Тренировки в домашни условия - 93

• 69 495
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
И аз си тренирам с Шон, ще правя Бета до края на месеца, после две седмици ще почивам. Смятам, живот и здраве, да се отдам на тичане на плажа и плуване.После ще го мисля, много ме радва Кристин Къри и мисля малко с нея от свободните й тренировки. Втората фаза на Т25 ми харесва много, влияе ми и визуално добре, комбинирана с протеинов тежи.Трудно обаче издържам без плодове в този сезон, богат на всичко, което обожавам като вкус.
Джери, приятно изкарване!

# 481
Джери - явно толкова и съм чела. Напоследък съм в някакъв вихър и чета всичко супер отгоре, което ще ми излезе през носа. Вчера не бях обърнала внимание, че една среща е за днес, не за вчера, та получих изумен отговор по телефона “ ама то е за утре”.... Лек път и приятно изкарване в Македония.

# 482
Утре правя последната петъчна тренировка от макс 30 и приключвам програмата, тъкмо навреме, че вече е прекалено горещо. Нашето море ще е след около 2-3 седмици, днес и утре ще реша вече окончателно с какво да продължа до морето, а след морето вече ще подхвана някоя по-дълга програма.

# 483
Последната седмица много навъртян километраж "с двойката" имам, под 12 км на ден не съм падала. Добре ми дойде, стига да не ми се беше отключила сенната хрема, която в момента просто ми разказва играта. От днес продължавам с "плажния" календар на Румяна, като ще допълвам с пилатес, бар и йога тренировките от 21 ДФ.
Крис Фрейтаг отново беше пуснала намаление от 4 долара за годишен абонамент за нейния канал, възползвах се.
Чудя се какво да е следващото, което да подхващам. Като няма избор- лошо, като има такъв- пак лошо.  Laughing

...след морето вече ще подхвана някоя по-дълга програма.

Такива са и моите планове, като се чудя между 90- дневната на Румяна, Ч енд Х и програмите на Кейси Хо.  Thinking

# 484
Арсен, Тили като написа за Крис Фрайтаг, и се сетих, че тя има Ace HIIT, която е доста приятна. По принцип е предвидена за 4 седмици, но няма градация, ротацията е една и съща, така че можеш да я правиш и 2-3. Тренировките са по 30 минути+ добавя по 10 минути за крака и корем някои дни. Интервални са - табата. Не е интензивно като Шон, но пак се поизпотява човек. Освен това комбинира тежести с кардио. Тъй като не е класическа силова (упражненията по правило комбинират повече мускулни групи и няма как да вземеш най-големите тежести), тежестите са по-леки, т.е. няма да има шок за системата.

# 485
Привет, момичета! И на Юли поздравче от мен. Grin
И моята почивка свърши.Радвам се, че съм вкъщи. Липсва ми само морето и ме тормози само факта, че не ми се седи по цял ден в офис.
Днес едва ли ще съм във форма за раздвижване, но ще видя след работа дали ми се тренира или спи. 10 дена бяха тотално обездвижване, дори и ходене нямаше много къде. Ще си продължа с 80 ДО, която не искам да свърша. Може би ще повторя първата седмица от трета фаза, за навлизане във форма. И на мен не ми се мисли още какво да последва след това, особено в разгара на жегите.

Пропуснах снимката на Агент с роклАта, сигурна съм, че е по-хубава от модела.

Спринкълс, много ми харесва твоето мислене за стягане на куфари и желанието за пътуване. И поздравления за полумаратона!

# 486
Агент, от коя фаза правиш за дупе деня? На мен този от АЛО много ми харесва Simple Smile
80 ДО реално има 3 различни тренировки за дупе, всяка от които се изпълнява по 4 различни схеми ( и са доста по-тежки от АЛО-то, дори поради факта, че са почти двойно по-дълги и се ползват по-тежки кг.) Аз лично харесвам 2-ра фаза много, но всички са хубави вкл. АЛО-то, когато нямаш време за дълга. НО трябва да се ползват тежки тежести и ластици, че да се извади максимума ИМХО, както и мисля, че е много, много добре да се въртят и схемите и различни тренировки, за да бъдат "изненадвани" мускулите".

Пропуснах снимката на Агент с роклАта, сигурна съм, че е по-хубава от модела.
Момичетата са просто много мили Simple Smile чак пък по-хубава няма как да бъда на тези години Wink да бъдем реалисти!
Добре си си дошла, Данич! Можеш и да правиш 1 седмица микс от любимите ти 80ДО за вработване.

Помня, че част от втория месец от БР правех по време на отпуска, имах повече време и си удължавах силовите тренировки, като правех по 1, 1,5 или 2 кръга от кардиото за съответния месец за загрявка. Ставаха към 45-50-мин. тренировки.
Звезди, много благодаря за страхотната идея! Крада!

От гребането почнаха да ми отесняват бюстиетата! С тези темпове дупето ми ще почне да изглежда направо малко в сравнение с гърба Wink И това само за 220 изгребани км.... мамка му! Трябва да понамаля калориите, май Grinning

34/69 Rowing 33 min  + BR W2
35/69 Killer Buns & Tighs W1 + BR Cardio 1 (ох, че готино кардио! нискоимпактно, но вдига пулс чудно!)

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 22:04 от Agent Provocateur

# 487
Отчитам Workout 2 и Cardio 1 от БР с Джилиан днес по програма. Добре ще си прекарам с тези три тренировки в идните две седмици и половина, харесват ми много и тропането от скачането е поносимо+ нямам болки в колената, което е чудесно.  Остава ми само да надделея над лакомията за череши, та може до края на месеца да се покажа с хубав корем.

# 488
Аз също се завърнах и отчитам dynamic core от бета плюс две пет минутки на Йоана за горна и долна част. Тази седмица ще имам десет дни без прекъсване със Шон. Дано минат без произшествия Joy

# 489
Аз днес Cardio 1, с което приключих първите две седмици на BR по план. Отново по план утре би трябвало да почивам, а в петък да започна с Workout 3. Обаче се очертава в петък да нямам време и мисля да направя Workout 3 утре, а в петък почивката. Далеч по-приемливо ми се струва да наваксам предварително с плана, отколкото да изостана с ден. Simple Smile)))

# 490
Барбаро, БР 3 е доста приятна. За мен е най-трудна от първия месец и понякога си я правя самостоятелно. Внимавай с рамото, в един от блоковете има лицеви. Лошото е, че не мога да ти препоръчам и БР4, в края на която също има едно упражнение, което натоварва малко рамото (много е странно, само в БР съм го виждала, според Джилиън обикновено се изпълнява във фитнес с ластици).
Фокси, първият месец е така - без много подскоци. В края на втория обаче нещата рязко загрубяват.

# 491
  • София
Днес ден 2 Booty от 80DO. Много се радвам , че реших отново да я играя. Чувствам си дупето стегнато и съм щастлива. С Шон бях заприличала на куцо желе.

# 492
Фут гърла, от всички програми на Шон, коя е най - лека? Искам кардио за влизане  във форма след раждането, но Инсенити и Макс 30 ще ми дойдат тежки сега.

# 493
Фут гърла, от всички програми на Шон, коя е най - лека? Искам кардио за влизане  във форма след раждането, но Инсенити и Макс 30 ще ми дойдат тежки сега.
Дива Орхидея- една за корема имаше. Тя е лесна. Танцувална е.

# 494
Звездичка - подозирам нещо такова със скачането. Ще видим докъде ще ми стигнат силите.

Общи условия

Активация на акаунт