Тренировки в домашни условия - 93

• 69 204
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
За днес Чизел кардио, изпоти ме здрави, с тази лежанка съвсем различно ми влизат тренировките.

# 676
За днес - Circuit Burn 1 с Кели Кофи-Майер.
Въпрос за правилите 80ДО: Кои ви бяха любимите Legs и Booty тренировки? От другата седмица мисля да почна импровизирана програма със сплитове и мисля да включа по една тренировка от двете. Евентуално тези от последната седмица? В обзорите казваха, че това е подборка от най-любимите на екипа.

# 677
Любимите на Отъмн, Звезди... тези, които според нея са най-добрите!

# 678
Към в вчера добавям 40мин йога.

# 679
Здравейте момичета!
Чак днес успях да сваля БР на Джилиан. Последните няколко дни правих пак нейната програма, само че каквото успях да намеря качено в нета. И така за 4 дни сгигнах до кардио 2, което ме остави без дъх. Днес, след като свалих цялата програма, видях всъщност, че кардио 2 е през втория месец. Grinning
Искам да попитам момичетата, които са правили БР, два пъти дневно ли тренирате, защото видях в една от табличките, че е посочено сутрин и вечер, съответно тренировка и кардио.

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 13:04 от една_мама

# 680
По желание можеш да правиш по две тренировки през първата седмица, като в дните със силова добавяш и кардио.в дните с кардио правиш тренировката два пъти.
Но това е за изключителни случаи,ако трябва бързо да влезеш във форма, т.е. ти си преценяваш.

# 681
zvezdi4ka14 , на мен ми харесва много Leg day от втората фаза, ама аз и до тук съм стигнала Laughing Докарва ми МТ на задно бедро и дупе. Днес 43ден - ААА
Аз ще я влача доста време, че не тренирам всеки ден, и като гледам дамо до септември да я приключа та да започна със заформилата се група за БР Simple Smile
За храната няма коментирам, че е страшно  Mr. Green

# 682
Благодаря ти Звездичка!
Ще си остана само с една тренировка на ден.

# 683
Аз си продължавам с БодиШред ,прескачайки четните седмици .Week 5  е поносима с модификацийте при по-трудните упражнения и по-малки тежести Flushed ,темпото обаче на моменти ми идва в повече и в стремежа си да го следвам губя форма и не изпълнявам упражненията чисто . Често  resistance упражненията са съчетани със скокове , след което следва кардио -и пак plyo !   Първата кардио тренировка (Fire Up) от програмата е с нивото на кардио 2 от БР, а  втората тренировка  (Ignite) бих я сравнила с кардио 3 от БР( ако не и по- трудна) и не ми допада особено

# 684
За днес Train Like a Contender 1 с Кели Кофи-Майер.
Кейт, и на мен това са ми спомените от бодишред. Затова и не я довърших. Да съм правила максимум 2-3 от тренировките. Не обичам много плиометрия, а и нямах усещането за голямо силово натоварване, по-скоро доста кардио с леки тежести/все пак не можеш да подскачаш в клек с по 8 килограма в ръка/. То и в третия месец на БР имаше такива моменти, но някак бяха по-умерено разхвърляни.

# 685
Плуване 40мин

# 686
Здравейте,тренирам от съвсем скоро,че имам да свалям няколко килца.Мискулите ми се очертават,обаче отгоре има мазнини и седи грозно.Дайте съвет как да разкарам мазнините.Не съм много на ти със спорта и не знам като продължавам да тренирам ще се стопят ли или се налага и някаква диета да включа.

# 687
Добро утро.
сряда Rise + час и половина бягане
четвъртък - почивка
петък - Fire Up + 1 час бягане
Размених дните за почивка и кардио, но така ми пасна. Днес предстои Launch и пак ще бягам, ако има време.
Здравей borislavabgmamma!

# 688
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес отчитам 88-minute-1000-calorie-workout-video-abs-hiit-cardio-strength-tr … ng-and-stretching

Честно казано по някое време ми доскуча. Ако не ми беше в програмата едва ли щях да се спра точно на тази тренировка.

Дайте съвет как да разкарам мазнините.Не съм много на ти със спорта и не знам като продължавам да тренирам ще се стопят ли или се налага и някаква диета да включа.
Никой не може да надтренира храненето си. Трябва да си прецениш дали един по-сериозен режим, който да спазваш без много-много да кривваш от пътя е опция, или по-скоро си готова да се съгласиш с визията си и да не си усложняваш живота с предварително предвидени менюта и калкулирани порции. Ако това, което целиш е релеф, изчистване и перфектна визия, ще трябва да си избереш режим и да го следваш, само с тренировки няма да ти се случат нещата, освен ако не си в негативен калориен баланс, тогава ще изгориш каквото имаш като мазнини, с каквото и да се храниш. Малко заплетено го казах, но идеята ми е, че ако гориш дневно 1200 калории (има калкулатори в нета, с които можеш да сметнеш колко гориш) и се храниш с 800калории, пак ще изчистиш. Вече ако идват от пастичка заедно с мазнините ще изчистиш и мускулите Grinning Ако идват от протеин и зеленчуци ще изчистиш само мазнините. За предвиденото меню искам да кажа, че правиш си за днес какво ще ти включва закуска, обяд, скнак и вечеря и се придържаш към него, без залитания 1 бонбонче, 2 бонбончета, щото колежката черпи днес.
Честно казано аз съм била на строг режим и да наредих си 6те плочки, докато бях в майчинство и можех да си позволя да си приготвям и 3-те хранения вкъщи,  но при един по-динамичен живот е трудно да се спазва, което на мен ми се отрази психически, защото се чувствах виновна, че не спазвам режима, после започнах да търся режим, който да е по-лесен за спазване и след 4 години лутане си качих обратно килограмите, които сега боря на ново. Съответно стигнах до идеята да избягвам определени храни да наблегна на други, които за себе си съм забелязала как ми се отразяват и да намаля порциите. Мога да кажа, че до тук ми се получава.

# 689
Днес Кардио 2 - на климатик, а и вече знаех какво ме чака, така че мина много добре. С това приключих седмица 5 от БР по график и съм ужасно щастлива, че утре имам почивка. Simple Smile)))
Освен тренировките, имам и много друго движение ежедневно. Едвам смогвам! Обаче се заформят резултати. Най-забележителното е, че като си стегна в контракция корема, тлъстинките ми се накъдрят във формат на 6-pack Heart Eyes Joy Joy (там е! съществува!)

Общи условия

Активация на акаунт