Тренировки в домашни условия - 93

• 69 511
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Най-после приключих Алфата на Шон ... и имам колена. Не само , че останаха здрави след това скачане , но и се оформиха малко. Вече не са провоъгълни.
Имам ли накакъв различен стечинг за Бета ? Не откривам такова видео.

# 361
Друго имах предвид Heart Eyes Не се занимавай с моите постове, шегувам си се просто Simple Smile
Кажи, плс! И аз обичам хубава шега, еле пък и на чужд гръб Simple Smile

21/69 Rowing 44 min + Elliptical 33 min
22/69 Rowing 33 min + Elliptical 22 min
23/69 Rowing 44 min
24/69 Rowing 22 min + Elliptical 44 min
25/69 Rowing 60 min

# 362
Най-после приключих Алфата на Шон ... и имам колена. Не само , че останаха здрави след това скачане , но и се оформиха малко. Вече не са провоъгълни.
Имам ли накакъв различен стечинг за Бета ? Не откривам такова видео.
По спомени е едно и също разтягане и за трите фази. Ако искаш да разнообразиш- Relief от Asylum.
П.П. За днес - Standing Hip Openers с Витас. Трудно е да си избереш йогата, когато никъде не си схванат (като не броим лека МТ на бицепсите от вчера, но пък и йога за бицепси няма).

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 22:49 от zvezdi4ka14

# 363
Аз вчера почивах. Да качвам по-лесно баирите днес.
Май съм била много изморена, че си бях спяща крас(т)авица цял ден.
Имам нова програма, за... олимпийски шампион. Много готин инструкторът, срещу всяко упражнение е сложил клипче как се изпълнява. Щото знае каква досада и тъпа, незапомяща  съм.

Аз потеглям за Вежен.
Приятен уикенд!

# 364
  • 1st floor
Аз вчера почивах. Да качвам по-лесно баирите днес.
Май съм била много изморена, че си бях спяща крас(т)авица цял ден.
Имам нова програма, за... олимпийски шампион. Много готин инструкторът, срещу всяко упражнение е сложил клипче как се изпълнява. Щото знае каква досада и тъпа, незапомяща  съм.

Аз потеглям за Вежен.
Приятен уикенд!

Приятно изкарване!  Party

Аз станах рано-рано, за да успея да тренирам, защото потеглям към Черни връх или там някъде... Laughing Отчитам Dynamic Core. Бях отпуск две седмици и веднага ми пролича, пфууу. Наляла съм талия и бедра! Crossing Arms

# 365
Агент,  Браво!
Толкова много тренировки! Адмирации! Това се казва хъс и желание.

# 366
Агент,  Браво!
Толкова много тренировки! Адмирации! Това се казва хъс и желание.
В интерес на истината е малко подвеждащ броят, защото т.нар. тренировки на кростренажора (които са почти всекидневни) не са някакво интензивно кардио, а по-скоро лежерна "тренировка" с цел да си докарам крачките за деня до минимума от 10 000 ( и да си изгледам там какъвто сериал гледам!) Да, разбира се, че се изпотявам, но 4 от 5 са си просто аналог на дълго и интензивно ходене, а не на спринтове да речем. Компенсирам си здравото седене пред компютъра и здравото събърбан шофиране навсякъде!

Трудно е да си избереш йогата, когато никъде не си схванат (като не броим лека МТ на бицепсите от вчера, но пък и йога за бицепси няма).
Хммм, замислих се, че аз никога не си свързвам избора на йога със наличната МТ, а по-скоро със слабите ми места (за моите тайт хипс баш хип оупънърс е благодат), а и повечето йога комплекси действат доста синергично и нежно разтягат всичко по тялото. Но не правя инверсии в цикъл, а като ме заболи кръст правя само йога.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:40 от Agent Provocateur

# 367
Аз пък при проблеми в кръста минавам на ММА тренировки. Многото усуквания му действат добре. И аз съм доста скована в тазовата област и вчера бях тъжна картинка. Дори Брайън - двойкаджията на групата, се справяше значително по-добре от мен. Шива Реа има една кратка серия с контрапози - Forward Bends, която най-много ми помагаше в това отношение.
За днес - Ice Bootcamp Circuit +  сплита за гърди/нямаше вече накъде да го отлагам, но той ми е най-неприятен от цялата ротация, може би защото се изсилвам с тежестите/.
П.П. И, да, и аз не правя обърнати пози в цикъл. От книжката на Евтимов още съм запомнила това правило.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 00:36 от zvezdi4ka14

# 368
Отчитам края на алфа и Джоана!  newsm19

# 369
Аз също отчитам края на Алфа, а вчера направих и една тренировка за цяло тяло с Кристин. Днес имам МТ навсякъде.Нетренирането с тежести си оказва влияние.
От първата фаза на Т25 виждам подобрения в коремната област и леко отпускане в задните части. Тежа по- малко, но не бих казала, че се харесвам повече, с изключение на корема.
Непо, ти си ме видяла с рокля под коляното, която поприкрива недостатъците. Аз вече писах, че разликата с миналото лято е няколко килограма, но на доста хора им изглеждам като да съм се стопила.
Вчера си мърморех, че пак ще ходя на море с големи дупе и бедра, а големият ми син коментира-"не е ли по-хубаво момичетата да са с по-големи дупета" Явно малките  живеят в съвсем различни времена от моята младост на идеал Кейт Мос и производни.
п.п сега видях във ФБ Джери, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива! Да намериш вдъхновяваща работа и да срещнеш голямата любов!

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 07:23 от Аmanda

# 370
Честито, Джери Heart

# 371
Аманда, то какво да си мисли момчето, ако сексимвол е Ким? Анорексичните поне от 10 години са ги погнали, което не е толкова зле. Кейт Мос сигурно е била на диета от кокаин и водка. Притеснява ме обаче, че почнаха да популяризират нездравословно пълни жени като победителката в Евровизия.
Джери, честит рожден ден! Много здраве, щастие, влюбени погледи, тренировки и тичане със звяра по баирите.

# 372
За времената не знам дали са се променили...  Действително има една мода с дупета,  но не мисля,  че поне на Балканите или дори в Европа тя взима измеренията на тази в Америка.  В Америка са си направо дебели мен ако ме питате.  Немските популярни и желани ученички са като нашите-слабички.  :Д сигурна съм,  че ние в Европа разбираме под голямо дупе по-скоро малко и стегнато(щото едно време у нас си бяха модерни баш анорексичките с най-хмм не плоските,  ама най-тесните дупета, поне като аз бях на 15 :Д -сега съм на 25), в Америка и много от музикалните клипове зад океана се изсилват доста с техните задници.  Кейт Мос винаги ще е на мода малко или много.  Simple Smile но... Въпрос на вкус.  Сигурна съм,  че ще изглеждаш страхотно на плажа,  Аманда!

# 373
За днес - Chiseled Lower Body/и нямам сплит- ура!/, преполвих ротацията.

# 374
Здравейте, нова съм в тази тема и аз като всяка жена искам да отида на плаж малко по слаба и много по стегната 😂
Искам да НАПРАВЯ T25, но не мога да я сваля. Някой ако може да ми съдейства. Освен програмата и пояснения към нея ако има някой да ми изпрати ще съм много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт