Тренировки в домашни условия - 93

• 69 466
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета!
Отскоро намерих темата и така се надъхах покрай вас, че вече съм на ден 23 с Йоана. Изключително рядко тренирам, така че това го отчитам като голямо постижение за себе си. Забелязвам малко подобрение в огледалото, въпреки, че килограмите са си все същите.
И понеже хич не са ми ясни ротациите, които правите, искам да ви попитам с каква програма да продължа, след като свърша 28 дневната на Йоана?
Целта ми е и намаляване на обиколките, и  стягане.
Предварително ви благодаря за отговорите!

# 541
Звезди, аз имам всичко като инвентар. Освен да я подкарам след Т25. Дали я има в пайрът бей?
Кристи, не знам. Дори не съм убедена, че имам достъп тук. Най-вероятно е блокиран.

# 542
Звезди, като кажеш силова тренировка и наострям уши. Не че имам топка или степ. А това ми беше липсващото звено защо все изоставям Х&Ч. Следя ти отчетите, но ми се струваха доста  комплицирани и реших, че и ти сама си правиш някаква комбинация от тренировки и календари.

Движа се със силна мускулна треска на бедра и дупе от загрявката ми с 80 ДО, но като се раздвижа сутрин и се чувствам по-добре.

За новото колело и аз гледам тънки гуми, лека рамка, калници и кошница за спонтанните ми покупки, което докарва цената автоматично до 700 евро и това много ме дразни. Знам, че има и доста по-евтини компромисни варианти, но те са винаги със стандартна рамка от 48 см. Моят проблем е големината на рамката, която при моята височина отива към 55 см. Sad

Една_мама, на първа страница има доста голям избор от треньори и тренировки. Не съм пробвала програмата на Йо, но мисля че ако търсиш конкретна програма, спокойно можеш да се присъединиш към групата на трениращи с Боди Революшън например. Ако искаш да останеш с по-статични и пилотосоподобни тренировки, Линда Улдридж има хубав канал.

# 543
Дана, без топка би могло. Тя се ползва само в пилатес тренировката, която най-малко ми харесва и е лесно заменима + в някои сплитове/но само за по едно упражение, което може да се пропусне, замени или видоизмени/. Степът обаче е в две тренировки. Едната е кардио и мога да препоръчам заместваща, но другата е метаболитна и всички подобни, за които се сещам, пак със степ. Степът всъщност е много полезен уред, както за кардио, така и за силови тренировки. Може да се ползва като лежанка, а и за много  упражнения за краката/напади и клекове с един вдигнат крак, качване на степ и пр./, но осъзнавам, че е обемист и понякога прибирането му е проблем.
Иначе на мен програмата ми хареса до степен да си сглобя ротация от нея и още няколко на Кети, но мисля да я правя чак есента.През лятото ще заложа на малко повече кардио, освен ако не излезе новата програма на Джоел.
П.п. за мен колелата със стандартни размери са ок и най-добрите ми впечатления са от едно, което си купих май от спорт депо за по-малко от 200 евро. Като Армстронг летях с него/но стимулирана само с кафе/. Та, идеята ми е, ако попаднеш на нещо приемливо от куче-марка, да го пробваш в магазина. Може да върши работа.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 22:08 от zvezdi4ka14

# 544
А теб как те пуснаха с колелата в самолета?
Платих си като поп, как Simple Smile
Звезди, ако намериш чудно вкусно нискомаслено козе бри не забравяй да кажеш на другарчетата си! Голямо мерси предварително!
Иначе повече от три скорости не ползвам...
Как веднага ви усетих, че живеете с Дана на ниско и равно! При нашия терен нищо с под 21 скорости не поглеждам...

Правя БР на 20С и ми е горещооооо! Отврат!

Кате - не съм правила Бодишред, но я бях проучвала ( и ме беше поизплашила!), но програмата казват е много, много добра и си заслужава да бъде направена. 2 мес прогресираща с много повече кардио от Отъмн, но по-малко от Шон, ограничен инвентар и за капак само по 30-ина мин  - звучи чудесно! Ако я подпукаш задължително сподели подробности, моля!

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 23:13 от Agent Provocateur

# 545
Веднага споделям. Казва се Smokkelaar, 30 грама мазнини в сухо вещество/18 в крайния продукт, от които 11 наситени/, 29 грама протеини и 278 калории. На опаковка смело са написали 'light'. На вкус е нещо между бри и fromage des Pyrenees/capitoul.
Bodyshred мен ме мъчеше с твърде много плиометрика и съм правила само една или две тренировки. Другият ми проблем /много по-незначителен/ беше, че при силовите понякога се комбинираха мускулни групи, за които ползвам различни тежести, съответно едната група не се натоварваше достатъчно. Това ми е често оплакване от по-новите тренировки на Джилиън, но в БР не си спомням да е имало такива проблеми.

