Скъпи наследници - Тема 6... Семейството е всичко

• 79 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Враца
И аз благодаря!  Hug

Като гледам Борис какъв дървен философ и сухар е ,
се чудя има ли изобщо такива млади хора?
Как им хрумна на сценаристите да създадат такъв образ?
Кой от близкото му обкръжение би го търпял ?
Ама то, съвети, ама то нравоучения,
ама то мрънкане..
Чудо, чудо..

# 661
  • София
Е как кой, само сухарката Катето ще го изтърпи 😁

# 662
Борис става все по-неприятен - като  досаден чичка .

# 663
Той още от началото ми е такъв. Не знам Катето какво му е харесала.

# 664
И на мен Борис ми е все по- неприятен.

# 665
Борис става супер досаден , Чочо - наркоман , Калин-психар , Любо - започва да изпростява от липса на контакти на село и само гледа да се сбие с някого , Станислав се променя и ще излезе най-свестния от младите мъже /не съм очаквала ,че ще го кажа/ .

# 666
  • София
Счупиха тъпомера вече с тези родилни мъки на Косьо по Иван. Вместо да се радва, че най-добрият му приятел е сбъднал мечтата си да отиде във Венеция той се тръшка все едно е предаден. А това да ходи да реве на гроб на прасе?!  ooooh!
Само около Станислав е що годе интересно и разбира се около Юлето. Аз и Чавдар го харесвам. Моралист и идеалист, а не корумпиран мръсник или страхливец. Не е лесно да отгледа две момичета сам с полицейската заплата. Освен това ги е възпитал добре и само уважение заслужава. А това, че ходи и говори като робот го отдавам на изискване от продуцентите и сценаристите на шоуто, за да буди точно тези чувства за които чета редовно, т.е. и актьорът се справя с поставената задача.

# 667
Тоя Калин наистина ще излезе психопат... Да те хване страх за Анчето.
Любо не е лошо момче и си мисля, че  в крайна сметка ще бъде с Ани. А Чочо трябва да оздравее. Бобчо е неспасяем.. Те с Катето нали бяха скарани, а изведнъж всичко е розово. И нали ходеше за пиесата, сега пак първи стъпки.
Диди ме радва в последните серии. С Марта са си лика прилика

# 668
  • София
А дали накрая няма да ги съберат Диди и Чавдар?

# 669
  • България
   И Чавдар ми е леко психо.
Как подрежда и нарежда всичко в стил "Монк" Laughing.
Това е безобидното, но сякаш твърде много дебне дъщеря си, чак ми идва леко извратено.
   Познавам стари ергени, подобни на Борис. Но той вече е с Катя, биваше малко да се поотпусне.

# 670
  • София
  И Чавдар ми е леко психо.
Как подрежда и нарежда всичко в стил "Монк" Laughing.
Това е безобидното, но сякаш твърде много дебне дъщеря си, чак ми идва леко извратено.
   Познавам стари ергени, подобни на Борис. Но той вече е с Катя, биваше малко да се поотпусне.

И на мен Чавдар ми беше малко психо, но това беше преди да ни "запознаят" с Калин.  Laughing

# 671
Според мен при Чавдар просто искат да подчертаят колко е праволинеен, последователен и неподатлив на корупция и влияние. Докато Калин си е чист психар.
Би трябвало да съберат Диди и Чавдар, нали Юлия им направи магия Smile

# 672
Напълниха това село с досадни деца.. Не  ехубаво да се говори така ама тия деца вече много ме дразнят. Всичките са някакви съридити, криви, няма едно положително в тях.
Скука е..голяма!!

# 673
# 674
  • Разпиляна във въображението
Децата не са лоши, но Рая изобщо, изобщо не я харесвам. Нито играта й, нито начина по който провлачва или се запъва на думите, сякаш се опитва да си ги спомни. Много ми е изкуствено това дете в сравнение с Крум и сестрата на Юлия.

Общи условия

Активация на акаунт