Тренировки в домашни условия - 93

• 69 450
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Ха-ха, излиза, че по-добре на Витоша с двуметров водач, отколкото скачане с Шон. Аз не съм имала досега мускулна треска от Т25, от Макс 30 бях доста по- зле. Никой ли няма да прави петата седмица от календара? Само аз ли имам такъв, или просто решавате да пропуснете?

# 301
Как ги обичам такива водачи, а съм била не с един и два. Уж, няма значение физическата Ви подготовка, само здравето. А като се разтърчат.

Непо, и аз няма да слушам времето днес, отпрашвам пак да проучвам. Като знам какъв е терена...

Май се бях преуморила, вчера спах до 15.00. А се събуждам иначе в 5.00 и ставам към 6.00. То и едни бири помогнаха Simple Smile

Иначе аз ходя на фитнес да си губя времето. Какво да правя цял ден.

# 302
Аманда, и аз ще си направя петата седмица.

# 303
Имате ли наблюдения от приложения на мобилния за тренировки/упражн., от които сте доволни?
За себе си разбрах, че ми е доста мотивиращо да правя “30 дневни предизвикателства” от различен характер, но по-дълги серии не съм намерила(които да ми допадат).

# 304
Виж на Gymra.

# 305
  • София
И аз имам 5-та седмица на Алфа.От утре я почвам.

# 306
Отчитам Тotal Body Circuit. В последните десет минути се лее яко пот, много ми харесва тази тренировка.
Радвам се, че има още продължаващи с петата седмица.

# 307
Момичета, абонирах се за 7 дни фрии траял на Кайла Итсинес, помня, че го бяхме коментирали преди... та въпроса ми, как се от писахте  след изтичането на 7те дена?

# 308
17/69 Rowing 36 min
18/69 Rowing 44 min
19/69 Ходене 7++ км
20/69 Планинско ходене 15++ км

В петък почивах, имах силна нужда от това и пътувахме към "село". В събота само едни енергични 7+ км, но в неделя намерих единомишленици и се качихме на връх Chocorua (15++ km, от които 8+ км нагоре към върха, 850 м денивелация и най-страшното за мен - катерене по камъни към върха последния км. - имам ужасен страх от високо, но нямаше опция да се върна) Много красива природа, много зелено, времето идеално - облачно и и едни благи 13-15С със ветрец, та да не прегряваш!
PS Имам нечовешка МТ на бедрата отпред, лека болка в прасците и на моменти усещам, че и дупето е катерило, но наистина много смешна неравноделна мускулна съм си докарала!

https://www.alltrails.com/trail/us/new-hampshire/piper-hammond-loop-trail/photos

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 19:33 от Agent Provocateur

# 309
  • 1st floor
Хахаах, Агент, тъкмо си мислех как така си се качила баш на върха. Laughing Поздравления и вярвам, че ще ти мине. Следващият път по-високо да се качиш! Hug
Аз отчитам Черни връх вчера, на бързо през Стената, че беше мъгливо и ветровито. Мина ми мускулната треска.  Laughing Днес цял ден съм в последни приготовления за бала на девойката и нямам никакво време за тренировки.  Crazy

Ха-ха, излиза, че по-добре на Витоша с двуметров водач, отколкото скачане с Шон.
Майтапът на страни, но вчера имаше състезание по планинско бягане на Витоша. Гугълчето трябваше да  е там, но не успях да я видя. За сметка на това слязохме на Алеко точно като пристигаха и се оказа, че освен дългуча, доста от хората на 24-ти са били планински бегачи, да му се не види! Crazy Crazy Crazy Не прасци, ами не знам кво ще ме боли!!! Joy Joy Joy

# 310
Аз пак със Шон и Джоана.

Непо
, чакам снимки Naughty

Агент, като малка бях като планинска коза - пещери, лифтове, дървета...всичко катерех. Сега на стол ме е страх да се кача Sick

# 311
Непо, и аз чакам снимки на хубавото ти момиче. И на теб разбира се.

За днес направих Leg day от трета фаза на 30 градуса. 😓 Хич не обичам да тренирам на жега. Не толкова тренировката ме умори, колкото жегата. Самата тренировка ми се стори даже по-лека от втора фаза, но взех че вдигнах пулс 160 и гледам, че съм изгорила уж над 450 калории. Сещам се, че на Аманда не й трепва окото от високи температури. Сериозно се замислям дали да не жертвам един час от съня си и да тренирам сутрин преди работа следващите два дни.

Отново ще прекъсна 80 ДО за лятна почивка, така че ще си продължа с трета фаза и юни месец.

# 312
О, Непо, няма да забравя един преход Мальовица-хижата-Страшното-Попова капа-Рилски манастир. То дълго, ама те си се познаваха, само едни юнаци на по 25-28 години. Като хукнаха, аз едвам дишам след дях, много ме беше неудобно. Ама го минах. Ми казвайте - за добре подготвени, не за всеки.

Аз, нали съм най-умния фитнес инструктор, онзи ден правих зверски крака, айде после по един баир 80% градуса, аз му давах и обратен наклон. Издишах, но снимки, диви ягоди... Накрая пак до езерото и по бабешката пътечка по реката. Идеална е за тичане и мързеливи разходки.

# 313
  • 1st floor
Ми казвайте - за добре подготвени, не за всеки.

Ми, то си пишеше, че е за физически здрави и издържливи хора...Е, то го издържах  Mr. Green и в интерес на истината, не се изморих на момента. Та затова ми беше много странна тази МТ.  Laughing Както и да е, мина!

Ще пусна снимки, дано има хубави.  Laughing Девойката е много притеснена, защото е поотслабнала по време на изпитите и е свалила от бюста (за разлика от майка си, тя е надарена). Вчера ходихме за нов сутиен с леки подплънки, за да не хлопа деколтето ... Laughing Уф, да минава и тоя ден. Crazy

# 314
Вчера - ден 10 и 11 с Йоана, днес 11 и 12-ти.  Два дни хамалствах в изхвърляне и изнасяне на стари вещи, дрехи и боклуци, та ръце и гръб съм ги отттенирала.

Общи условия

Активация на акаунт