# 546
Хора, за хамър и Чизел ми е трудно без лежанка, за тези които са го правили- какво да си взема:
-степ
-лежанка
-от онези металните конструкции стъпала като степ и босу бол

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 10:47 от No_frame bitch

# 547
Ами аз вече я подпуках .Първите два дена тренировките бяха от по 4 кръга ,всеки кръг е по системата 3-2-1 (3 мин.силови, 2 мин. кардио ,1 мин. корем ).Днес трети ден - кардио .Пак доста пот се проля .чудя се дали е от летните температури или си е от тренировките .Все още са ОК т.е. не са екстриймни ,макар че на моменти темпото е доста забързано и при някое по-засукано движение ,докато го разбера как се прави те вече са приключили .Може би посвикнах с дългите паузи и почивки при Оутъм - тук в Bodyshred ,такива няма.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 01:32 от kate-aqua

# 548
D_ana, Flowers Hibiscus
благодаря за насоките! Намерих Боди Революшън и се опитвам да я сваля.

# 549
  • 1st floor
И аз започнах от днес БР. Отчитам първата тренировка. И не ми е лесна хич.  Naughty Всичко модифицирах по най-трудния вариант, който показва Джилката. Тежести  - пет кг, за упражнението от легнало положение - 6,5кг. Сигурно аз съм много зле щом казвате, че е лесна първа фаза. Crazy Не ме събаря психически, но ми е напълно достатъчна и накрая се чувствам добре тренирала.

Боди Шред съм правила непросредствено след БР. Гадна и трудна беше. Свърших я на инат, като през цялото време си набивах в канчето повече да не я почвам никога. Mr. Green Спрямо Шон я определям като по-гадна. Mr. Green Въпреки, че може и да не съм много обективна, защото когато я правех, сменях работата и може да ми е дошло нанагорно и от други фактори. newsm78

# 550
Да си призная, не помня след какво започнах БР. Дали не е било Asylum? Което би обяснило защо съм с впечатление, че БР1 и 2 са много леки.
NFB, между степ и лежанка бих избрала степ. Имала съм лежанка вкъщи известно време, служеше единствено за закачалка на дрехи. Може би за мъже е по-полезна/въпреки че тази вкъщи никой не я позваше/, тъй като могат да променят тежестите, но ти едва ли ще правиш нещо с повече от 2х10 кг. Степът е добре да е на три нива - от 15 до 25 см, като също е добре повдигачите да могат да се наслагват един върху друг така, че да се повдига само от едната страна/все едно си на лежанка под наклон/. Върши работа при упражнения за гърдите.
Степ като с педали съм имала и не го ползвах, тъй като натоварването е доста ограничено/скучно ми беше, нямаше кой знае какви възможности да променяш скоростта като при колело, не знаех какво да правя с ръцете/. Босу не съм ползвала, но понякога правя упражнения на йога топката. По-нестабилно е като повърхност и съответно трябва да си с по-леки тежести.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 15:48 от zvezdi4ka14

# 551
Бодишред и аз я свързвам с едно гадно чувство на насилствено трениране. Не знам колко пъти съм я започвала, защото първите две седмици са измамно лесни, но само един единствен път съм я завършвала. Споменът ми е за много бързо темпо в комбинация с комплексни упражнения, което в крайна сметка вади душичката.

Ще помисля за степ тогава. Дали би могъл степ да се пригоди на лежанка в Х&Ч? Всъщност, Звезди, ти вече си отговорила на този въпрос.

Една_мама, скачай с групата с БР тогава за допълнителна мотивация.

# 552
Отчитам W2 от първата фаза на БР + малко корем с Йоана. По план трябваше да е вчера, но пак разминах дните и в неделя няма да почивам.

Непо - много сила имаш, явно. На някои упражнения 4 кг са ми на границата за отказ с Джилиан и то едва в началото, тя нали постоянно обяснява как това е само загрявката за идните седмици....

# 553
На някои упражнения 4 кг са ми на границата за отказ с Джилиан и то едва в началото, тя нали постоянно обяснява как това е само загрявката за идните седмици....
Ако са тези за трицепс (разгъване назад; спускане зад главата), не се брои Stuck Out Tongue Winking Eye аз тях ги правя с 2 кг, хехе.

# 554
На някои упражнения 4 кг са ми на границата за отказ с Джилиан и то едва в началото, тя нали постоянно обяснява как това е само загрявката за идните седмици....
Ако са тези за трицепс (разгъване назад; спускане зад главата), не се брои Stuck Out Tongue Winking Eye аз тях ги правя с 2 кг, хехе.
Точно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт