Лежащи мами 41

• 66 229
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Успех,всичко ще бъде наред!!!

# 106
Благодаря ви, момичета! Надявам се, тази темичка е късметлийска за всички ни :*

Много ми е странно чувството- чак не си намирам място вкъщи Simple Smile)). А осъзнавам, че днес сме така със съпруга ми самотни за последно Simple Smile) живот и здраве!

# 107
  • Варна
Еййй,  Иве...  Много се радвам,  радвай се и ти!  През толкова много мина,  не се страхувай,  предстои ти най-прекрасното чувство на света,  когато си видиш и гушнеш бебка! Пиши,  когато можеш,  а ние ще стискаме палци за вас!

# 108
Иве, браво, успяхте до финала! Приятна среща ви пожелавам! HugHeart Eyes
Аз днес бях на тонове. Коремът ми доста се е смъкнал, АГ каза да продължавам да лежа, колкото изкарам. Утре влизам в 36 г.с., поолеква ми вече Simple Smile

# 109
Miiii 😘😘😘 задължително ще пиша :р
Силве, браво! Почваш девети месец, вече бъди спокойна, аз бях в болница тогава, но почнах и да ходя и оттогава се раздвижвах, че всичко боли и чак ми става лошо от залежаване, ама нямаше как Simple Smile) моят корем си е все смъкнат, докторът от шестия месец отбелязваше, че бебето е много! Ниско с главата долу, но ето-39 седмица. Лежи и вярвай! Скоро ще искаш да излиза вече, Хаха. А моята казаха, че ще е около 3кг, явно няма да е шошка, но ще си навакса 🙌🙏😊

# 110
Успех и всичко ще мине по вода ще видиш!!!
Днес бях на преглед и се оказа, че шийката ми е дръпнала и ми дадох от време на време да ставам и да отида някъде на заведение или кафе , но да не се натоварвам и днес бях на ресторант и седях 4 часа в полуседнала-полулегнала позиция с възглавнички. Мисулта ми е седенето вреди ли на шийката? Не съм седяла на крак за повече от 2 минути днес. Мерси

# 111
Абе момичета вие слагали ли сте си възглавница под дупето?Аз слагам въпреки че никой не ми е казал но немога да издържа много с нея почва кръст г*з всичко да ме боли.Може би е по Височка ли незнам.

# 112
Не, никога не съм.

# 113
А днес чакаме Iva G да се похвали най-сетне с малко, сладко бебе? Simple Smile

# 114
Мога ли да отида на маникюр за 1 час в съседния вход, ще съм седнала, седенето проблем ли е?

# 115
Ох аз не бих отишла приключих с маникюра още като разбрах че съм бременна.първо за да не съм права или седнала за мен това дори седнала си е натиск върху шийката.второ ако се наложи да си слагам глобули от съображения.Такива кафета ресторанти всичко спрях като се има предвид предисторията ми така съм наплашена че сериозно си кротувам а последно шийката ми беше 36 мм.И на мен при вторият ми аборт ми казаха леки разходки и домакинска работа аз въпреки всичко лежах и пак не стана.Абе при всеки е различно не искам да те плаша пази се.

# 116
Симона бонбона се появи днес в 12 часа след много преживявания Wink) подробности после. Успех на всички момичета- и нека всички стигнете до пухкав финал! Аз успях да я цункам за секунди Simple Smile)

# 117
  • София
Симона бонбона се появи днес в 12 часа след много преживявания Wink) подробности после. Успех на всички момичета- и нека всички стигнете до пухкав финал! Аз успях да я цункам за секунди Simple Smile)
Ехаааа, ЧЕСТИТО. Да Ви е много здрава и щастлива малката госпожица!

# 118
Честито,да ви е жива и здрава!!!Много да ви радва!

# 119
Честито много здраве , щастие на цялото семейство.

Общи условия

Активация на акаунт