Любители на кучета - 80

• 44 233
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Аз имам ТОW,мога да изпратя на някой за проба , но е за малки кученцаhttp://m.zooplus.bg/shop/kucheta/suha_hrana/taste_of_the_wild/puppy/424632

# 421
  • София
Само тук намерих за момента...
И в zoofast има - http://www.zoofast.bg/advanced_search_result.php?keywords=taste+ … _in_description=1

# 422
На мен ми трябва за кученца до 12 месеца,в Емаг пише,че е за големи. Ще пробвам от Зоофаст,но кой вид е за малки? Така,както са излезнали резултатите нещо не се ориентирам. 😣 Явно трябва като показаната от str8 да търся.

# 423
  • София
за бебета кучета почти никъде няма без пиле
направо никъде
даже и ТОУ за бебе е с пиле, виж евентуално рибешкия вид дали не е чист

на бебешките пише пъпи

# 424
Здравейте момичета (и момчета). Някой скоро ходил до Сърбия да сподели какви са изискванията да взема куч с мен?

# 425
  • София
Здравейте момичета (и момчета). Някой скоро ходил до Сърбия да сподели какви са изискванията да взема куч с мен?

Трябва да се мине през БАБХ, които издават документ, с който се минава през границата.
Съвсем отделен е въпросът дали някой ще го поиска.

# 426

Трябва да се мине през БАБХ, които издават документ, с който се минава през границата.
Съвсем отделен е въпросът дали някой ще го поиска.

А нещо относно ваксинации?

# 427
  • София
На мен ми трябва за кученца до 12 месеца,в Емаг пише,че е за големи. Ще пробвам от Зоофаст,но кой вид е за малки? Така,както са излезнали резултатите нещо не се ориентирам. 😣 Явно трябва като показаната от str8 да търся.
https://www.emag.bg/suha-hrana-za-kucheta-taste-of-the-wild-high … 413/pd/DWSH87BBM/

# 428
Мерси много! ☺

# 429
Скрит текст:
Кучето е на 2 години. Има операция за запушване на червата с косми и боклуци преди 1 година.
Лекуваше се с диетична храна от висок АЛАТ 340 при норма 50.

Скрит текст:
Именно лечебните храни на Хилс докараха едно жизнено кученце с перфектно ако до кученце с кръв в изпражненията. Всички храни на Роял /вкл. лечебните/ имат пилешко.

Според мен в тях има царевица и тя провокира колита или алергична реакция.

the Дорис, като прочетох за високия АЛАТ се сетих пак за Рекс, при него при бабезиозата беше 499,5. Не знам обаче какви инжекции му слагаха всеки ден, то някой казва ли ти, пък и смея ли да питам. Но след инжекционното лечение три месеца давах на Рекс по препоръка на вета Карзил от 90 мг и срам не срам, забравила съм по колко, върти ми се в главата по 1 таблетка на ден.......ама не съм сигурна. После при изследванията беше си влязал в норма АЛАТ-а. Ако не му даваш нещо за черния дроб, питай лекарите му, тоя показател тряба да се вкара в норма. Ако си писала и съм пропуснала, извинявай.

# 430
labrex, за АЛАТА му предписаха диетичната храна + едни лекарства, които повръщаше. После едни капки. А бе докато го лекуваха дробчето му разказаха играта на стомахчето.

И тъй като не знаят и не ме насочват от какво е АЛАТА спях лекарствата и карах на диета и алата спадна на 200. Сега гледам да закрепя стомахчето и после пак ще се върна на АЛАТА.

Имам едно съмнение, че е от ампулка на врата за обезпаразитяване. Според някой лекари е възможно, а според други ама как моля ви се така от врата! Но как моля ви се сме 3 куче, което прави подобна реакция на ампулка. Но и пордата си е податлива на покачване на чернодробните показатели.

Ако някой има идея с нещо наистина добро да обезпаразитявам?

# 431
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колко е доставката от Зоофаста, исках и аз да поръчам за да я пробвам храната ми то 20 лв ми пише за доставка
Аз ли нещо не мога разбера 🤔

# 432
Не знам за там,но в Емаг е 3,99лв. Аз ще взема от там. Дано не ни ароматизира така от нея,че вече не знам. 😂

# 433
  • София
Колко е доставката от Зоофаста, исках и аз да поръчам за да я пробвам храната ми то 20 лв ми пише за доставка
Аз ли нещо не мога разбера 🤔
http://www.zoofast.bg/page_info.php?pages_id=6
Преди, когато пазарувах оттам, имаше безплатна доставка над 59лв. Сега какви са тея цени, ошашках се. Но отдавна ги смених със zooplus.

# 434
За пръцкането търси храна с по-малко протеин, пръцкат от некачествена храна или пък от такава с много месо и протеин, и аз съм ровила в нета доста, че и нашата ни обгазяваше редовно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт