Тренировки в домашни условия - 93

• 69 440
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Дзак дзак и от мен!
Еърамбър , както и Агента е казала, целта на Алфата е да поразкърши и изчисти мазнините, за това е и основно карди, в Бетата и Гамата вече има и тежести и тялото се дефинира. Не се отказвай, Т25 е едно от най-добрите съотношения време-резултат, без да е размазваща. Всичко ще си дойде на мястото, но за това е и цяла програма, всяка фаза си има цел. След първата се чувстваш поомекнала, след втората си супер мацка, без напомпани мускули.
Инсенити Макс30
го правих 2-3 пъти, като направих първия месец първия път и започнах втория - леле, дълги интервали, ще умра. Стреснах се и повторих първия месец, като започнах вече втория път втори месец нещата си бяха както трябва. И, да почти всички тренировки накрая ги правех без да спирам и модифицирам. Инсенити Макс 30 е най-трудната и изискваща програма, която съм правила на Шон, а съм му правила всичко. По-трудна ми се видя и от Асайлъм, а там тренировките идват по 60 минути. Втория месец на класическото Инсенити също е по 60 минути. Но, там си има почивки, разтягания, абе песен е, сравнено с Макс30. Честно казано обаче, от Макс 30 не видях нещо да си променя тялото, а от Т25 ехеее. Може би е било и от диетата. След това правих Чизъл и там страшно се харесах, ноо … една година по-късно вече положението е бляк. Та, стига с философстване, мисълта ми беше , не се отказвайте, програмите това им е хубавото, измислени са, за да не мислим ние.
Отчет . След като вчера почивах, защото продължавам да съм скована от мускулна треска, пети ден!, като към краката и гъза се добави и корем от уж лесния Пулс, днес реших да не лежа, а да направя нещо разпускащо. Да, и разпуснах с … Кардио чалиндж от Инсенити Макс30. Satisfied Само болен мозък като мен може да реши, че на кардиото мускулната треска не пречи. Както и да е, справих се, изгорих някоя и друга калория, не пукнах на пода, довална съм. Да кажа и за подранения мензис - от кардиото е, почне ли човек с Шон, докато се настрои организма, 1-2 месеца се скъсява цикъла с няколко дни. После се оправя. Или пък Шон го оправя, но се надяваме да нямаме такива издевателства.
Непо, аз утре мисля да ходя на това нещо в Калофер, ако не вали. Бях обещала кино на сина, но на кино може и в неделя. Жалко, че няма да можеш да дойдеш. А, абе не че нещо, ама ти тренираш от много години, не знам за кой път въртиш Т25, не ти ли е вече лесен Шон? Толкова много се движиш уикенда и по планините, може би трябва да си поставиш някои по- гадни цели? Боб, нещо? Инсенити? Асайлъм/Асайлъм1 ще ти хареса много, мухахаха/? Ама ха, няма само другите да лазят по пода.Money

# 286
  • Бургас
Здравейте,
Приключих с Алфата на Шон, 4 седмици ми стигат, нямам търпение да започна Бета Smiley
Надявам се да се стана супер мацка , както казва Люба   Smirk, че тъкмо в момента се чувствам подута от МЦ /на мен пък ми дойде по-късно, че и супер кратък, но поне ми дойде /

Люба, теб съм те запомнила винаги с най-изтощаващите тренировки , браво, че след дълга пауза скачаш директно в дълбокото Simple Smile

# 287
  • София
Люба нави ме да дам шанс на Бета. Поне първата седмица ще направя.Ще търся тренировките от Бета.

# 288
Дана, аз така го усещах. Ето и снимков материал от момента, предхождащ преброяването на труповете.

# 289
Аз всъщност обичам да ходя във фитнеси, ако и когато имам времето да си напрaвя бавна и хубaва тренировка без да препускам като кон, да чакам на опашка за уред в пиков час и да се изнервям, че губя 3+ часа за нещо, коеот мога да приключа за час вкъщи. Има зали с хора, които си тренират много съсредоточено и не са там да си показват маратонките, циците или бицепсите и ми е много мотивиращо и супер за разнообразие! Просто не обичам ултраси и коне с капаци. Преди 2 год в София беше ОК да си купя неограничена карта за залата за месец, миналата вече не беше (едно симпатично фитнесче в Младост)

Здравейте момичета,
опитвам се някъде да открия тренировките ****, някой правил ли ги е? Дали мога от някъде да си ги намеря? Благодаря ви
Скрит текст:
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4148583
user: bgmamma
pass: същата като юзъра

Звезди поне си има Шон да обвинява за тормоза, а аз вчера се опитах да се самодовърша с едни интервали на гребния тренажор. Хем интервалите ми бяха твърде дълги (500 м интезивно, 500 леко), хем цялостната дължина (44 мин) не беше добра за интервална. Пулсът ми отиваше на 169... а Барб - ватовете като дръпна за интензивно са скачали до 193 (wats per stroke) и това при положение, че лежерното ми е около 60-70... мда, не беше най-умното нещо, което съм правила Simple Smile))

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 18:09 от Agent Provocateur

# 290

Арсен, също така е добра идея да не спираш, а да следваш модификатора, като ти стане много трудно... не чакай да си пред припадък, просто като стане 9/10 трудността минаваш на 10- 15-ина сек или колкото ти трябва модификатор и пак обратно... успех с режима! Стискам палци!
Агент, мерси за напътствията и стиснатите палци! Ще се вслушам в съвета ти и ще се опитам да модифицирам, за да не се налага да спирам.

[/b]Инсенити го правих 2-3 пъти, като направих първия месец първия път и започнах втория - леле, дълги интервали, ще умра. Стреснах се и повторих първия месец, като започнах вече втория път втори месец нещата си бяха както трябва. И, да почти всички тренировки накрая ги правех без да спирам и модифицирам. Инсенити Макс 30 е най-трудната и изискваща програма, която съм правила на Шон, а съм му правила всичко. Та, стига с философстване, мисълта ми беше , не се отказвайте, програмите това им е хубавото, измислени са, за да не мислим ние.
luba_rizova, щом накрая си правила всичко без да модифицираш и спираш, те признавам за машина. И аз искам така.
За програмите съм много съгласна с теб, до сега няма програма, която да съм започнала и да не съм завършила, правя струвам обаче я изкарвам до края.
Арсен, да не те плаша, но като правех първото инсенити, не ставаше по-лесно.  И там групата окапваше в движение, като беше особено зловещо, защото през втория месец някои участници взеха да изчезват/надявам се, че са били само контузени, а не жертва на инфаркт/, а други към края почти не се виждаха от бандажи. Истината е ,че почти нищо не си спомням от втория месец, явно мозъкът ми е заличил спомените като защитна реакция. Напредък обаче определено имаше, но го констатирах с контролната си тренировка, която в моя случай беше Banish Fat Boost Metabolism на Джилиън. Като почвах програмата, ми се струваше много трудна. След нея я усещах като малко по-дълга загрявка.
Звездичке не се плаша, спирам навреме, не мисля да се докарвам до инфаркт, а относно контузиите - правилната техника е на първо място за мен, разваля ли техниката спирам...въобще мисля, че човек трябва да е доста невнимателен и неподготвен, че да си навреди сериозно.

# 291
Арсен, успех. А как си усещаш мускулите? На мен всъщност това ми беше проблемът с инсенити. Загубих откъм мускулна маса и сила. Спомням си, че малко след като приключих с програмата, правих Lean Hot Body на Патрик Гудо, която си е доста сериозна тренировка, но пък тогава имах само 3-кг гири. Към 2/3 от тренировката вече едва ги държах.
Сега явно залитам в другата крайност. За днес - Low Impact Sweat 2+сплита за гръб. Имам всички симптоми на претрениране - болки в мускулите, крампи, безсъние и липса на апетит/от последното не се оплаквам/, но този уикенд съм в движение и ще си почина малко. Другата седмица пак. Ще се опитам да си приключа ротацията, но явно ми е била нужна повече почивка между силова и още по-силова програма. Като я свърша, две седмици ще съм само на кикбокс, степ, Витас и Шива Реа.

# 292
Уффф, претренирането съкс! Умната!

Отиваме на село и 3 дни ще тренирам само пийване, хапване, яко четене и къси разходки!

