Тренировки в домашни условия - 93

• 69 510
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Ай ся направи един pdf с линкове, хептен да не се морим Joy

Шегувам се Heart Благодаря!

# 346
Хахаха добре! Съгласих се веднага! Хахах благодаря на Агента и Алина Wink))

# 347
Съвсем ви изпуснах тези дни Sad Продължавам да тренирам по 80ДО и да бягам. Стигнах до ден 69 и до 17 мили...

Пропуснала съм красивото момиче на Непо. Непо - много късмет ѝ желая!

Като разпращаме деца напред-назад, и аз моите утре ги пращам за БГ!

# 348
Спринкълс, помня, че и мен така ме командироваха още от първия ден на лятната ваканция. Подозирам, че нашите са я чакали с по-голямо нетърпение и от мен.
За днес - Low Impact Hiit 1, с което заменям All Out Low Impact Hits 2, което вече ми доскуча + сплита за бицепс. По местните стандарти тук е жега - към 27 -28 градуса, и от носа ми капеше пот дори по време на сплита.
Тили, като мислех да си вземам кученце, си бях избрала това:

# 349
Звезди, ти не беше ли във Франция? newsm78

# 350
да, ама тя страната е дълга. на север от лион сравнително рядко  минава 30 по това време на годината, а по крайбрежието в нормандия, ако докарат 25 градуса, хвърлят шапки от радост.

# 351
  • 1st floor
За днес наваксвам с две тренировки от Бета - Speed 2 и  Upper Focus (по спомен те ми бяха най-приятни и лесни  Mr. Green). Втората я правих с 5 кг гири и направо ми идваше да ги разцелувам  Mr. Green. Не съм тренирала с тежести от един месец!!! Laughing

# 352
Обявявам, че на мен пак ми писна това, което правя, имам нужда да сменя и от днес почнах Body Revolution. Правила съм я преди 2 или 3 години, не ми е най-любимата програма, но в момента имам чувството, че точно това искам. Thinking
Никога не съм правила Шон и понеже го коментирате като смазващ, си свалих Hip-Hop Abs, което се води за начинаещи. Емиии, толкова да съм спъната в ритъм и танци, че изобщо не мога да го следя. Sob Не от трудност, ами от собствена некадърност! Иначе е много сладък Grinning, жалко, че май няма да мога нищо с него. Винаги ли е толкова ритмичен и танцувален? Дайте акъл да видя нещо друго, което е - така - за по-големи дървета...

# 353
Фокуса пробвай. Натоварването е постепенно (в началото е приблизително като 2 месец от Body Revolution).

# 354
Вчера и днес не ми остана почти никакво време за тренировки- вчера направих някакво половинчато кардио и малко упражнения с тежести, днес още нищо, а и не знам дали ще успея. С храната положението също не е добре- нямам никакъв апетит, но за сметка на това с алкохола съм добре.Имаше поводи и сбирки разни
Непо, много красива, нежна, страхотна! Да ти е жива и здрава!

# 355
  • 1st floor
Аманда, благодаря! Hug Между другото, мернах те на една снимка в цял ръст във фейса и направо нямам думи. Shocked Промяната ти от миналата година по това време е потресаваща. А човек, като те чете тук, остава с впечатление, че съвсем малко си свалила! Изглеждаш невероятно, браво! Hug

# 356
Ай ся направи един pdf с линкове, хептен да не се морим Joy
Не са ли активни линковете при теб така, както го гледаш във форума Wink
Иначе конвертирам бързо и сръчно във всякакви файлови формати!
Отчет за Май (изгребала съм къде по-бавно и славно, къде с по-голям напън и зор 150 км!)
Скрит текст:

Да ни е честит денят на децата ни и на децата в нас Grinning

# 357
Тц! Не са Joy Виж Румяна какъв светъл пример даде Joy Ама ще си мълча да не предизвиквам тигъра в теб Heart

# 358
Повредата ще да e във вашия телевизор Wink

https://cdn.bg-mamma.com/uiPl/5fb5af83.jpg

# 359
Друго имах предвид Heart Eyes Не се занимавай с моите постове, шегувам си се просто Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт