Боян Петров

• 238 030
  • 3 164
  •   1
Отговори
# 180
Имам усещането че е изоствен с цялата тази тъпа бюрокрация и говорене за пари .
Там има един човек в планината , а някои правят сметки ...и търсят разрешителни за излитане на хеликоптера ...нещастници
Ако оцелее ще е въпреки всичко . Дано късмета и волята му пак са на негова страна .

# 181
И тука ли пари се събират, защото някой решил да покорява вселената ... как пък един път не раздадоха пари, все събиране ...

# 182
И мен вече започват да ме притесняват тези бумащини. По-бързо трябва да се действа! Не им е мръзнал задника скоро...

Неприятни новини, в момента никой не го търси, пак заради времето - https://www.sportal.bg/news.php?news=723860

Дано не е така, вече не се знае кое е истина, кое лъжа...

# 183
И тука ли пари се събират, защото някой решил да покорява вселената ... как пък един път не раздадоха пари, все събиране ...
О, раздават.
https://dariknews.bg/regioni/shumen/9-chasa-alo-izmamnici-vyrtia … -000-leva-2095510

# 184
Не знам дали не забелязахте, но всяка рискова и интересна дейност в един момент се превръща в индустрия с правила. Та в случая новите правила са много пари, максимална безопасност, кислород, хора, внимателна организация и без много опити за рекорди. Започва да минава ерата на тия, дето си оставят труповете по планините и се търсят начини да намалеят инцидентите.

Та така, в някои случаи е трябвало да се подходи като към кариера, ако ще да изглежда скучно - за целите на публичността пак става и пак впечатлява.

# 185
Много богата ще се окаже тази България и народа и, то не бе прибиране от Бразилия, хеликоптери на хиляди метри ... добре е работата.

# 186
Какво значи изоставен- сам е решил сам е тръгнал, като са се оплели нещата другите виновни, че не дават пари и не го търсят.
Там има един човек не просто в планината, а някъде над 7 500 м. Как се провежда спасителна операция- не се провежда- отиват 2-3 и само регистрират какво се случва, въобще ако отидат.
Съжалявам че Ви попарвам ентусиазма, но поне прочетете за какво иде реч

Това вече взе да става епидемично в нашата държава по всякакви поводи, някой нещо си прави на своя глава и после държавата и бюрократите виновни.
За паралел да Ви дам първата наша експедиция, държавата седеше изцяло зад експедицията пари не са пестени, имаше радиовръзка почти през цялото време и знаем тъжния резултат.

# 187
Така както сме тръгнали, скоро ще сваляме и космонавти от Международната станция.

# 188
Имам усещането че е изоствен с цялата тази тъпа бюрокрация и говорене за пари .
Там има един човек в планината , а някои правят сметки ...и търсят разрешителни за излитане на хеликоптера ...нещастници
Ако оцелее ще е въпреки всичко . Дано късмета и волята му пак са на негова страна .
Ами, то, сиренето е с пари... Тези, които ще литнат с хеликоптера, го "хранят" и поддържат с пари и за да го търсят ще рискуват собствения си живот. Най-вероятно и хеликоптерът и хората в него имат застраховки, примерно, които също пари струват и т.н. и т.н. и т.н.

# 189
Тоя хеликоптер си има пилот и на пилота също не му се загива, за да гони принцеса Елза, щото тя решила, че Let It Go.

# 190
  • Най-красивата страна
Не ги разбирам алпинистите.Защо си рискуват живота?Какъв е смисъла?Природата е по-силна от човека.
Но много ми се иска да намерят Боян Петров жив.
Гледала съм го в едно предаване по телевизията и останах с впечатлението,че е много интелигентен човек.
Може би има някакъв минимален шанс да оцелее,ако е успял да слезе надолу ....

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 15:17 от -veni-

# 191
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В На кафе казаха,че застраховката му покрива най-доброто издирване,не знам защо събират пари?!
Боян е жив,хора Simple Smile

А ти откъде знаеш?

# 192
Много лесно съдите хората от вкъщи. Сигурна съм, че ако попаднете в лоша ситуация, дори по свой избор и вие ще се надявате на помощ. И не ми казвайте, че няма, защото ще излъжете Wink

# 193
Да се надяваш е едно, да мислиш, че някой ти е задължен да замита подире ти, понеже нещо не си домислил - съвсем друго.
Ще се моля да ми помогнат и толкоз. Ако има съпричастни - хубаво. Но хората не са длъжни. Особено когато сама съм се докарала до кофти положение.
Съвсем различно е при непредвидена злополука, когато съм взела всички предпазни мерки и въпреки това нещо се е скофтило. Макар че и тогава длъжни са тези, на които това им е работата. И ако са налице предпоставките за това. Останалите - ако могат и ако искат.

# 194

Не ги разбирам алпинистите.Защо си рискуват живота?Какъв е смисъла?Природата е по-силна от човека.
Но много ми се иска да намерят Боян Петров жив.
Гледала съм го в едно предаване по телевизията и останах с впечатлението,че е много интелигентен човек.
Може би има някакъв минимален шанс да оцелее,ако е успял да слезе надолу и да се добере до някое село....

Село?!?!?! Come on....

Общи условия

Активация на акаунт