Любители на кучета - 80

• 44 285
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, това прилича ли ви на рана (или както е там) от осил?
Не е заскимтявал, да е показвал нещо, че го боли, тази сутрин, докато му мих лапичките, забелязах подутината. Мисля да ходим на ветеринар.
https://image.---shortener8712-bOhgWT/IMG_20180519_124349.jpg

# 331
  • Sofia
Имаме страхотни новини. Снощи бяхме на ортопед, днес й взеха кръв и установиха, че със сигурност е имало травма и за това куца. Иначе има луксация и на двете капачки, но за сега е лека и не налага операция. Което е страхотно. Казаха че ако до 1,5 год не се влоши луксация така ще си остане. Сега ще пие хондропротектор и ще правим физиотерапия 20 дни и би трябвало да се оправи. Трябва да ограничим и движението, което ще е трудно, но правим каквото можем.

# 332
  • Русе
Савина, страхотна новина. Стискаме палци и лапи да се подобри и даже да се оправи напълно  Hug

# 333
  • София
Савина, много обнадеждаващи новини, радвам се. Дано всичко е наред занапред!

Тия две седмици до срещата с нашето кученце ще ми се точат като 2 г.

# 334
  • под тепетата
  savina_33 , дано само хубави новини да чувам от теб вече!
 Обявявам новото име на Ози - Румба ! Ай, сетете се, що?! Е , гати и прахосмукачката дето се извъди  #Cussing out  Вчера на разходката гледам, че нещо ровичка под едно дърво, все преглъща и аз съответно търча да видя какво дъвче. Налапа се с черници маймуната и съответно вечерта в 10 излизахме, че дава сигнал за тревога. На обедната си изпроси парче банан от един младеж.  Днес сутринта го фиксирам, че за част от секундата нагълта пак нещо. Бръкнах и извадих фунийка от сладолед, хартията ,с която е завита и пластмасова клечка  #Crazy Пробвах го с репички и марули - не отказва. С черешата се заигра и му я взех, че и без това май не бива да се дават. На един филм от мойте младини имаше мохабет - "куче- касичка", а аз си имам куче-прасе  Mr. Green
  Seerose. , аз не мога да видя рана на лапичката. Дано не е наистина осил, че са много гадни!

# 335
Ох моята лудетина се научи да яде охлюви! 🤢😣 Първо намери един и се отъркаля в него,после обаче почна да ги яде заедно с черупката. А вчера я видях,че си намери и налапа и я викам да се прибира,тя дойде,влезе и го остави вътре в коридора. 🤢 ММ ме бъзика,че ми носи подаръци. 😂 Ето две бебета:

# 336
Anyyone нищо не са тия орехи. Моя ако само това му беше кусура Joy
Вчера го водих на село и реших да го разходя в покрайнините. Като изключим, че легна в кална локва, което си му е редовен номер и хич даже не ме притеснява.. та по едно време го гледам в едни треволяци се въргаля, ама въргаля се с огромен кеф. Доближих и какво да видя - цвик и парченца домашно сирене.. ама напекли се и вкиснали се яко. Макс сухо място не си беше оставил, а смрад ви казвам от километри. Joy Изкъпах го с човешки шампоан да не е такъв смардоляк до града, че ще ме задуши в колата. И пак ми смърдеше до града. И вкъщи вече излях половината му шампоан отгоре му и го изтъркал едно хубаво от муцуната до опашката. Та ако с орехи ще се занимава лично ше му ги подавам в устата JoyJoy

# 337
  • под тепетата
Sivi,  пила ли си кафе? Охлюви душа, не орехи  Wink  Вместо да му се караш, да му беше сипала едно бяло вино, че върви със сиренцето! Той май честичко си осигурява баня  Joy
 Anyyyone, или действа превантивно за кашлица, или е решила да си намаля бръчките с тези охлюви  Joy Много сладки розАви бебета!

# 338
Хаха хаха.. сега се върнах и прочетох пак вярно са охлюви Joy
Биляна кафе пих, ама бях нощна смяна и явно и кафето не помага след денонощие без сън. Hug
ПП: А два пъти четох мнението ама от де тия орехи са ми се видели Sweat Smile

# 339
  • София
Ох така добре се посмях с вас Simple Smile Където орехи, там и охлюви Wink
Днес Балу е на контролен преглед, стиснете по едно палче са не се налага да го водя повече, че от петък ме няма и няма да има кой да го води на вет.

# 340
Аз се връщах да видя да не съм писала орехи.
😂 Орехи да бяха добре,но мен ме е гнус от охлюви и като я видях. 🤢 Че ми ги и носи вътре. И аз си помислих за бръчки,че тя не е като да няма. 😂🙈
Ама и това със сиренето е било гадничко. 🤢🤭 Какви са такива диванета,все на бели. 😃

# 341
  • София
  Жестоки кученца показвате! Това с охлювите ме разби! Успех на Балу!
 На нас ни остава все по-малко време до срещата с бебка и ни тресе треска! Уж всичко сме подготвили, а все се притеснявам, че нещо забравяме. Май ви попитах, но ... дайте мнение. Да занесем ли чаршафче на което да полежи майката на нашата принцеса, за да и мирише на нея, когато дойде вкъщи? Чудя се дали няма повече да тъжи бебка или ще се успокоява. Вие как бихте постъпили?

# 342
  • София
Когато взимаха бебоците на Лили, бях сложила кърпи на мястото, където ги държахме. На всяко бебе дадох по една кърпа, на която са си лежали, играли, спали. Сметнах, че е по-добре за бебетата и по-лесно ще преодолеят стреса от новата среда и раздялата с мама и братчета/сестричка. Ако имате възможност, дайте им кърпата от по-рано, за да може да се напои с позната миризма.

# 343
Ех, че приятно и весело в темичката тая сутрин! ИзЯсни ми се що Рекс не отразява охлювите, ми той Опнат отвсякъде, няма бръчки душицата. Случвало се е само да помирише охлюв и веднага се дръпва. Пък те нали са полезни охлювчетата, има хора сурови ги гълтат заради някакви стомашни проблеми, не помня какви, пък я френците как си ги ручкат, така че няма лошо Anyyyone, явно и за теб се грижи душицата. А двете на снимката са разтапящи направо! Дете и кученце, разкош! Heart Eyes bouquet

savina_33, Малко Сладко Коте, палци и лапки стискаме да се оправят бързо-бързо, като на кученца да им минава! Peace bouquet

bilqna_69, на теб направо завидях, вероятно си имаш румба, сега и Ози-румба, ееее, кой като теб! Simple Smile bouquet bouquet

И на тези, които са в очакване на кученцата също завидях, много хубави са тия трепетни емоции и очакването, спомних си какви радини вълнения бяха, когато нямах търпение Рексунко да направи 40 дена от раждането, че да си го взема. И първа цъфнах в София, беше първото взето от 10-те кученца, търчахме точно в деня на Бъдни вечер да си приберем съкровището! Simple Smile

Sivi, твоят поне лесно се къпе, а представяш ли си кОли с козина до земята как се чисти от подобни смърдели, не беше сирене, ами развалена риба.  Mr. Green
Ей тоз предишният Рекс, сегашният е кръстен на него.

# 344
Стискам палче за Балу.
Ходихме на ветеринар, явно го е ухапало нещо, дадоха ни Антифлегмин, така скимтя като го намазах. Аз щях да ревна. Поне не е осил, олекна ми.
Окончателно е отучен да яде от кофите и изпълнява на първото „седни”. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт