Тренировки в домашни условия - 93

• 69 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Ден 80 от 80 ДО! Прекрасна тренировка. Бях я забравила. Прекрасна програма, пак ще се появи след време. Интересно как свиква човек без музикален фон и хич не ми липсваше.

И аз не съм падам по белтъците. Яйца обичам, но не ям много. Холестерол никога не съм проверявала...

# 511
Аз от години съм с прекалено нисък (под нормата) ЛДЛ-лош холестерол и много рядко успявам да го вдигна, както и ХДЛ-а. Меря ги всяка година, като стойностите не са се променяли и като съм яла по 3 яйца на ден. Може би само въглехидратите ми повлияха да вдигна ЛДЛ-а, а не джоланите. Имах НВД период, в който ЛДЛ-а ми беше в най-ниските си низини. Тази година е в нормата, но пак ниската норма (което май вече се води добре), ям яйца почти всеки ден и винаги по 2 поне. ХДЛ-а най-много се влияе от сьомга и тренировки при мен. Почна ли да засядам, спада.

# 512
  • 1st floor
Никога не съм си изследвала холестерола.  Rolling Eyes Но май ще намаля яйцата на 2-3.

Отчитам, че приключих трета седмица на Бета и минавам на Гама от понеделник.

# 513
Аз съм още на втората от бета. Не почнахме ли заедно? :O

# 514
Кристи, и аз съм на втората от Бета, част от момичетата пропуснаха петата седмица от Алфа.
Обожавам яйца, но тъй като се предполага, че пушачите са с по-висок холестерол, напоследък ограничавам жълтъците до пет - шест седмично.Вместо цигарите да огранича..
Иначе изследвания никога не съм правила.

# 515
Диди$, у твоя фитнес съм от утре. Билд, нали? Колко е просторно и хубаво!.

Днес с гръм и трясъци напуснах предишния фитнес, както винаги, а и да не личи, че вървя по бившия ми инструктор.

Яйца ям по много, истински. По съвет на ВМ-НВХ, нямам висок холестерол.

Та днес горна част и за кардио четкане на килим.

# 516
  • 1st floor
Още като почнах Т25 бях наясно, че няма как да я правя у нас през лятото в жегата и имах план да я съкратя - Алфа 4 седмици, Бета - три, Гама - две (а ако ми стане непоносимо топло, може и една). Нещо закъснях с тази програма, не й е време да я правя сега (лично за мен говоря  Laughing, нямаме климатик у нас).

# 517
Арсен, Тили като написа за Крис Фрайтаг, и се сетих, че тя има Ace HIIT, която е доста приятна. По принцип е предвидена за 4 седмици, но няма градация, ротацията е една и съща, така че можеш да я правиш и 2-3. Тренировките са по 30 минути+ добавя по 10 минути за крака и корем някои дни. Интервални са - табата. Не е интензивно като Шон, но пак се поизпотява човек. Освен това комбинира тежести с кардио. Тъй като не е класическа силова (упражненията по правило комбинират повече мускулни групи и няма как да вземеш най-големите тежести), тежестите са по-леки, т.е. няма да има шок за системата.
Мерси звездичке, намерих ги видеата, допадна ми на пръв поглед Kissing Face ....ще се правят.
Завърших макс 30, жива съм, ще се наснимам, само да спадна малко, че съм преди цикъл, но разлика мисля, че имам голяма за един месец, понеже имам дрехи, които ми станаха широки, доживях да го кажа. За мен програмата е много хубава, съчетана с хранителен режим може да послужи за скоростно влизане във форма, със сигурност ще я направя пак.
Продължавам си с режима на Румяна, вчера направих един свободен ден само и от днес съм пак режимна.
Днес направих плайо фикс екстрийм, беше ми мерак да разбера откъм издръжливост как съм, е доволна съм много, сега ми беше доста по-лесно, сравнено с първия път когато я правих. До морето ни остават броени дни и ще си тренирам каквото ми кефне, след морето хващам някоя дълга програма с гири и ластици.

# 518
Джери, Бютилайф е моя. 😉🤗

# 519
Аз, нали като дойдох не бях съвсем (даже) никак ориентирана.
Нищо, как сме я подкарали и до него ще стигнем Hug

# 520
За днес- Rock'm Sock'm Kickbox.
Сигурно е прекрасно да живееш в неведение за нивата си на холестерола и всякакви други показатели. При нас обаче има задължителен медицински преглед на година-година и половина. Май заради допълнителното осигуряване го искат.

# 521
Момичета ,отдавна не съм писала ,но да се похваля че и аз най- накрая завърших 80ДО (с две прекъсвания за по седмица ).Предвид на това че не съм спазвала режима ,съм доволна от резултата -доста по-стегнато изглеждам .Лошо ,че напоследък доста злоупотребих с храната Relaxed  но не може да отскочиш до южна Франция и Монако и да не хапнеш кроасани,фр.сирене и салами , и да не пиеш вино Wine Glass ! И само да вметна ,че по мои наблюдения, французойките си отстояват позицията на поддържани мадами ,особено в сравнение с англичанките тук . Българките обаче също не им се даваме Wink
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 03:04 от kate-aqua

# 522
За днес - Chiseled Lower Body + сплита за рамо.
Кейт, и мен сирената много ме изкушават. Много се мъчих да ги откажа, но сега съм се примирила, че няма да мога, и си позволявам веднъж седмично.

# 523
Айде и аз в отбора на Хамър и Чизел Simple Smile
Днес 24 минути чизел, която ще довърша довечера след работа (останаха ми 17 минути)
Харесва ми!

# 524
  • 1st floor
Започнах Гама с Ript Up с пет килограма! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Не знам защо автоматично реших, че щом Бета ми е ОК с тези тежести и с Гама ще е така.  Twisted Evil Резултат - всички лицеви от колена, на 15-тата минута не довърших две от упражненията до край и супермените е излишно да казвам, че бяха без тежести!  Laughing Сега усещам ръцете и раменете си направо смляни! Crazy

Х и Ч е много готина програма, но като я правех, имах само гири. Тази година мисля пак на есен да я повторя с дъмбелите. Помня, че за някои упражнения гирите ми бяха леки.

Опитвам се да сложа храната под контрол, но нещо опитите ми остават не много задоволителни.  Rolling Eyes А положението с килограмите е готово да излезе из под контрол!

Общи условия

Активация на акаунт