Лежащи мами 41

• 66 221
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Браво Ивеееее!!!! Много да е здрава и щастлива, а на вас дупе да ви е яко! Поздрави за прегръдки на цялото семейство!

# 121
Да е жива и здрава!!!

# 122
Симона бонбона се появи днес в 12 часа след много преживявания Wink) подробности после. Успех на всички момичета- и нека всички стигнете до пухкав финал! Аз успях да я цункам за секунди Simple Smile)

HeartHeartHeart

Казвай подробностите, като ти остане време.

# 123
Благодаря ви от сърце, мили момичета! ❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘

Днес два часа бях на запис, док на места не ги хареса, гелът беше свършил и никак не се чуваха Ок...жената с мен бе Първото секцио беше спешно от вечерта изтекли води...чаках си. Казаха около час и си ти, но трябва да е нажежено и изскочи голяма спешна миома, та ме подкараха към 11:30. Няма да ви лъжа на катетъра пищях два пъти го слагаха...упойката в гърба се търпи. Щях да повърна от дърпането при секциото и усещането за нещо горещо течащо...но ми сложиха лекарство и ми мина, натискаха ме по корема- това не е нещо кой знае какво- леко неразположение. И беба се чу- много е ревлива и даже пречи на докторите, Хаха. 48см и 3кг- в започната 39 седмица Simple Smile) сега лежим със секцио едно жадни и гладни- аз от вчера следобед... но до утре ще е така. Все едно имам мускулна треска и сърбеж навсякъде- това било вместо болка...търпи се. Утре ще е трудно ставането сигурно Simple Smile ако има нещо, питайте, момичета!
Майка се сърди и вдигнала кръвно и сърцебиене заради името 😒😒😒😒😒😒 и така. Съпругът ми я видял за десет секунди- каза, че била с коса и сбръчкана, Хаха и ревяла пак преди да я полюшкат 😀

# 124
Иве, честита рожбичка! Живи, здрави и много щастливи да сте! Hug Heart Eyes Симона е много хубаво име ("измолена от Бог"), защо такива реакции... С хубав глас е девойката и внимание привлича, ще отгледаш някоя музикална звезда Simple Smile Кога ще ти я дадат при теб сладката душичка?
Секциото не звучи като да е минало зле. Имаш ли темп? Обезболяват ли те с нещо?

# 125
Силве 😘 Имам системка с нещо ЗС контракции, слагат някакви обезболяващи, които може би си действат. Не казват какви ама не се сетих да питам Хаха. Нямам Уж темп. Сега май ще мерят. Друго си е отношението в карил, отколкото в патоса...раздвижвах ме се- кофти си е. Като стана и ми се завива всичко седнала, ходенето ми е малко замотано, но с помощ стигнахме мивката, наплисках де и обратно, Хаха. Утре сигурно ще ни сложат при бебаците. Надявам се всичко да е ок🙌🙏
Странно е да присъствам на операция, Хаха. Като цяло мн емоционален ден, чак не мога да спя вече трети пореден ден Simple Smile)
А за името- то си е нашето детенце и ние решихме така. Аман от сръдни Simple Smile)

# 126
Иве, щом си станала е супер положението! Ако са ти махнали и катетъра, направо си готова за вкъщи Simple Smile
Ооо, и ние ще имаме сръдни за името, мъжът ми иска да "уважи" баща си. Но... ще се уважават по друг начин Stuck Out Tongue Winking Eye Сега като ме дразни на шега (и не съвсем) му казвам, че ще го кръстя както си искам, че и с двойно име (мъжът ми ненавижда двойните имена) Simple Smile

# 127
Момичета ние лежим на легло месеци и атрофираме емоционално и психически, те си веят пищовите по цял ден и единствената им задача е била да се изцвъкат за 5 минути, а после даже и име ще избират. От кадя на кадя , ай сиктир 😀

# 128
Момичета ние лежим на легло месеци и атрофираме емоционално и психически, те си веят пищовите по цял ден и единствената им задача е била да се изцвъкат за 5 минути, а после даже и име ще избират. От кадя на кадя , ай сиктир 😀
А, преживяват го, но не го показват. Моят мъж накрая вече беше изпушил, но се държи заради беба. Но сигурно има и такива, като тези, които описа :д

# 129
Ох, аз моя мъж го превърнах в домакиня, направо ми е жал - готви, чисти, пере, пазарува... Но ако трябва да съм честна - ми то била хубаво, бе Joy

# 130
В същото го превърнах и аз, миличките. Мен ме бъзика, че това било демо версията и изтекла, Хаха.

# 131
И мойто мъжле е от домакините които правят всичко без изключение.Освен това страшно много ме подкрепя и не ме оставя да падам духом както и не понася да плача.Двамата сме преживели страшно много и грам немога да се оплача.Ние ще имаме момиченце живот и здраве но мм не иска да го кръщаваме на никой  смята го за отживелица апък аз малко ми се ще на майка ми да бъде но в същият момент съм и съгласна с него.

# 132
  • Варна
Хахахаха,ни моаааа,ще се спукам от смях
Добре ,че вече не.съм бременна ,щях.да.родя преждевременно

# 133
Катетъра преди упойката ли ви го слагат? Scream
При мен беше след епидурала. така и не разбрах кога е сложен. Сега ще съм в друга болница, така че най-добре да попитам как процедират

# 134
При пълна упойка се слега преди нея катетъра,за да може като те приспят да действат бързо и да не се занимават с катетри.

Иве,честито!Желая ви.много щастие :*

Общи условия

Активация на акаунт