Боян Петров

• 238 191
  • 3 164
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Гледайте сега БТВ - китайският посланик потвърди и за тениската, и за инсулина, и за шоколада. Ма сигурно и той не е достоверен източник...

# 2 191
Аз лично вече се надявам да не затрият част от спасителите. Щото нали, никой не брои шерпите за поети и герои, те са шерпи, даже е нарицателно с леко обидна нотка.
Повечето българи не правят повече пари от шерпа. Нито пари имаме,  нито имаме елитни алпинисти. Не знам на какво основание да ги гледаме отвисоко тия хора.  
Сирен, не е вярно, че не говорят английски. Много агенции вече са само от местни хора, правят дъмпинг на чуждестранните агенции и ги изместват лека полека от пазаря. А сред тях има и елитни алпинисти, които са си алпинисти, а не просто гидове. Остаряла ти е информацията, всичко се променя. 

# 2 192
Ужас, дори да са в лоши отношения не е нормално да не поддържат връзка в такъв момент.
Майката не живее в Бг,сестрата каза категорично и натъртено , не когато я попитаха поддържат ли връзка

Аз разбрах, че Радослава е там, така ли или нещо не съм дочула правилно?

# 2 193
Ами вие как ще реагирате ако партньорката на сина ви каже "спрете търсенето не искам да загива човек". Естествено, че майката никога не би одобрила такова нещо. Който каквото иска да ми говори, никога няма да повярвам, че мъжът ми ме обича както ме обича майка ми. Нормално е кръвните роднини да се намесят и да изкажат и те позиция.

# 2 194
  • Стара Загора
Миличкия Боян :/ ТЪжно много тъжно

# 2 195
Гледайте сега БТВ - китайският посланик потвърди и за тениската, и за инсулина, и за шоколада. Ма сигурно и той не е достоверен източник...

Нана, извинявай, ако съм те засегнала снощи с въпроса за източника, но наистина нямаше посочен.

-----------

Е, не са първото семейство в тази държава, в което снахата и свекървата не си говорят.
Ако той е искал майка му и сестра му да взимат решения за него, е щял да ги впише като лица за контакт в застраховката.
Това, че е вписал жена си, говори достатъчно.

# 2 196
  • град-държава
Няма угодия - защо си с шапка, защо си без шапка.

# 2 197
  • София
Вижте сега, не е ясно кой как би реагирал. Спасителните акции не би трябвало да се ръководят от близък на пострадалия, ясно е защо. Емоциите не са добър съветник, когато се иска бърза мисъл и точна преценка.

# 2 198
Нормално е кръвните роднини да се намесят и да изкажат и те позиция.
Позицията е доста абсурдна - да го търсят наляво надясно под снега където се е скрил. Мда.

# 2 199
  • град-държава
То се вижда, че спасителната операция не се води от близките. А истината е, че се забави защото жена му трябваше да плати. Самата тя многократно потвърди, че плащат и не жалят пари. Време, вятър... факт е че излетяха в деня след като са си получили парите.
Ако някой от близките взимаше обаче решения, всичко щеше да приключи след обявяването да спрат.

# 2 200
Само като видя вида на трите жени и ми става ясно за какви светове и какво мислене става въпрос...

# 2 201
  • София
Позицията е абсолютно нормална за една майка.
Ако една партньорка може да каже - да си остане в планината, една майка не може.
Поне аз за моя син никога не бих казала такова нещо. Да пази Господ...

# 2 202
Вижте сега, не е ясно кой как би реагирал. Спасителните акции не би трябвало да се ръководят от близък на пострадалия, ясно е защо. Емоциите не са добър съветник, когато се иска бърза мисъл и точна преценка.

Точно. И си мисля, че в случая решенията не ги взимат близките, честно казано. Хората на място най-добре знаят кое е правилното. Дано само наистина ен се поемат ненужни рискове с доказано живите и правите хора!  Нана77, точно. Да пази Господ, наистина!

# 2 203
  • София
Срен, не гледам предаването. Какво имаш предвид?

# 2 204
  • град-държава
Е, ясно е че няма думата нито майка му, нито жена му. И от излишни тъпотии от селски вечеринки няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт