Лежащи мами 41

• 66 234
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
От толкова гвардене на леглото имам чувството , че втасвам като козунак и в нас е пълна кочина и се вбесявам. Преместих едни обувки навеждайки се и подредих чиниите набързо, леки са и веднага пак в леглото. Проблем ли е?

# 91
Пия магнезиев диаспорал против контракции. Но се чудя дали не влияе отпускащо на мускулатурата на шийката?
Вече почти нямам контракции. Склонна съм да спра магнезия ако ще скъсява шийката.

# 92
Алмира, аз пия Магнерот. Нямам контракции, шийката ми е скъсена, но АГ каза да не го спирам. Пия 3х2 т. С предишната Б пих Магнерич до 37 г.с., нямах скъсяване. Спряха ми го, за да не влияе върху подготвителните контракции и да не пренося. Не знам дали има връзка между скъсяването и магнезиевите препарати.

# 93
От толкова гвардене на леглото имам чувството , че втасвам като козунак и в нас е пълна кочина и се вбесявам. Преместих едни обувки навеждайки се и подредих чиниите набързо, леки са и веднага пак в леглото. Проблем ли е?
Спокойно, просто ограничи навеждането максимално. Не е нещо фатално. В началото е дразнещо като си виждаш ктщичката мръсна, но после все ще има кой и кога да я изчисти, Хаха. Аз съм зодия дева и познай какво ми беше...

# 94
Магнезия не скъсява шийката.Пийте го спокойно.

Радвам се,ме всички сте добре."Звучите" по-спокойни и ведри....все така да сте.Всичко ще е наред!

# 95
Лекарката ме пита дали имам втвърдявания на корема и аз й казвам, че нямам. Имам газове доста и тогава е по твърдък, но след като ги изпусна минава, това ми е от запека, но какво представляват точно тези втеъедявания? Болят ли , как се разбира, че ги имаме?

# 96
Здравейте мами. И аз като вас вече 6 дена пазя леглото. В 9 седмица ( от днес) с отлепяне и болки Sad Бях три дни в болницата на системи, а сега вкущи на утрогестан, дефастон, но шпа. Тъпо ми е, криво ми, плачи ми се. Днес страхотен празник, всичко деца на концерт. Аз лежа Sad Имам малко момиченце на година и 10 м и ми е мъчно че не мога да и обърна внимание

# 97
Всички сме така! Не си самичка, важното да лежиш добре докато влезнеш в 4тия месец и се закрепи хубаво бебето. Спазвай препоръките на лекаря си и всичко ще бъде наред!

Здравейте мами. И аз като вас вече 6 дена пазя леглото. В 9 седмица ( от днес) с отлепяне и болки Sad Бях три дни в болницата на системи, а сега вкущи на утрогестан, дефастон, но шпа. Тъпо ми е, криво ми, плачи ми се. Днес страхотен празник, всичко деца на концерт. Аз лежа Sad Имам малко момиченце на година и 10 м и ми е мъчно че не мога да и обърна внимание

# 98
  • Тетевен
Здравейте, бременна съм в 13 г.с. От 5 г.с. имам силни болки ниско в корема и кръста. Три пъти лежах в болница на системи, но болките преминаваха само докато съм там. В момента отново съм със силни болки и трудно ходя дори до тоалетна. Пия но шпа и утрогестан. Моля ви за съвет.

# 99
Какво значи - трудно ходиш до тоалетна? Запек ли имаш, цистит ли, какво? Лекуваш, което е от двете. Това правиш. Но шпа не помага на нито едното, нито утрогестан.

# 100
  • Тетевен
Явно не съм се изразила правилно. Нямам запек нито цистит. Просто от болка в корема не мога дори да се движа. Това имах предвид

# 101
Вземи си магнезий да пиеш, пък най-добре магнезиев спрей, да се пръскаш 2-3 пъти на ден, където те боли точно, докато и ако ще ходиш на лекар. Парацетамол също може да вземеш 1-2 пъти, през 4 часа, помага при някои болки.

# 102
Здравейте, бременна съм в 13 г.с. От 5 г.с. имам силни болки ниско в корема и кръста. Три пъти лежах в болница на системи, но болките преминаваха само докато съм там. В момента отново съм със силни болки и трудно ходя дори до тоалетна. Пия но шпа и утрогестан. Моля ви за съвет.

Здравей!Според мен ако трябва пак отиди в болницата.Знам,че не е приятно,подтискащо е,но понякога се налага.Аз лично лежах доста пъти,ходих всеки път ,когато усещах дискомфорт.Докторите ми казаха,че всеки път,когато имам нужда ще ме приемат ,а ако се налага....може и месец да лежиш.В смисъл,че нямат да те върнат .Бъди спокойна,обсъди го с доктора.Нош па при нужда е добре....утрогестана-чудесно.За магнезия-не знам дали не е рано...аз започнах приема от 18 седмица.Успокой се....лежи си ...и ако си налага-наистина отиди пак в болница,щом там нещата са добре.Заради малкото човече си струва и лежането в болница и всичко.Знам ,че е трудно и страшно....но нещата се нареждат.Стискай зъби и направи необходимото.Ако имяш други въпроси-насреща сме с каквото можем да помагаме Heart

# 103
Мацки, утре влизам в болница, но вече за рязане на 30-ти, Хах. Нямам думи да опиша какво шубе ме е хванало дали всичко ще е наред с беба и т.н ...

# 104
Ееее Иве айде късмет!Всичко ще е наред после да се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт