една точка. Егати подлярите.

# 1 473
  • Испания
Крис сега е гост по руската пряко. Други са им били очакванията и на тях... Освен за Нета, де. Споменават ни като фаворити и са учудени на задната ни позиция. Аз също, първоначалният ми ентусиазъм беше за топ 3, после 5 - 7...

И затова не ни дадоха кьорава точка.

# 1 474
  • Разпиляна във въображението
Лека нощ и добро утро Simple Smile Беше ми приятно с вас. За втори път ми е и не съм сигурна дали ще си го причиня за трети.

# 1 475
И аз съм разочарована, но айде стига със тези съседи вече! Никой не ни е длъжен да ни дава точки, само защото ни е съсед! А и ние не им дадохме на тях. И нали точно това дразнеше винаги досега, точно това междусъседско обменяне на точки!
Според мен журитата наистина ни наказаха заради нашето миналогодишно гласуване, което наистина беше тъпо и идиотско тогава!

# 1 476
  • София
Аз ако съм на България никога няма да ги пусна в Е.С. Сърбия и Македония, да им е гадно. JoyJoyJoy

# 1 477
  • SF
работата е в това, че след такава песен като нашата, не знам какво биха измислили за следващата година.

# 1 478
На мен песента на Израел ми хареса. Беше по нестандартна и поне беше забавна в сравнение с последните два победителя. Не ми беше фаворит, но я предпочитах пред другия фаворит Кипър.

# 1 479
Въпреки традиционното ми разочарование от победителя ( с изключение на няколко години), ми беше забавно да коментираме заедно.
Аз имам нова любима песен, която ще си сваля да си слушам - Ermal Meta e Fabrizio Moro - Non Mi Avete Fatto Niente
Така че все пак музиката победи. Кокошката който иска да си я слуша.

# 1 480
Само дано Сашето не прави пак сценографията догодина, ако участваме.

# 1 481
работата е в това, че след такава песен като нашата, не знам какво биха измислили за следващата година.
Някаква чалгия трябва и без това няма да мине без мизрахи,а то си е почти същото.
Да щракат с пръсти,нали харесаха Кипър,явно имат нужда от нещо горещо,етно и мацка с клин.

# 1 482
  • На топло
Интересно ми е да видя вота на публиката по държави. Това е истинския вот.

Щото нали журито, хич не е подкупно....
Лека от мен 😊момичета!
 Този конкУрс отдавна загуби смисъл, но няма да се откажат скоро, заради смс-те, които им пълнят касичката.

# 1 483
  • Вестерос
Поне ще имаме коментар от първо лице от страната победител Grinning Tired
Tuon, да знеш, че си ни обещала покани Praynig bouquet
Бях забравила Grinning \

Tuonче Hug Kissing FaceInnocentInnocent

# 1 484
  • Варна
За мен най-интересно е тоталното разминаване на жури и зрители. И това не е за първи път. От журито няма смисъл според мен.

Общи условия

Активация на акаунт