Тренировки в домашни условия - 93

• 69 521
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Отчитам Спийд от Бета.Ох голямо скачане , скъсах маратонките с този Шон.Днес купих нови дано да са удобни.
С килограмите съм зле + 3 кг от ПМС и цикъл.Ейй не мога да отслабна , въртя се в омагьосан кръг.Борба да сваля някои кг и хоп за 2 дни ги качвам отново.

# 391
И аз със Speed 2 + две кратки на Джоана от юнския календар.

# 392
  • 1st floor
Момичета, редовно ви чета и много ви се кефя, с някой от вас пишем и в други теми.  Hug Hug Не споделям тук, защото изключително рядко тренирам вкъщи. Виждам обаче, че доста от вас се катерят по планините, та затова имам нужда от съвет какви туристически обувки да си купя. За първи път ще се качвам на Мальовица и искам да се подготвя. По възможност да е нещо с нормална цена, защото не знам дали ще има втори път  Blush
Ани, не знам от къде си, но горещо препоръчвам да минеш през Декатлон и да пробваш. Там цените са доста прилични, качеството също е ОК на повечето неща. Гледам, че масово се носят по планините техните марки. Имат различни ценови групи, вероятно ще откриеш твоята. Не знам кога възнамеряваш да ходиш на Мальовица, но в момента по високото още има петна сняг, както и много ручейчета по терасите. Задължително е обувките да са waterproof. Лятото съм се качвала и с обикновени. Също горещо препоръчвам да гледате времето, че ако ви застигне лятна буря, няма да е много ОК на тая височина. Бързото слизане от там е невъзможно. Носете и топли дрешки, защото като се скрие слънцето зад облак става на секундата студено. И ако има от кой, вземи назаем щеки. Ще са ти полезни при слизането. Не са задължителни естествено. Simple Smile А ако Декатлон не ти е вариант, препоръчвам Спорт Депо. Поне са коректни с гаранцията от две години.  Simple Smile

Арсен, аз съм изпуснала какъв режим спазваш. Може ли пак да споделиш.

# 393
За днес - Low Impact Hiits 2, с което заменям кардиото по програмата + сплита за гръб. И аз отслабвам, макар и много, много бавно (по около килограм на месец), което ме радва, тъй като правя силови програми и поне знам, че не губя мускули. Абсолютно не мога да разбера от какво се влияе теглото ми обаче. Нямам усещането, че ям по-малко, даже отново включих ядките и сиренето, които бяха спрени поради калоричност.
Арсен, сетих се, че можеш да пробваш и Shaun Week.

# 394
Отчитам RipT Circuit - много ми хареса, най-после тежести. Взе да ми омръзва това кардио....
В петък и събота ще ми е трудно да тренирам, защото се очертава командировка, но двойната тренировка ще я направя в неделя, живот и здраве.  
Почнах по-дисциплинирано хранане и веднага се виждат резултати,  дано да не го  прецакам в следващите дни.
Звезди, възможно е движението сумарно да ти е било повече напоследък. Когато не сменям храненето, най-често промяната при мен идва заради повечето ходене пеша през някои месеци.

# 395
И аз се чудя как да навържа тренировките, защото заминаваме за три дни. Май ще ги почивам, а ще тренирам другия уикенд, за да наваксам.

# 396
  • 1st floor

Непокорна-с каква насоченост е Body Reviolution?  Много ли се скача? Хваща ми се нещо предизвикателно, ама знам ли?
Не се скача много, не е като Шон. Има си кардио, но не толкова страшно.  Mr. Green

Отчитам си сутрешния Шон. Нямаме и топла вода от вчера заради планиран ремонт, и тъй като сме на ТЕЦ и нямаме бойлер, се налага да се поливам в банята със стоплена на котлона вода.  Rolling Eyes Добре, че са кратки тренировките, че иначе няма да мога да се оправя сутрин.

# 397
За Мальовица си трябва и по-дебела подметка, там е алпийската част на Рила и е много каменисто. Отделно донатрошено. Вече съм си казала да я качвам от другата страна, там е тревисто. Например от Рилския манастир 2000 м денивелация, нищо работа за един ден отиване и връщане  Mr. Green Не е ли много раничко за Мальовица?

Ани, постепенно ще си откриеш твоя тип. Ходи, както ти каза Непо, в Декатлон, питай също там. Аз няколко години съм се лутала докато открия моят тип.
Обаче сега от Спорт депо имам едни с 2 години гаранция, да видим кой кого първи ще скапе  Mr. Green

Аз се майтапих с вчерашната програма, ама сега ме наболява тук-там. Сложих му и вечерна разходка, 5 км с 350 изгорени ккал. Но са наваксани  Mr. Green

След малко ще тръгвам  за фитнеса, днес по план са крака и корем. Чудя се на един баир дали да се качвам, то няма да вали, аз за това се бях отказала, че даваха гръмотевични бури. Сега се съгласи времето с мен.

# 398
  • Бургас/Пз
Jerry F, Непокорна, много ви благодаря за насоките. Ще се качваме на 30ти юни. Не знам дали е рано, нямам никаква представа. Група сме и организацията е за тази дата. Надявам се времето да е благосклонно към нас. За съжаление не съм от София и нищо няма да мога да пробвам. Гледам няколко неща в Декатлон, но ще трябва да поръчам онлайн. Гледах това https://www.decathlon.bg/p/8383876_damski-obuvki-za-prekhodi-arp … .html#/467-273-36 обаче ме притеснява, че пише в описанието за лесни терени, а доколкото разбирам този не е чак лесен  Thinking

# 399
  • 1st floor
Да, ясно е, че Мальовица е камениста и е добре да си с дебели подметки, но при желание, не е невъзможно и с обикновени маратонки да се качи човек (в сухо време през лятото). Жив пример съм аз, а и фемилито. Mr. Green На първото изкачване всички бяхме с маратонки. Гадното беше, че много бързо се съсипват, а са по-скъпи от декатлонските палнински обвуки. Joy Това беше и главната причина да си купя специализирани такива.  Laughing Щерката пък от суета не обува планински обувки и Септември качи въпросната Мальовица с едни стари адидаски, с които ходеше на училище. Не се е оплакала, а по принцип  е мрънкало.  Laughing

Ани, може да погледнеш камерата от х.Мальовица как е там реално, въпреки, че не се виждат точно високите части. Или да питаш, ако имаш ФБ, в групата на палнинарите как  е нагоре. Успех!

Тези, които показваш, съм ги пробвала и ми се видяха много ниски около глезена. Аз също катеря с ниски, но тези са оооощеее по-ниски. ММ и той пробва мъжкия им вариант и не одобри точно заради тази причина. Затова е добре да пробваш, но пък имаш и опция за връщане...

# 400
  • Бургас/Пз
Благодаря ти още веднъж, Непокорна, ще кажа после каква съм я свършила, дано да се справя, че ми е за първи път такава височина.  Mr. Green

# 401
Аманда, може би действително е от повече движение. Реално през последните два месеца минах от около 4 ч. седмично към 4,30-5, а сега към 5-6. Лошото е, че след ротацията планирам почивка с по около 3,5 часа за две седмици.
П.П. Този уикенд и аз съм в почивка и не планирам никакви срещи с Кети (освен ако не реша да стресна посителите на хотелския фитнес с някой сплит, но едва ли). Най-много да поплувам, ако водата ми хареса.

# 402
Ани, ако ще купуваш туристически обувки вземи си ги високи. Да пазят глезена.
После ще пусна линк към един планинарски форум. Има теми за всички планини как е обстановката горе.
Сега боря шкембето в залата и пиша от телефона.

# 403
Джери, вземи пребори и моето Joy

# 404
  • Бургас/Пз
Ани, ако ще купуваш туристически обувки вземи си ги високи. Да пазят глезена.
После ще пусна линк към един планинарски форум. Има теми за всички планини как е обстановката горе.
Нещо такова ли имаш предвид
https://www.obuvki.bg/turisticheski-sprandi-bp40-obd008-miodowy.html
или https://www.obuvki.bg/turisticheski-kappa-bright-mid-t-260239t-beige-4141.html

Малко взех да се притеснявам от това катерене, уж съм тренирана, ама то тренировките в залата и с тежести май нямат нищо общо с планината

Общи условия

Активация на акаунт