Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 80 524
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На кого в реалния живот беше гадже екранната ПолЯ?

Мисля, че играе доста естествено...

Явор Бахаров.

# 151
  • София
Йаааааак никак не го харесвам този, ужас! А толкова харесвах Поля Grinning падна ми в очите

# 152
Йаааааак никак не го харесвам този, ужас! А толкова харесвах Поля Grinning падна ми в очите

Според мен са си един за друг... и двамата противни. Rolling Eyes

Относно разследването на Колев за Никола, мисля си, че ще заподозре Любо. Тогава ще е интересно Станислав какво ще направи.

# 153
  • somewhere near the sea
"Чавдар Колев е в болницата и разпитва за починалия Никола. Разбира, че Станислав го е посещавал."

Не знае,че е Станислав,казаха "някакво русо момче".
Скоро ще се разбере, че се е досетил.

# 154
И според мен нещата вървят към Любо.

# 155
  • somewhere near the sea
                                              ЕПИЗОД 87

Семейството стои пред оставената бутилка с вишновка. Милица и  Марин не вярват да е Васил. Венета пък не вярва това да са Косьо и Иван, те са толкова безобидни. Тя и Станислав допускат, че може да е дядо Дочо. Затова предлага да говорят с адвокатката.

Катя е при Боби, настъпил е моментът на откровението. Казва, че е имала причина да крие- донорството. Според него решението е нейно и той би постъпил по същия начин.

Ленин е организирал Косьо и Иван да копаят основи за руската баня. Косьо смята идеята за безсмислена. Те не му дават да работи.

Станчо(така го нарича Неда) идва у тях да вземе нещата на майка си и е приятно изненадан да види Нора, майката на Крум. Личи колко се смущава от присъствието на младата жена. Тя също е заинтригувана и разпитва за него Неда, която го определя като много добро момче. Нора допуска,че  дядо Дочо  се е пошегувал с наследниците и просто няма наследство.

Георги прави комплимент на Снежана за кръчмата, ястията и обещава да са ѝ клиенти до края на престоя.

Станислав простира пране, Милица му дава инструкции. Когато той подхвърля отново за дядо си, тя е стресната и уплашена от думите му, че той може да ги наблюдава. Накрая да се появи и да каже, че всичко е било шега. Милица му дава пример с Катерина- толкова време учене и накрая да се забие в селото. Тя с какво е заслужила подобна шега. Не вярва баща ѝ да им  причини това. Станислав все още не вярва и е сериозен и уплашен.

Екипът на Георги е в кръчмата. Веселят се без шефа. Подкачат Калин за това как го гледа Ана.

Борис и Крум разговарят за бащинството и живота, докато играят федербал. Борис му казва, че много би искал да бъде баща.

Калин посещава Ана, която твори с глина. Извинява се, че са се смели преди малко. Отмята кичур от косата ѝ и си тръгва.

Цветан се кара на Ленин, че е започнал да копае в земята, защото тя подлежала на одържавяване. Съобщава, че са  го обезщетили с нов парцел в Ямище на 10 км оттук. Ленин е бесен. Изгонва кмета.

Венета излиза от кабинета на лекаря, където са ѝ дали инструкции какво да си носи за постъпване.  Трансплантацията явно е на дневен ред.

Дияна се хвали на Снежана, че има среща с инструктора си по фризьорство. Снежа се радва, че тя е намерила най-сетне призванието си. „Това е само началото”- казва Дияна. Щяла да отвори салони в цялата страна, ще се конти както си знае, ще ходи по партита, всички ще я гледат, а тя ще диктува модата на известните. А с Краси, коафьора, ще си отворят нови салони, ще си народят деца…, а бе щастлива е Диди с мечтите си.

Един от екипа на Георги-Пепи- заварва Милица да пие кафе и започва с нескопосаните комплименти. На нея е ясно, че не са тук за тиймбилдинг, нека ѝ каже истинската причина. Той шикалкави, но  Милица го изнудва със стари снимки с жени, които може да изпрати на жена му. Той изплюва камъчето- ще изкупуват земя.

Крум и майка му се разхождат и си говорят за болестта му, за приятелите. Той споделя, че Борис му се струва унил.

Боби дава инструкции на Георги за предстоящо състезание, но той се интересува от други неща. Пита как се разбира с другите момчета. Борис му казва, че са трима и вземат заедно решенията. Георги му казва, че в живота не трябва да си като ламя с много глави, защото те в един момент ще се скарат и ламята става уязвима. Трябва да е като дракон с една единствена глава.

Краси показва на Дияна как се намалява обема на косата. Тя го прекъсва и го пита има ли си гадже, какво обича да прави в свободното си време. Той е склонен да ѝ разкаже за себе си. Казва, че го умиляват деца с добре направени прически. Диди е щастлива, че съдбата ги е срещнала.

Иван и Снежана избират детско легло за бебето на Дияна. Той подмята, че би искал да си имат дете. Продавачката се обърква и смята, че Снежана е дъщеря на Иван, той се сконфузва.

Състезанието е в ход, Боби е ядосан, че Чочо вече не се интересува от тях. А уж обещал да прави снимки за сайта им. Любо го моли да не го съдят строго.

Баба Злата разказва приказка на Крум, докато правят мартеници.

Чавдар Колев е на гробищата, пита кой посещава гроба на Никола. Казват му за рус млад, висок мъж.

Милица казва на Георги, който е на  голф с Цветан, че е разбрала каква игра играе. Но не се разкрива докрай.

Станислав поднася цвете на Нора, носи две кафета и моли да седне при нея. Кани я на кино, тя отказва. Станислав плаща сметката, дори дава голям бакшиш. Нора става и му прошепва: „Знаех, че си фукльо. Изобщо не знаеш цената на парите, нали?” Когато тя се отдалечава, Станислав си иска рестото.

Косьо се умилква на Неда, че няма да оздравее само със салати. Сексът също помагал, бил го чел в една статия.

Боби е притеснен и казва на Катя, че иска да си имат доверие.

Венета и Иван се разхождат и си говорят за живота, за мечтите. Той е уверен, че тя ще оздравее. Тя го пита за неговите мечти. Казва, че иска да направи развъдник за есетри, да си вземе няколко пауна за красота. Венета се въодушевява, казва, че това е осъществимо, дори обещава да участва. Иван казва, че е златна жена, Марин е късметлия с нея.
[/i]

# 156
  • София
ЕПИЗОД  87

# 157
Положението с Дидка става безнадежно! То бива пълнежи с тъпи теми, но вече не,ам нерви, както се пее! Борис не ми изглежда много въодушевен, че ще има дете! А те с Катя защо се държат като чужди? Днес им се получи, но Катерина с този срам? Не ми е убедителна, след като вече е бременна и то не от въздуха? За пръв път виждам лекар, който изпълнява и физиотерапевтични функции. Това не е ли отделна професия? Или карай, то вече след тези смесени климатични фонове? Днес си беше доста скучно, освен Милица. Стани сваля майката на Крум-тук вече ще има развитие. Ани дали заслужава Аръков/ фенка съм му/, но защо той показва перки?

# 158
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В София има само 1 болница - Токуда и 2ма лекари,специалисти във всички области,за които се сетиш.От левкимия,през генетични изследвания,през травми и хирургия.А,и Панова,която всъщност била съпругата на Георги Кадурин.

Около Дидка,простотия след простотия.Станислав сваля всичко,що носи пола и диша.Интроверта Чочо беснее из нощните клубове и се държи арогантно с най-добрите си приятели(totally out of character).
Всички говорят все едно бебето е 100% на Борис.Най-моралната,най-сдържаната,най-добрата и най-праволинейната жена в сериала сега е бременна,ама от кого,и тя не знае.
И сега,за капак,една мистериозна вишньовка на масата.

Чудно!

# 159
  • София
Вие защо негодувате, защото стана интересно в сериала ли? Че аз така го разбирам 😁 На мен много ми хареса разговора между Боби и Катя, дано най-накрая вземат та си кажат всичко, таено и да се пробват като двойка. Дидка ми е супер абсурдна и никога не съм я харесвала, ама винаги си е била такава куха и наивна - нищо ново. Четох, във фейса ще идват децата на полицая, а каката си е доста порастнала, чудно ми е с кой ще я завъртят в любовна драма 😁 Само на мен ли ми се струва или сценаристите се опитват да сближат Ваньо и Венета? Тук честно казано не виждам развитие как би могло да се случи.. а за вишновката емиии на мен ми е супер интересно кой им я сложи 😁

# 160
  • София
На мен тази седмица епизодите са ми всичко друго, но не интересни.

# 161
Според мен ще съберат Станислав и майката на Крум и хоп - Зорица ще се върне в селото. И тогава ще настане драма за Стани. Майката на Крум ми харесва много - повече от Зорица. Но не е ли малко голяма за Станито?

Борката с тази прическа /май е боядисан - нещо ми червенее косата му/ направо ме убива. Все по-зле става.

# 162
Много е грозен Борис. Не мога да повярвам, че от това хубаво момче Орлин, направиха Борис с кечето.

# 163
  • somewhere near the sea
Недоволни вечно има. Дето се вика-който го може по-добре, да заповяда. Иначе да не си причинява мозъчни слънчасвания.
Дияна си е много реалистична като образ. Тя е олицетворение на глезеното селско недообразовано момиченце, което си мечтае за принца, който ще я носи на ръце, а тя ще покорява хайлайфа. Че колко такива идват в София именно с тази цел?
Май специалността на Катерина беше свързана именно с неврологията- нали са били с Румен и Панова в едно отделение. Тя веднъж спаси ръцете на Боби, защо да не го направи още веднъж.
Милица все повече ми харесва. Постепенно се връща към корените си, очовечава се, а отношението ѝ към Георги се променя.
Ана хубаво ще залитне по Калин, но ми се струва за втори път да остане с разбито сърце.

Калановски в едно интервю каза, че най- много ги разтоварвал по време на снимки Георги Кадурин. Бил неизчерпаем източник на смешки и закачки. В комедийно амплоа Кадурин ми хареса в "Революция Z" Сега са пуснали игрален филм "Революция Х" с негово участие- не знам дали не е съкратен вариант на сериала.

# 164
  • София
Marsia и аз съм му фен от Революцията, но според мен филма е нещо като продължение на сериала - без Ани и Тино.

Общи условия

Активация на акаунт