Евровизия 2018 - Полуфинал II (Тема 24)

• 76 977
  • 1 760
  •   1
Отговори
# 1 500
  • На топло
Имаше послание песента на израелката, но беше поднесено с кудкудякане.
По тази логика, въобще може да се явяват и Хора, които не могат да пеят.
Важното е да правят там нещо оригинално на сцената....😂

# 1 501
  • Габрово
Честно казано исках да спечелят през 2010 сHarel Skaat - Milim

Помня я тази песен, хареса ми, даже питах в израелската тема какво означава заглавието.

# 1 502
Последно на кого са дали нашите зрители 12 и 10 точки? Има някакво разминаване в информацията.

България даде 12 точки на Австрия от вота на журито и 12 точки на Кипър от вота на публиката.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 02:49 от blue-green

# 1 503
Ох, отивам да кълна в леглото! Лека, момичета Heart

# 1 504
Минали години се сърдихте, че печелят песни с послания (например тази на Украйна) сега пък оплаквания защо не е спечелила песен с послание, а кудкудякане. Все ще има недоволни. На хората им е било забавно нейното кудкудякане и са гласували. Няма световна конспирация.

Едно е песен с хейт послание към една определена страна, в момент, в който световната политика имаше точно такъв тон (по-миналата година да сме точни за протокола), а съвсем друго е посланието в песента на италианците, например. Чули ли сте я изобщо? 
Слабо ме интерсува какви послания носи еди коя си песен в конкурса. Слушам за да се забавлявам, не се вглъбявам чак толкова в детайлите. Една песен или ме грабва или не, какви послания носи няма да ми промени мнението за това дали ми харесва или не.

# 1 505
Крис сега е гост по руската пряко. Други са им били очакванията и на тях... Освен за Нета, де. Споменават ни като фаворити и са учудени на задната ни позиция. Аз също, първоначалният ми ентусиазъм беше за топ 3, после 5 - 7...

И затова не ни дадоха кьорава точка.
smileys, не знам... От тях не очаквам чак толкова, виж от комшиите ми е баш обидно! Покрай Крис продължават да ни коментират песента м/у другото в пряк ефир. За мен е не лоша реклама.

# 1 506
  • Испания
Лека!

# 1 507
# 1 508
  • Испания
smileys, не знам... От тях не очаквам чак толкова, виж от комшиите ми е баш обидно! Покрай Крис продължават да ни коментират песента м/у другото в пряк ефир. За мен е не лоша реклама.

Свършило е, но върнах назад. Видях Илья Резник и се отказах да гледам.

# 1 509
Скрит текст:
Минали години се сърдихте, че печелят песни с послания (например тази на Украйна) сега пък оплаквания защо не е спечелила песен с послание, а кудкудякане. Все ще има недоволни. На хората им е било забавно нейното кудкудякане и са гласували. Няма световна конспирация.

Едно е песен с хейт послание към една определена страна, в момент, в който световната политика имаше точно такъв тон (по-миналата година да сме точни за протокола), а съвсем друго е посланието в песента на италианците, например. Чули ли сте я изобщо? 
Слабо ме интерсува какви послания носи еди коя си песен в конкурса. Слушам за да се забавлявам, не се вглъбявам чак толкова в детайлите. Една песен или ме грабва или не, какви послания носи няма да ми промени мнението за това дали ми харесва или не.

Това обяснява доста неща.

Лека нощ на всички!

# 1 510
Били сме 7-ми на първия полуфинал. Явно просто не сме били сред фаворитите. Все пак е достойно класиране.

# 1 511
Как може професионално жури да гласува за фалшиво пеещите Израел и Кипър и за супер елементарната песен на Швеция ?
Догодина трябва да бойкотираме конкурса като пратим тоталната простотия. Единият ще кудкудяка, вторият ще блее, третият ще грухти, четвъртият ще реве като магаре, петият ще говори в защита на гейовите, чернокожите, жълтите, феминистките, транссексуалните, а шестият ще чете библията.
Ще се изкефя на нещо такова, сериозно. Тотално ще им се изгаврим.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 02:56 от Paige

# 1 512
Аз предвидливо купих за десерт ябълков сладкиш кашер! Радвам се за Израел, особено пък като си припомних, че телевизията им беше обявила, че няма повече да излъчват Евровизия.
Браво на Англичанката, за куража да продължи. Как ви дойде на ума, че продължи на запис? Толкова си личеше, че впрегна всичките си сили да се съвземе и изпее всичко докрай. Човек, ако ви слуша тук вас...
Браво на Франция и Италия, това са проблемите на Европа, не е много до музика и песни работата при деца, изплуващи от морето, при ширища се омраза...
Браво на Португалия за хубавото шоу. Салватор Собрал пя страхотно, докосна ми душата отново. Всички фадо изпълнители представиха прекрасни неща. Отдавна се каня да разгледам Португалия, а сега съм съвсем мотивирана.
Жалко за много от коментарите тук - как пък на някои хора не им минава на ум, че тяхното мнение не е закон? Яко плюене по другите, а искаме уважение за нашите... Яко подигравки с различните, ама се обиждаме ако сме от най-обикновените... Яко грозни думи, каквито МУЗИКАТА по принцип не бива да ражда... Потанцувайте, купете си диск с фадо, отидете на концерт на австриеца - радвайте се на живота, хора. Нека и другите да се радват и те. Честито на Израел!

# 1 513
  • Индия/България
Да скъсваме с мрачната визия, трябва цветно, шантаво.
аз тъкмо това си мислех, преди да обявят победителя..

явно на всички вече дотолкова им е писнало от всякакви политико-социално-здравно-икономическо-малцинствено-неоправдани-мега-съществено-значими проблеми и глобални послания, че просто искат да теглят една * на всичко, да си надуят тонколоните до дупка, да се развихрят и да кудкудякат Wink Може би и те са си в правото, де, (представи си бабо Пено), след като Европа им/ни предлага за консумация предимно висококачествен "стрес"..Баланс трЕбе.. Друго обяснение просто нямам за цялата трагикомедия аз...тЪзвечершна... Cold Sweat

# 1 514
  • Там,където се събуждам щастлива.
Само дано Сашето не прави пак сценографията догодина, ако участваме.

А защо наемат чужденци за тази работа? Няма ли кадърни българи, които да направят нещо качествено?

Общи условия

Активация на акаунт