Тренировки в домашни условия - 93

• 69 526
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря Ви, момичета!
Качихме се до Вежен, спахме в хижата и по пряката пътека днес слязохме.
ММ не беше виждал водопада, Гложенския манастир, та така беше рождения ден:

Скрит текст:

# 376
Звезди, победителката на Евровизия изглежда малко като карикатура, та не вярвам да успеят в тази посока. То и Адел е дебеличка, ама поне е цялостно обаятелна.. Хубаво е да се възпитава вкус към хубавото, а то най-често зависи от нещо извънтелесно.Но е факт, че вече в клипове, дори сред манекените, фотомоделите и и т н се разхождат бая пищни мацки
Джери, звучи като съвсем да ти е по вкуса такъв рожден ден!
Аз направих една тренировка на Кристин Къри с ластици и поплувах на басейн.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 22:49 от Аmanda

# 377
  • 1st floor
Джери, много добре си си изкарала РД!  Hug И аз така предпочитам!  Laughing

Кети, от къде се опитваш да сваляш Т25? Пробвай от руския сайт, парола има на първа страница на темата. Ако не успееш, пиши. Ще търся линк.

В събота ни застигна егати гръмотевичната буря на скалите под Резньовете.  newsm43 Как кънтеше от скалите не е истина!!! И пак добре, че бяхме в периферията, не точно в центъра на събитията! Crazy От страх даже не успях да снимам, но докато подтичвахме по скалистата пътечка, спирах от време на време да гледам назад. Е, няма такава красота! Над Лозенската планина се изсипа такъв дъжд!!! Heart Eyes И тъкмо се добрахме до х.Алеко и от Черни връх нов облак донесе такъв проливен дъжд, че влизащите след нас бяха все едно излизат от басейн!  Laughing Адреналин си беше. И след тези гръмотевици и прогнозата за неделя, мислех да си стоя долу в София. Но сърце не трае, та сутринта пак сформирахме малка група и поехме по пътечка над Кладница. Не успя да ни завали, въпреки прогнозите.

Сега отивам да си метна Шон по план!

# 378
Добро утро, остават ми общо 8 тренировки и завършвам макс 30, прави ми се и нещо допълнително за дупе с гирички и ми се бяга, но знам, че ще огладнея зверски и ще си проваля хр. режим, който
Скрит текст:
работи и вече имам намаление и на кантар и на обиколки, бедрото ми в най-дебелата част никога не е било 53 см., като съм писала на Румяна да ми изтотви режима е било 56

Като завърша макс 30 ще започна нещо с гирички, ластици, а като разбера кога ще ходим на море, ще гледам няколко седмици преди това да правя алфа, понеже ми се отразява много "прибиращо".
Отивам да правя max out sweat.

# 379
За днес - Chiseled Upper Body от Ice ротацията. Или тренировката е замислена като разтоварваща, или от сплитовете вече съвсем са ми се объркали представите, но ми се стори най-лека от всички досега. Препоръчвам я за след пауза от силови тренировки.
Арсен, конкретна програма ли мислиш да правиш след това или просто случайно подбрани тренировки?
Кети, фокус програмата (или поне отделни тренировки) излиза като клипчета при търсене в гугъл.
Скрит текст:

# 380
Звездичке, задължително програма и приемам предложения и напътствия Simple Smile, около 30-40 минути мога да отделя(зимата ще имам време за по - дълги тренировки), имам гирички и ластици и много мерак Smile.
До сега съм правила Румяна трите нива, после фокуса, 21 фикс екстрийм и сега макс30

# 381
Почнах Бета - за вчера Cardio, днес Speed. Дана, ефектът от тренировки в топло време е изпотяване като от сауна, та си има предимства:smile: за извеждане на токсините.
арсен, браво за резултатите!

# 382
  • 1st floor
Наистина започна да става като сауна. Тренирам рано сутрин на широко отворени прозорци и няма сухо място по мен след Шон. А от косата ми извират реки направо... Crazy Нямаме климатик, но утре ще вадя вече вентилатора, че не се издържа. И ще намаля Бета  и Гама, за да свърша до края на юни. Юли абсурд да тренирам с Шон. Naughty По традиция всяко лято си почвам Body Revolution. Ако има желаещи, от втори юли я почвам, живи и здрави!

За днес отчитам Cardio Core.

# 383
Аз се отчитам с ден 17 и 18 с Йоана.

Непокорна-с каква насоченост е Body Reviolution?  Много ли се скача? Хваща ми се нещо предизвикателно, ама знам ли?

# 384
Правя някаква странна тренировка за горна част. Първият ден от новата програма.

Аз много се потя. Я на катетене на баир, я на тренировка, на другите нищо им няма, аз като полята с душ.

А и накрая кардио имам 20 мин. на каквото си харесам. Пак на всичко. Би трябвало да е дамо на един уред, ама ми става скучно.

# 385
  • Бургас/Пз
Момичета, редовно ви чета и много ви се кефя, с някой от вас пишем и в други теми.  Hug Hug Не споделям тук, защото изключително рядко тренирам вкъщи. Виждам обаче, че доста от вас се катерят по планините, та затова имам нужда от съвет какви туристически обувки да си купя. За първи път ще се качвам на Мальовица и искам да се подготвя. По възможност да е нещо с нормална цена, защото не знам дали ще има втори път  Blush

# 386
Арсен, по навик щях да ти отговоря Body Revolution, тъй като за нея се сещам, като ми кажат 30 - 40 минути, но всъщност има много други варианти. БР е много добра, но бих препоръчала да порпуснеш първите две седмици. След Макс 30 ще ти дойдат много леки. Джилиън има и много по-трудната Bodyshred, но не знам дали да я правиш след Макс 30, не е зле поне малко да си починеш.Освен това можеш да си направиш и собствена ротация с Killer.... тренировките на Джилийн. Тя има абсолютно за всичко - Buns&Thighs, Arms&Back, Abs, Cardio, Killer Body (там са три - Upper&Lower&Abs). Освен това има Kickbox Fast fix (кардио ММА тренировки) и 30-Day Shred и Ripped In 30, които са за цяло тяло и можеш да включиш в ротация с 2хкардио, 1хдолна част, 1хкорем, 1хгорна част, 1хцяло тяло. От всички по спомен най-дълги са в Buns&Thighs- по около 40 минути.
Освен това имаш Metashred на Би Джей Гадур (който е голяма смешка), която напомня доста на бета/гама фазата на Фокуса, т.е. има тежести, но не са много големи и програмата има определено кардио ефект, като тренировките са по половин час.Минус е календарът, тъй като той предвижда по 3 тренировки седмично, което си е малко, но можеш да прескочиш два дена почивка, да сложиш една йога и да нагласиш нещата. Подобни са и програмите на д-р Axe - Burstfit и Burstfit Fire - средни тежести (между 3 и 6,5), но определено повишават пулса. С тях обаче не е зле да се направиш собствена ротация, като си обединиш програмите. За мен първата е по-трудна, но там се пренебрегват краката, няма чисто кардио и няма загрявка и разтягане. Всичко това пък го има във втората, т.е. ти трябва някакъв смесен календар. Тренировки - до 30-35 минути, като включиш разтягането и загрявката от втората.
Supreme 90 Days, но има 1-2 тренировки над 40 минути + треньорът е с харизмата на куцо пиле + едни и същи разгрявка и разтягане + всички участници си работят в свое собствено темпо, понякога се състезават помежду си (уникално е просто, само там съм го виждала), в резултат на което изпълняват упражненията твърде бързо. Иначе тренировките са им много хубави, но трябва да си определяш темпото и тежестите.
Skinny Rules на Боб е много ефикасна програма, но малко еднообразна в рамките на самите тренировки. Той използва до 3-4 движения и може да ти стане досадно.

# 387
  • Бургас
Здравейте!
Влизам набързо да кажа, че много ми допада Бетата на Шон - натоварва ме, освежава ме, не огладнявам след това Simple Smile
Мисля да си я карам по план, вероятно и Гама.
Ще ми се после да си направя програма с балетни/пилатес + малко кардио за лятото. Отдавна не съм правила такава схема, благодаря на Агент и Звездичка за многото идеи  Flowers Hibiscus
Търся си нещо съвсем балетно /поне веднъж седмично да го правя/, но все още не съм се ориентирала.
Едит: Намерих си май тренировка, любов от пръв поглед, ще я пробвам Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 12:05 от Алина

# 388
арсен, браво за резултатите!
Мерси Аманда Simple Smile. Тази сутрин пак се качих на кантара и се оказа, че съм паднала под 52 килограма, много бързо даде резултат режима, много ми е любопитно какво ще изскочи отдолу изпод сланинките...
Звездичке, голямо голямо благодаря Kissing Face, за труда да ми синтезираш толкова информация. Body Revolution и Skinny Rules вече се теглят да ги прегледам. Относно Skinny Rules няма да ми е проблем, че е от по 3-4 движения, важното е да е ефикасна. След обяд ще потърся и разгледам и другите програми и треньори.

# 389
Звездичке, страхотно инфо даваш всеки път! И на мен лично си ми отговаряла много полезно и изчерпателно, но и към другите ми е много интересно да чета какво споделяш. Hug
Вие двете с Агента сте много търпеливи, споделящи и всичко сте правили, егати! Simple Smile)))

Аз отчитам първата седмица на Body Revolution, мината по план.
Правих я с малките ми горички от по 2 кг и ми подейства много благотворно на болящото рамо. (Дето се оплаквах тук, че си го изкълчвам, докато спя. Simple Smile))) Да благодаря и на Д_ана - действително доста се коригирах с повдигането на възглавницата с хавлията!)
Седмица 2 вече ще я правя с 4 кг и така нататък. Simple Smile
Другото е, че преди Джилиан ми беше доста дразнеща - прекалено шумна най-вече и ме побъркваше, че говори нон-стоп. А този път не ме дразни. Съвсем по друг начин ми звучи изведнъж, прави ми компания и ме забавлява! Такива разни мистерии. Simple Smile)))

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 20:04 от Barbabeau

Общи условия

Активация на акаунт