Любители на кучета - 80

• 44 221
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София - Рим и обратно
Тонка, много сладко бонбонче! А защо е починало братчето, на колко дни и от какво? Проучила ли си родителите да нямат някакви заболявания? Не искам да ти помрачавам кефа, ма по-добре сега да ги знаеш тия неща.
Маце, тая неземна красота на първата снимка твоята ли е?! 💕Прилича ми на Кира в муцуната и ми спря дъха 😍

# 451
Всичките са страхотни Heart
Днес пак намерих безушатата, този път съвсем изнемощяла. Еми, прибрахме я за тази вечер при майка ми, но има котка и няма как да остане там... Ще видим. От сега ме е свило, намерих я спяща и станала кожа и кости.

# 452
  • София
Seerose., отсега те виждам като горд собственик на две кучета
подготвяй се

ние сме ок
растем, дивеем....

# 453
  • Sofia
Тонка, много сладък бонбончо!  Hug
The Joykiller, според мен е нормално. Нашият изглеждаше точно по същия начин. В двата края на шева се бяха образували топчета, като хипергранулации. Но за около месец и нещо изчезнаха. Сега почти не си личи къде е било.

# 454
  • София
Кафенце, ще попитам другата седмица жената, когато отидем да видим малкия. Понякога се случва след раждане да починат кученца. Вчера една мацка от групата сподели, че две са й починали и едва ли не се отчита като нормално. А братчето на нашето е умряло някъде на около 10 дни. Родителите са напълно проверени, все пак жената е с утвърдена репутация и не би допуснала да си прави експерименти.
Ние като си го вземем трябва ли да пусна разни изследвания, за да видя какво е положението. Прегледи някакви?

# 455
  • Sofia
Тонка, стандартен профилактичен преглед при ветеринар. Те нататък ще ти кажат, ако има нещо какво трябва да се прави.

# 456
  • София - Рим и обратно
Seerose, ако е само заради котката - свикват. Аз се бях отчаяла, че няма да спрат да се тормозят взаимно, най-черни мисли ми минаваха през главата. Но сега си спят нощем заедно в хола, на един диван, мирно и кротко съжителство. Освен когато на Кора не й дойде лудия ентусиазъм да го го налегне да го ближе и целува. Тогава получава 2-3 котешки шамара и се кротва.

# 457
  • София
Благодаря, Савинка!

# 458
Seerose, ако е само заради котката - свикват. Аз се бях отчаяла, че няма да спрат да се тормозят взаимно, най-черни мисли ми минаваха през главата. Но сега си спят нощем заедно в хола, на един диван, мирно и кротко съжителство. Освен когато на Кора не й дойде лудия ентусиазъм да го го налегне да го ближе и целува. Тогава получава 2-3 котешки шамара и се кротва.
Кафе, котката е дърта, на 16 години, с тумор, съжителствала е с други котка и куче за малко, така и не свикна с тях, а беше няколко месеца, а баба ми също живее там и се страхува от кучета.
Свекървата достатъчен реверанс направи, че прие Денис. Уж не го искаше, сега много му се радва, но вече второ ще ни изсели всичките, нейни думи.
А така я искам да си е при мен и тя и наистина да съм горд собственик на 2 кучета Grinning

# 459
  • под тепетата
'Кафе с мед', как си ?
 Имам най-прегръщащото куче на света! Работя на компютъра, той напъва да седне в мен. Решавам, че ще ми полегне в скута, а аз ще продължа. Да, ама НЕ! Няма полягване, той държи да седне, да ми метне двете лапи към врата, да ми ближе и гризе ушите. Бутах, бутах лапите, пък се отказах  Mr. Green За първи път се сблъсквам с куче, което си използва лапите почти като ръце. Няма отърване  реши ли, че ще те придърпа, защото му трябваш за нещо!
Seerose, не ти завиждам за дилемата.
 Хибискус, много засмяна муцка  Joy Като гримирана е  кучинка  Party

# 460
  • Sofia
Биляна, нашата госпожица точно така целува - стъпва ти в скута, хваща ти лицето с двете лапи на бузите ти и започва старателно да те облизва.  Joy

# 461
  • София - Рим и обратно
Билянка, с шина - от легло на диван се местя. Поне вече не боли, След десетина дни почвам рехабилитации и се надявам бързо да вляза във форма. Мерси, че попита!
Визлите са много любвеобилни, мили и наистина се имат за хора, толкова се прилепват и попиват навици от стопаните си. Към другите хора са резервирани и не се интересуват от тях - нито са агресивни, нито им се радват. Което за мен е супер, не се налага да предотвратявам нападения или нежелани прегръдки Simple Smile...

Тонка, всичко ще е наред, значи. Хубаво, че жената е срепутация на добър развъдчик.

Сийроуз, дано разрешите дилемата по най-добрия за всички начин!

# 462
Някои си мечтаят за Брад Пит,а аз за един визльо да се прегръщаме.   Laughing   Докато се появи   newsm17 ,ще ползвам чуждите Simple Smile  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 15:42 от Трапезица

# 463
  • DE
Моята Зу няма да се споразумее никога с котка-гони до дупка ако и падне случая.
Много исках да не е така, за да мога да излизам с нея с колелото и да бяга след мен, но след два пъти офейкване и гонитба вече не я пускам свободно по улиците.
bilqna_69 , първите месеци- почти до година като ме видеше да отварям лаптопа и се курдисваше в мен. Лапите задължително на клавиатурата. Сега вече свикна и не ми обръща внимание.

Хора, вашите добитъци пасат ли?
Като сме на поляната не спира да пасе. Играе и пасе и ако я оставя може цял ден да е на паша.
Не повръща. Просто си хапва и крайния материал е както е глътнала- така излиза
Предната ми Елза беше пак така

Кафе с мед , нали ти бях споменала, че моята трътка по нос и форма на главата е направо като твоята Кира, че и като на дребо Ози:)
Само ферията и елегантноста на визлите я намаме

Вчера с един приятел пудела Ото

# 464
  • София - Рим и обратно
Моята пасе като я боли корема. По това познавам всъщност, че й е лошо. Малко след това започват залпове и гърмежи да се чуват от стомаха.
Аз наистина се бях отчаяла, когато взехме Кира, защото никак не се разбираха с Лео. Обаче тя постепенно разбра, че това е член на семейството и не го закача. Той пък си затвърди шефските позиции, като й скочи веднъж изневиделица от хладилника директно на гърба, с боен крясък Satisfied.Милата, счупи се от рефлекси и уплаха тогава. Все още гони до дупка уличните, ръмжи ги и иска да ги яде, но Лео е ...правилната котка (по Посс Joy).

Общи условия

Активация на акаунт