Арсен, абс права си за техниката, това е изключително важно, най-важното!
... но аз успявам да се контузя и за секунди невнимание, ако трябва да съм честна, пък уж не съм много неподготвена Simple Smile ММ ми вика „ accident prone" , a аз съм си просто спъната : D

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 06:44 от Agent Provocateur

# 293
  • Пловдив
Агент, беше правила преди 1-2 години една чудна твоя програма (в смисъл беше накиприла различни тренировки в различни дни по някакъв принцип), дали, плс, пазиш файла? Беше нещо от рода на 60 дни до Бг да речем. Много ми се ще да го погледна, а някъде ми се е затрил. Cry

# 294
За вчера отчитам Speed и Ab intervals. Днес и утре няма да тренирам, защото съм на работа.
Смятам  да си направя и петата седмица от Alpha. Или да не я направя...Сякаш е по-удачно месец преди море, на което по стечение на обстоятелствата имам доста познати, да поскачам още седмица интензивно. Аз имам осезаема нужда от поспадане на бедрата, та при мен кардио не вреди.....
За тренирането в зала - тъй като вкъщи нямам никакви уреди, а много ми харсва бягането на пътека и тренирането на кростренажор,  само това ми липсва от ходенето преди време. На тези машини можеш със слушалки тотално да се изключиш от околните и от света. И ефектът - плувнал в пот, но  без особено усилие, също си струва. Аз ходех в един фитнес в Дружба, където рано сутрин изобщо нямаше дразнещи елементи, даже повечето бяха хора, които се опитваха да свалят наднормено тегло. Предполагам, че другите се появяват по-късно през деня .

# 295
  • 1st floor

Непо, аз утре мисля да ходя на това нещо в Калофер, ако не вали. Бях обещала кино на сина, но на кино може и в неделя. Жалко, че няма да можеш да дойдеш. А, абе не че нещо, ама ти тренираш от много години, не знам за кой път въртиш Т25, не ти ли е вече лесен Шон? Толкова много се движиш уикенда и по планините, може би трябва да си поставиш някои по- гадни цели? Боб, нещо? Инсенити? Асайлъм/Асайлъм1 ще ти хареса много, мухахаха/? Ама ха, няма само другите да лазят по пода.Money
Толкова съжалявам, че съм на бал днес,  иначе щях да дойда с теб! Hug Относно Шон, аз мразя кардио и никога няма да ми е лесен! Mr. Green Разбира се, всеки път ми става все по-поносим, но нямам никакво намерение точно с кардио да надграждам и да търся нещо по-трудно. И МАХ30 съм правила, но май не бих повторила. Mr. Green Не е моята програма... Последната седмица на Алфа така я претупах, че направо не ми се говори. Имам пропуснати тренировки, но пък дните ми са запълнени от сутрин до вечер с ходене, та не мисля да повтарям. От понеделник съм си с Бета (най-после! Laughing). И от Витоша вече втори ден съм с някаква мега мускулна треска на прасци и задни части.  Crazy Този младеж не знам как ме довърши, такова нещо никъде до сега не е ме спохождало, а смея да твърдя, че съм ходила на доста по-дълги маршрути и доста по-сериозни изкачвания по камънаци.Направо не знам днес да тренирам ли или не, давайте съвет, защото довечера трябва да съм на токчета. Хич не знам как ще ги обуя без да получа крампи на прасците. Освен да се появя с кецки на бала! Mr. Green

# 296
Непо, спести си тренировката. Отдай се днес на празнуване. Ако пък все пак си тренирала и си докараш болки, вземи едни резервни балеринки. Да си изкарате страхотно!

# 297
И аз искам да видя на Агент нещото!

# 298
Непо, давай по кецки. Тук е много актуално в комбинация с дълги ефирни поли, по възможност дантелени и с частична подплата. Ако имаш платформи, е вариант при мт на прасците. Приятно изкарване.
И на мен ми е любопитна 60-дневната програма на Агент.

# 299
  • 1st floor
Извадих кецките вчера и не съжалих нито за секунда! dance
Днес тренировката обаче пак ще ми се размине, защото отиваме на Черни връх!  Laughing Иначе още имам МТ на прасците. Лека, но я има. Направо не мога да повярвам. И това от прехода на 24ти!!! Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт