Тренировки в домашни условия - 93

• 69 220
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Отчет - 10 км бягане без да падам Simple Smile При нас тези дни ще е много горещо и в събота ще трябва да отида да бягам в 5 сутринта най-вероятно.

Дана, и аз 80ДО я влачих супер дълго ... но програмата си заслужава!

Радвам се, че има ентусиасти да подхванем нещо заедно! Може пък и някаква нова програма да се появи! Или нещо добре забравено старо, което на повече хора да е интересно!

# 616
  • София
Аз си повтарям 80 DO .Отчитам ден 16 booty .Много съм доволна , че я правя отново.Толкова по-прецизно изпълнявам упражненията. Забравила съм някой от милите глупости на Аутъм и се веселя всяка сутрин с групата.

# 617
За днес Bootcamp 1 с Кели Кофи-Майер. За есенната програма аз съм си приготвила ротация от осем седмици, основно с Кети/има и малко други тренировки за цвят, основно оформящи за крака/. Обаче се съмнявам, че ще има много желаещи да се присъединят. Тя май няма много почитателки, а и трябват доста уреди за тренировките й.

# 618
Аз ще се пробвам!

Отчитам speed 2 и после 30 минути крака и дупе.

# 619
  • 1st floor
За днес отчитам БР1 за последен път. Както и едно парче домашна торта. Пфууу! Tired

# 620
  • Бургас
Отчитам две седмици с по две тренировки на седмица само. Първо бях болна, после ме държеше някаква умора и хич не ми се получаваха нещата. Отделно и много напрежение по ежедневието ми във всички направления...
Мисля да продължа с Гамата, да не повтарям пропуснатото от Бета, въпреки ,че ми харесва.
Поне две седмици и после съм в процес на съставяне на лятната програма.

Наесен съм навита да тренираме заедно, въпреки, че нямам голям инвентар, и ако е нужен за някой програма, по-скоро ще започна БР.

Интересно, че кг ми са един надолу.

# 621
Тадааам Stuck Out Tongue Winking Eye пристигна ми лежанката, сглобена е, даже много тузарски ми заспа на интериора Heart

# 622
Привет момичета Simple Smile, моята почивка свърши и се завръщам, решила съм да започна бодишред на Джилиън утре. По време на почивката в два от дните в, които беше мрачно и студено бягах по брега, това ми е единственото трениране. Доволна съм от свършеното до сега, харесвам се по бански...но храната трябва да я вкарам пак в релси, защото му отпуснах края на морето.

# 623
НФБ, честита придобивка. Дълго да си я ползваш.
Кристи, ротацията ми е на един компютър, до който няма да имам достъп следващите няколко дена, но след това ще ти я пратя, за да я видиш и евентуално пригодиш, ако някои тренировки не ти допадат.
За днес- една любима ММА тренировка с Криста Дипаоло
https://www.youtube.com/watch?v=Z1LeHynYZLk

# 624
Супер, ще чакам ❤️

# 625
  • 1st floor
No_frame bitch, честита придобивка! И аз заглеждах лежанките по време на ХиЧ, но не измислих къде да я държа, когато не се ползва. Замествах я с топка и отчасти с дивана... Mr. Green На снимката Kare ли виждам? Sunglasses

Отчитам последна БР2. Другата седмица съм с един почивен ден и два дни командировка в Сърбия. Ще трябва да сблъскам някъде едното кардио + силова.

# 626
И аз така, обаче столовите са ми страшно меки, щях да се пречукам,дивана малко се поизтърбуши и миУото малко пооткачи Stuck Out Tongue Winking Eye
А иначе лежанката се сгъва като дъска за гладене и си я прибирам в дрешника,за сега.

Непо, рогата ли? Мне...от аико са, на намаление

# 627
No Frame BItch - обожавам комбото тюркоаз + черно и старо злато/бронз акценти... нашият декор се беше запътил към тази цветова схема, но случайно се озовах със тъмносин и тъмносив дивани и завих в съвсем друга посока! За капак не успявам да склоня ММ да пребоядисаме стените и ситуацията в момента е "манджа с грозде"!

Тези мачове ми разказват играта, но поне съм сама (чудо на чудесата, нечувано у нас! хлапетата са на къмпинг с баща си, грижа се само за заек!) та сега ще гледам следващия от елиптикала, но е добре да успея да си направя W6 преди това! Ще се отчета по късно, сега рева за Аржентина! Много исках директен двубой Роналдо - Меси! Но пък какъв мач! Легенда умря, роди се легенда! (Меси, Мбапе)

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 20:07 от Agent Provocateur

# 628
Агент, кармично сестро, цялата ми къща е тюркоаз, мед и старо злато Heart съвсем на друго ниво вибрира душата на телеца в тазо дзен среда.SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 629
No frame, честита придобивка!

Отчет - 26 км. бягане. Времето беше с мен, защото днес е облачно. Трябва вече да си направя плейлист за маратона ...

Звезди, и аз бих се радвала ако споделиш програмата си. Аз нямам против много уреди, но ще трябва да знам.

Арсен, последната седмица "лятото" из Европа определено го няма ...

Агент, и моите хора ме "изоставиха." Аз имам някакви планове за ремонт/боядисване, но не знам доколко ще ми стигнат силите и времето да се занимавам с майстори, а определено имаме нужда да освежим къщата ...

Общи условия

Активация на акаунт