Тренировки в домашни условия - 93

• 69 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Забравих за вчера да кажа
-пилатес крака 15мин
-TRX Горна част 10мин
-40мин плуване +упражнения

# 646
  • 1st floor
Отчет за днес W3 от БР с Джилката. Лекичко ми дойде, но от миналата седмица покрай търчането за една току-що родила приятелка не останаха нито време, нито желание и сили за тренировки.
W3 и на мен ми се видя леко. Не ползвах по-леки тежести, с петиците си карах, но реално само упражненията с тежест усетих. Признавам, че само най-последното упражнение ме събори и в последното повторение от последната страна направих само осем повторения. Повече не можах.  Crazy

# 647
Отчет за днес W3 от БР с Джилката. Лекичко ми дойде, но от миналата седмица покрай търчането за една току-що родила приятелка не останаха нито време, нито желание и сили за тренировки.
W3 и на мен ми се видя леко. Не ползвах по-леки тежести, с петиците си карах, но реално само упражненията с тежест усетих. Признавам, че само най-последното упражнение ме събори и в последното повторение от последната страна направих само осем повторения. Повече не можах.  Crazy

За вариациите на крънча ли говориш? Аз там нямам проблем. Мъчат ме упражненията за трицепс...

# 648
  • 1st floor
Аааа, не крънча...а това, дето заставаш на един крак и вдигаш тежестите настрани. Не знам как се казва.😁

# 649
Имам сериозни подозрения, че тренировките с тежести ми отварят апетит, докато кардио тренировките обратно - даже сякаш ми притъпяват апетита, а съм чела, че би трябвало да е обратно. Явно ще се окажа такъв типаж, не знам...
Не, мило, не е така! Интензитетът и обемът на тренировките е най-директно свързан с апетита, не типа. И от интензивна тренировка с по-сериозни тежести и от ХИИТ ще огладнееш много, много повече, отколкото от нискообемна силова с по-леки тежести или LISS (дълго, монотонно кардио с нисък пулс). Помня първите седмици на 80ДО уж нищо особено, още ни вработваше само Отъмн, тежестите бяха ниски до средни, но за сметка на това длъжки и афтърбърнът си беше налице и с ограничените калории в 3 посред нощ се будех от глад, а тя сладко питаше "разигра ли ви се метаболизмът?"

Агент, много са ти интересни графиките. Коя гривна+апп ти правят такава месечна по дни?
Гривната ми е Polar А360, старичка ми е вече, но толкова см и свикнала на спецификите, че се назландисвам за нова. Съгласува се по БТ с апа си на телефона, но тази разбивка всъщност е от онлайн профила (който е на сайта на Полар). Най-много ми харесват "профилите" - от апликацията си качваш на гривната 20-те профила на най-често практикуваните от теб активности и ми отнема 3 сек като почна нещо да активирам нужния и това ми ми спестява време, а и тези разбивки са чудесни и полезни! Новият модел е А370 (с постоянно мерене на пулс, не само по време на спорт като моята)

Хахаха, Агент, ти си била страшна футболна фенка! hahaha

Имам огромен проблем с храната, направо не мога да се спра. Под някакъв невероятен стрес съм ...
О, баща ми е бил полупрофесионален в младостта си и у нас това беше РЕЛИГИЯТА. И не съм си похвалила чедото - Анджи мина през ситото и влезе в представителния отбор на града ни по футбол (момичета 10-11 год) и сега ме чака и каране за игри и състезания по целия щат следващата година (ужас безкраен за мен, но добро за самочуствието и спортната форма на щерката!)
Съжалявам много - и аз съм така със стреса Sad затапвам го с храна, изобщо не е въпрос на глад, а на чисти нерви!

# 650
Agent, а водоустойчива ли е? App-a забива ли или лесно се синхронизира?

# 651
  • София
Ефекта с огладняването при повторното правене на 80 DO го няма.

# 652
Аааа, не крънча...а това, дето заставаш на един крак и вдигаш тежестите настрани. Не знам как се казва.😁

Ааа, да. И аз видях зор. 4 кг в ръка са ми много на мен за рамо и трицепс.

