Лежащи мами 41

• 66 773
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
dolca.callejo пробвала ли си с някакви пробиотици? Чаят от лайка също помага за регулация на червата и мисля, че е ОК по време на бременност.

# 76
Ходенето по голяма нужда оказва ли влияние върху шийката? Просто ми се ходи и не мога да се стискам и в тоалетнаъа много леко се напъвам , за да изпразня червото напълно ( извинявам се за изказа) и се протеснявам. Ставам само да пишкам, по голяма нужда и да си измия зъбите и за 1 минута макс душ.

# 77
Няма как да не ходиш така или иначе.
Просто не се напъвай и не мусля, че е проблем Simple Smile
Успех и дано се удължи шийката!
Ходенето по голяма нужда оказва ли влияние върху шийката? Просто ми се ходи и не мога да се стискам и в тоалетнаъа много леко се напъвам , за да изпразня червото напълно ( извинявам се за изказа) и се протеснявам. Ставам само да пишкам, по голяма нужда и да си измия зъбите и за 1 минута макс душ.

# 78
Мерси! 😻

Няма как да не ходиш така или иначе.
Просто не се напъвай и не мусля, че е проблем Simple Smile
Успех и дано се удължи шийката!

# 79
След няколко дена ми е секциото, ноооо сега ново двайсет Sad излезе ми някакво образувание на венеца не боли, малко кървеше- ходих при хирург- каза, че не е рак и ще ми го отреже като родя и ако съм настоявала ще се прати биопсия, но нямало смисъл.
Съпругът ми ме заведе при зъболекар, който каза, че задължително иска да ида при хирург и да се прати материал...каза, че е от възпалението на венците, но все пак...
толкова се притесних сега само рак остава да имам. Писна ми вече, момичета Sad. На 25г ако ми открият рак ще се самоубия, честно Sad(((

# 80
Иве, гуш Hug Не бързай да се отчайваш, миналата година имах 3 биопсии, що нерви изтресох... Тежко е, но опитай сега да се фокусираш върху бебето, да си го посрещнеш и гушнеш, толкова е чакано Heart Eyes Освен това на мен ми обясняваха, че рак не се появява за няколко дни, понякога се развива с години, а при теб се е появило внезапно и венците ти са възпалени, виж че и двамата зъболекари нямат съмнение за злокачествено... Стискам палчета всичко да е наред!

# 81
Силве, гуш 😘 Никога не са ми правили биопсия и не знам какво да очаквам. След 7 дена ще влизам в болница за беба и дано всичко с нея е наред и е жива и здрава да радва мама и тати до старини, на всички тук го пожелавам! :* иначе още на махането на конците ще ида на хирурга, сега не ми се струва удачно... ти как си?

# 82
Ех, Иве, как ти се радвам, на теб и дъщеричката ти, ще успеете, всичко ще е наред Blush В коя г.с. ти се пада секциото?
Аз днес влизам в 35 г.с. Лежа, бебето съдейства - качи се леко нагоре и не натиска шийката като преди. Мъжът ми купи огромна кутия сладолед от радост Simple Smile Може пък и да стигна тази 36 седмичка, много се надявам.

# 83
Колко миличко- стискам палци за тази 36 седмичка! Ще успееш :* и аз така си прося сладоледче. Лежи и пий, каквото се налага и ще стигнеш и ти като мен до 38 седмица, а може и по-далеч, дано! а секциото ми се пада в 39+1 Simple Smile😘

# 84
Ехааа, супер! Беба ще е съвсем доносена 🤗

# 85
Усещам си понякога от притеснения, несвързани с беба, менструални болки, но ако реши по-рано- да заповяда, Хаха. Тъкмо с теб заедно ще си броим тази седмичка и ще устискаме! 😋❤

# 86
Какъв рак бе момиче!!!! На зъба , стига глупостииии , това е нещо абсолютно безобидно, гарантирам тиии! Ти си супер филмар като мене, не се притеснявай!!! 😘😘😘😘😘😘

# 87
Уф, хахаха, знам, че съм филмар, Simple Smile) но то е на венеца и страшно се надявам да е нещо от бременността- както като излизат хемороиди, примерно..Ти как си, лежиш, нали? Разсейвай се, колкото можеш, че иначе става по-зле. Simple Smile))

# 88
Добре съм, лежа си, но ми дадоха вече да ставам да сготвя нещо или да отида до магазина и после пак в леглото, ама аз си лежа плътно. Мен също сега мъдрецът ме боли и венецът ми се е надул, от хормоните е, ама рак ти казвам че нямаш на 10000000000000000%.

# 89
Лежи си максимално, който е гладен, ще намери начин да яде, Хаха. И моите венци са подути и кървят отскоро...гледай наистина само да лежиш- аз от 24гс като легнах, до преди 2, 3 седмици плътно лежах. Сега с честите тонове и зъболекари ходя, няма как, но 11, 12 седмици ядене в леглото, понякога слизах да обядвам, но за съвсем кратко...сушене, обличане легнала, дори лаптопа не си вдигах на 30см сама..излизах само за прегледите всяка седмица легнало положение на седалката. Имах отворено някъде по шийката отвътре, което изчезна около 26, 27седмиьа, така че кураж!

Общи условия

Активация на акаунт