Тренировки в домашни условия - 93

• 69 474
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,коя според вас е най-добрата тренировка за топене на коремни мазнини???След раждането още си имам мазнини в коремната област и колкото и да стягам корема,тази мазнина просто трябва да се стопи Sad Благодаря предварително

# 316
Здравейте,коя според вас е най-добрата тренировка за топене на коремни мазнини???След раждането още си имам мазнини в коремната област и колкото и да стягам корема,тази мазнина просто трябва да се стопи Sad Благодаря предварително
За горенето на мазно ти трябва кардио. Какво ще е - ти ще си избереш. Мазното обаче не изчезва само от корема.

# 317
Здраво кардио и без много бира.

Непо, пък някога като попадна на някакви флегми.

Допълвам крака и корем. Краката на нишо ги направих. Довечера разходка около наше село у Влахина планина.

Нямам скрит текст, че съм на телефона, а отделно, че съм тъпа - следобед ще ми докарат кученцето Simple Smile

# 318
Джери, пусни снимка на кученцето. Може да си правите кардио заедно.
Аз отчитам много километри за почивните дни /не съм си сложила крачкомер на телефона, но ги усещам поне по 10 на ден/, а днес си продъжих ICE ротацията с кардио и трицепс.Минах на масаж, едно китайче много яростно ме намачка и сега се чувствам като насинено желе, но поне мускулите са добре разтегнати и отпочинали. Мисля да включа един час седмично до края на ротацията, явно си има нужда.

# 319

Най-добрата тренировка за коремни мазнини е тренировката в кухнята Wink Там се чисти корема Hands V

Продължавам с АЛО - според вас след колко дадена тренировка става неефективна? Има ли насищане на тялото или само на мозъка? Опитвам да бележа прогрес - по-стегнати ластици, по-тежки гирички, на някои упражнения става, на други не Simple Smile

# 320
Арсен, успех. А как си усещаш мускулите? На мен всъщност това ми беше проблемът с инсенити. Загубих откъм мускулна маса и сила. Спомням си, че малко след като приключих с програмата, правих Lean Hot Body на Патрик Гудо, която си е доста сериозна тренировка, но пък тогава имах само 3-кг гири. Към 2/3 от тренировката вече едва ги държах.
Откъм сила не знам Звездичке, гири не съм хващала от 6-7 седмици, но по моя преценка не губя лесно мускули. Обаче каква издръжливост, не съм си и мечтала Simple Smile
Днес завършвам втора седмица на втори месец...доста по-добре от първа седмица, не спирам, модифицирам като видя зор - най-вече на лицевите опори. Първа седмица бях и в цикъл и може би за това ми се видя голям зор.
Скрит текст:
С режима от Румяна държа фронта. Спазвам го точно, ползвам везна и не правя заменки, както правех преди и за сега ми е ок...

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 07:38 от арсен

# 321
От коремните преси имам обнадеждаващи резултати в коремната област.

# 322
Звезди, какъв е дългокрачко ще има да правим кросове и да ходим по планините
Скрит текст:

И да видите кой не е минавал с прахосмукачката Relaxed

Духче, аз си нося ластиците в залата, там са толкова хлабави, не разхлабени, такива са купени. За по-голямо съпротивление трябва да се стараем.

Трябва да се надигна за ходя за гръб, бицепси и кардио. А как ще оставам Рафи сам с татко. Ще побързам, пък така ще е докато свикне.

# 323
Bitch - по твоя въпрос, не би ли трябвало след 7 дни да те попита дали искаш да продължиш с абонамента, преди да ти изтегли пари? Моята братовческа е инструктур в Холандия по различни видове тренировки. Понякога плаща за платени и разучава нови. Ако още не си решила въпроса, да я попитам?

Джери, аз съм тотал щета с тия ластици. Само най-тежкия не ми се огъва и навива, дали не са прекалено хлабави не зная. Непо и тя има същите, пък не се оплаква, може моите крака, просто да са дебели хахах и да им е трудно на тия ластици да държат фронта.

Подарявам 4 бебета кучовци с първа ваксина и обезпаразитяване, след 2 седмици ще им сложа втора ваксина и ще ги кастрирам Simple Smile Бе не му е тук мястото, но отчаяните ситуации изискват отчаяни действия Grinning

Ох заплеснах се, отивам за АЛО Simple Smile

# 324
Духче, не са ми се огъвали. Моите са много широки.
Аз откога си търся кученце, ама се разминахме с твоите Hug

# 325
Тези дни отчитам единствено ходене пеша. Под 10 км не съм падала. Вечер понякога усещам леко сковаване в прасците, но който не си е взел Магнезия да си го пие, ще си носи последствията.

No frame, ако си дала PayPal акаунт при логването- влизаш в settings-preapproved payments и ънтикваш, след което ще получиш мейл, че си спряла плащанията към Кайла.

Арсен, много добре!!!  Hug

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 09:58 от Анонимен

# 326
Идвам набърже да кажа, че на Непо момичето е прекрасна, като принцеса. 😍 Най-хубавата ти е!

От два дни тренирам сутрин, не мога да повярвам. Остава ми един ден тренировка и после пак прекъсвам за десетина. Каквото съм изваяла досега, това ще се види на плажа. Аз лично се чувствам добре.

# 327
Арсен, чудесно изглеждаш! Всичко добре оформено и на място, без кльощавост!

Джерииии, страхотно кученце. И много маратонки Joy

Звезди, и аз веднъж седмично ходя на масаж. Добре си се ориентирала Blush

Чакам да видя девойката на Непо, сигурна съм, че е най-хубавата.

Отчитам солидно количество сладолед последните дни и тренировки по план. Кантарът е в забвение Joy

Агентче, и теб те чакам! За сътворения от теб календар. Да си кажа Blush

# 328
Арсен - изглеждаш чудесно!

Отметнах днес ден 12 и 13 с Йоана. В топлото малко ми дойде кофти, ама трябва да свиквам - лято идва, а не ми се става в 6 сутрин.

# 329
  • 1st floor
Девойки, набързо минавам, без отчет (за сега), само снимки:
Скрит текст:

Sunglasses

Снимките аз съм ги правила и за съжаление не успях да я хвана така, както изглеждаше на живо. Нито като цвят на роклята, нито като настроение.  Simple Smile Важното е, че децата са си изкарали супер. Прибра се в девет, но гаджето й беше така добър да ме осведоми към четири и половина през нощта (аз си спях, разбира се), че се намират в апартамента на...Иво (примерно)... и после ще я прибере с такси. Та като се събудих, си пих кафето спокойно... Mr. Green И да ви кажа, че имам снимки след партито и са велики!  hahaha Но няма да ги показвам, защото щерката е зла, като майка си и не смея! Joy

Отивам да си метна Бета на флашката, дано ми дойде музата до довечера... Rolling Eyes Пета седмица от Алфа я пропускам категорично!

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 21:47 от НеПоКоРнА

Общи условия

Активация на акаунт