# 653
За днес - BoxHIIT30: Lower Body.
Арсен, по принцип метаболитните са комбинация от кардио и тежести, като се редуват, а упражненията с тежести често натоварват няколко мускулни групи, така че се правят с по-малки тежести, но пък вдигат повече пулса, т.е. тренировките са с доста изразен кардио ефект.
Тази по структура е по-скоро сплит/въпреки че сплит за цяло тяло за 30 минути е доста амбициозно/: първо тежести, след това кардио, а в края има малко упражнения за корем за сваляне на пулса преди разтягането. Името й е "Цяло тяло", така че се надявам останалите да бъдат разделени по мускулни групи.
П.П. Агент, честито на детето. Сега целогодишно ще гледаш футбол.

# 654
Действам си с Румяна в комбинация със сетове на Кейси и йога- сесии аз.
Все още съм на кантар от Септември какво да подхващам- Чизъл и Хамър или 90 ДП на Румяна. За трета опция към момента си забранявам да мисля.  Laughing В тази връзка- благодаря на Агентурата за видеото относно правилната и качествена употреба на съответна швейцарска топка!  Hug И да я поздравя за успехите на прекрасната й родна- първородна! Браво! Страхотен пуш е за самочувствието, пък за бонусите от спортуването и съпровождащите позитиви няма смисъл да отварям дума. Пък за нас какво остава- шофираме, развозваме, плащаме им кефа... и най- накрая чуваме: "Ти нищо не разбираш, МАМОоооо!"  Laughing
И сега сериозно- няма ли да имат осигурен транспорт? В краен случай- все с някои родители ще съгласувате пътуванията, че и график ще стъкмите.  Wink

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 01:33 от Анонимен

# 655
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро! Отчитам 4 седмици назад тренировките от 4-ти рунд на FB. Има дни, в които сутрин се чувствам доста изморена, мисля да си модифицирам графика за почивки и да вкарам една през седмицата и една в уикенда.
Вчера беше нечовешко, днес са се смилили и по програма имам леко кардио. 

Относно апетита - моят определено се е увеличил от както съм по-редовна с тренировките. Стратегията ми е да си купувам и да се тъпча буквално до пръсване с протеин основно, за да не налитам на боклуци.  

Някой може ли да ми припомни как се даваше линк, че отдавна не съм писала тук и съм позабравила кое как ставаше Grinning

# 656
Agent, мерси за ревюто! Kissing Heart

Днес отчитам W6, която ми хареса повече от вчерашната W5. А може би вчера бях малко разсеяна, не знам, ще видим. Simple Smile Обаче и в двете тренировки има едно упражнение като бейзболен удар с гирата и едновременно с това напад (Джилиън май го нарича "секира" - chopping wood - ако я чух добре), прави се с извъртане на тялото в торса и ми се събуди някакъв неприятен спомен, че при предишното ми правене на БР нещо си бях прецакала леко коляното от това въртене и мятане с тежест, пък и динамичен напад. Сега не смея много да се раздавам и само маркирам напада, ама по-добре така. Другите упражнения са ми ок.

# 657
  • 1st floor
Отчитам БР 4. Втори кръг ме озори, вдигна ми бая пулса.  Mr. Green Отделно сега МОН ми го вдига с обърканото класиране на седмокласниците, та отчитам и кардио!  Crazy Crazy Crazy

# 658
За днес Pump с Кели Кофи Майер. И аз четох за драмите на седмокласниците, което ме подсеща, че тази година, като никога, не съм чула за местни драми с матурите. Но може би просто съм ги пропуснала.

# 659
И аз като Непокорна W4 от БР. Хареса ми, тренирах следобяда и ме изпоти здраво.

Общи условия

Активация на акаунт