Боян Петров

• 238 183
  • 3 164
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Стара Загора
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=604536349895399&set= … ype=3&theater
Една интересна публикация Simple Smile

# 2 206
Гледах сега интервюто с майката и сестрата на Боян.
Бил подарил на майка си книига , на която написал: " На мама с благодарност за уроците , които ме отведоха на върха". Жената казва , че при възпитанието му , той я е водил . То така е и с другите  деца, де.

# 2 207
Хубава статия
Не критикувам майка му и сестра му, ясно е, че за тях никога няма да е късно да се търси, човешко е. Колко ли пъти близките му са си представяли този кошмар.
Мисля, че всички вълнуващи се по темата, се ядосват с яда на майката, която те гълчи защо не си направил това и онова...макар че те гълчи, тя го прави, защото ти мисли доброто, и се ядосва че уж е могло да се предоврати. Затова и много хора се ядосват защо Боян не е направил това или онова. Не защото сам си е виновен, а защото им се ще да не е ставало така.

# 2 208
Ели такива са . Много жени споделят живота си с вечно ненаиграли се деца търсещи адреналин
далеч от семейното огнище . Пилоти, моряци , международни шофьори .любтели на мотори, на високи скорости
обикалящи света . Чудесни са за околните..само в къщата да не са ти

Има много жени сред тях. Това не е мъжки спорт и изненадващо ситуацията с приоритетите е същата...

# 2 209
Сирен, понякога тези по-засуканите с по-широкия мироглед по-лесно пускат близкия, ако ме разбираш. По-философски го дават.

Грях е да се говори така, ама дете е едно, а дори любим мъж е друго. 

# 2 210

Поредният, дето се опитва да си направи реклама покрай случая. Тоя доколкото знам е някакъв нереализиран певец.

# 2 211
  • София
Не само реклама. Обобщенията никога не са правилната теза. Това, че не съм хукнала по планините, не ме прави Ганьо с голям корем и слушащ "Шушана"... Излишен патос и драма...

# 2 212
"Двата екипа, издирващи Боян Петров, пеша днес ще оглеждат района около Лагер 2, обяви Деян Петков от екипа на Петров в София. Те ще разгледат определени точки, набелязани и благодарение на направените през последните дни сателитни снимки и видяното от хеликоптерите.

Петков уточни, че няма планирано изкачване на върха за днес след като вчера едната група от издирващите достигна на 10 м под върха и не откри Боян Петров. Беше намерен само негов инсулин в района на Лагер 3.

Вчера сме помолили издирващите да слизат към Лагер 2, за да огледат планината в по-ниските части, обясни Петков.
Смята, че целият район над Лагер 3 към върха вече добре е огледан и няма непроверено място.

Посочи, че връзката с издирващите екипи е доста трудна.

Посланикът на Китай в София Джан Хайджоу съобщи пред БиТиВи, че издирвателната мисия ще продължи в зависимост от ситуацията. Посочи обаче, че времето в района отново се влошава."
Мисията е издирвателна, а не спасителна. А тия хора кога стигнаха до върха...

Тоя Тодор от линка на кросфейд е голям смешник. Наистина, охулихте цялото общество, осмелило се да не одобрява екстремния и рисков алпинизъм. Всички сме дебели и прости, сал вие едни сте красиви, умни, спортни и прочее. Поредната истерия на хора, не виждащи по-далеч от носа си. Аз ще предизвикам тоя Тодор на едно надбягване и една музикална викторина да го видим келеша. 

# 2 213
Не само реклама. Обобщенията никога не са правилната теза. Това, че не съм хукнала по планините, не ме прави Ганьо с голям корем и слушащ "Шушана"... Излишен патос и драма...

И защо всички, които заявихме позиция, че според нас това е изключително безотговорна постъпка, спрямо двете му деца, ни обвиниха, че пием ракия? Аз лично алкохол не близвам.

# 2 214
За съжаление майката и сестрата на Боян не познават този свят. В едно интервю той каза, че родителите му не са планинари, май даже и в близките планини не ходят. Те не могат да разберат страстта му. Жена му е по-близко до него, тя също е спортистка и много повече го разбира, но и разбира каква е ситуацията в самата планина и 11 дена над 7000 м. той не може да оцеелее. Роднините разсъждават малко, все едно се е изгубил във Витоша и се е скрил в някоя хралупа. В онези планини нещата са различни. Но ги разбирам, никоя майка не може да приеме, че здравия и прав син е отишъл на катери връх и може да не се върне повече.
Много, много тъжно!

# 2 215
  • Стара Загора
Къде сте гледали интервю с близките му?

# 2 216
  • София

И защо всички, които заявихме позиция, че според нас това е изключително безотговорна постъпка, спрямо двете му деца, ни обвиниха, че пием ракия? Аз лично алкохол не близвам.

Нямам идея. Не че ме интересува мнението на знайни и незнайни търсачи на моментна слава.

# 2 217
  • София
Къде сте гледали интервю с близките му?

България он Ер. Още не са пуснали цялото видео на сайта си.

# 2 218
Малко слънце, да, точно !

Сега гледах теглото на сателитните телефони и продължителността на батериите им. Теглото е между 200 и 300 грама средно, а продължителността на батериите е 30 часа стендбай и 4 часа говорене. Ако носи още една две батерии в себе си, биха свършили работа. Не са някакви тухли тия сателитни телефони, трекъри има съвсем леки.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 09:08 от ett2812

# 2 219
И аз препоръчвам да гледате интервюто на Он Еър. Целият репортаж и материала с алпинистите в студиото. Много конкретика , без излишен патос. Алпинистите в студиото , особено мъжът ,  дават реалистичен коментар. Той каза , че дори Боян да е в цепнатина , при тези температури , е все едно да си във фризер. Много ме затисна всичкото , което видях. Като че ли това финализира някаква моя вътрешна емоционална , а не прагатична надежда .

Общи условия

Активация на акаунт