Боян Петров

• 238 107
  • 3 164
  •   1
Отговори
# 2 220
# 2 221
Аз също от два дена нямам никаква надежда дори и за чудо. Още се опитвам да го приема, ама и това ще стане. Истински трудното ще е за близките му, но наистина според мен се направи, каквото можеше. Другото е съдба и за съжаление, в случая нищо не може се направи, за да се промени. Само за едно се моля се, да се разбере истината. Не, че това ще върне човека, но за да спрат глупостите, които се леят ежедневно.

# 2 222
Колкото и грубо да звучи, според мен още с тръгването си той самият си е знаел какъв ще е изходът от цялата ситуация. Нали е опитен алпинист, сигурно и на дете на 4 годинки му е ясно, че в такова време, на такива метри, сам e почти равносилно на това да си подпишеш смъртната присъда.
Аз за друго се замислям. Онзи ден в един друг форум някой беше написал, дали Боян не е направил всечко съвсем целенасочено, тъй като може да е би болен от нещо и просто да не му е оставало още много.
Днес излезна информация, че два пъти е побеждавал рака, но имам доста познати, които също са го побеждавали един път, но след време той се е завръщал пак. Дали може да има нещо вярно в това?

# 2 223
Да , това е , но имаше и гости в студиото , след този рапортаж. От 8 до 8,30 беше посветено времето на Боян.
Добре , че имаме тази тема , аз зяпах БТВ , благодаря на съфорумката , която ме насочи. Писна ми от еднотипни новини по случая в популярните медии. Това ме докосна по-особено , затова го препоръчах.

# 2 224
  • Стара Загора
Сега гледами миличките,,,

# 2 225
Много неточности, голяма дезинформираност цари, повтарят се някакво работи като развален телефон. Намерили му тениската, шоколада, инсулина... скоро и лявата маратонка. Сякаш са претърсвали Южния парк, не Хималаите. И откъде се появи този втори екип на 10 метра под върха, кога успя да се телепортира дотам, че и да се върне. Аз лично спирам да слушам врели-некипели, ще чакам спасителите да слязат от планината, те ще кажат най-точно.

# 2 226
"Част от спасителите, които търсят Боян Петров в подножието на Шиша Пангма, са тръгнали от лагер 1 надолу към базовия лагер. В този периметър са набелязани няколко точки, които трябва да бъдат проверени. Ако и там не се намерят следи от алпиниста ни, операцията по издирването му вероятно ще бъде прекратена. Това каза в ефира на „Здравей, България” Кирил Петков – член на спасителния екип в Хималаите.

Той бе категоричен, че над лагер 2 по пътя към върха, след толкова много дни, от които Петров е в неизвестност, шерпите „вече търсят само тяло, а не жив човек”.

„Днес времето се влоши сериозно. Има мъгла в цялата планина, вали сняг, няма никаква видимост”, каза още Петков.

Той похвали усилията на китайските спасители, които полагали неимоверни усилия, за да открият Боян Петров.

„Личната теория на най-добрия шерп, който е и добър приятел на Боян, е, че най-вероятно трагедията е станала между лагер 3 и върха заради големи пропасти, покрити със сняг. Там съвсем леко отклонение може да ти коства живота”, обясни още Петков.

В неделя едната група шерпи стигнали до 10 метра под Шиша пангма, но не могли да продължат. Спрели ги големи снегонавявания."

От сайта - спортал.

# 2 227
  • София
И аз сега го гледах. Оказва се, че познавам сестрата на Боян и не мога да се сетя откъде...ужасно е, че семейството ти получава информация от медиите, а не от Радослава...ей, в такива моменти, трябва да се загърбят всякакви лични конфликти, ако има такива изобщо и  да бъдат единен фронт. Аз разбирам така нещата!

# 2 228
Пълни глупости са това за самоубийство! Каквото и дае станало не езависело от Съни, може да бързал обаче, ако времето го е изненадало насред пътя...

# 2 229
  • На брега на реката
Колкото и грубо да звучи, според мен още с тръгването си той самият си е знаел какъв ще е изходът от цялата ситуация. Нали е опитен алпинист, сигурно и на дете на 4 годинки му е ясно, че в такова време, на такива метри, сам e почти равносилно на това да си подпишеш смъртната присъда.
Аз за друго се замислям. Онзи ден в един друг форум някой беше написал, дали Боян не е направил всечко съвсем целенасочено, тъй като може да е би болен от нещо и просто да не му е оставало още много.
Днес излезна информация, че два пъти е побеждавал рака, но имам доста познати, които също са го побеждавали един път, но след време той се е завръщал пак. Дали може да има нещо вярно в това?
Да, да, или пък зелената мафия му е направила клопка...
Стига вече с тия конспирации, мине - не мине ден без някой, който не е следил темата и не реши да пише кримки.
Като се съмняват, че нещо може да се е случило над лагер 3, както между другото е масовото схващане, какво има да търсят към базата?

# 2 230
Нали първата стъпка на скръбта била отричането. Жената просто отрича истината, но и медиите бързат да чуят мнението на всички роднини. Нека оставят хората на мира в тъгата им. Ще се осъзнае жената, но тогава се надявам да не я подгонят за ново интервю. Ей, като чакали са тези журналисти.

# 2 231
  • Стара Загора
Горките хора, под лупа им гледат реакциите.

# 2 232
Гледах интервюто с майка му и сестра му тук https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2018-05-14/sestrata-na-boy … e-i-shte-se-varne
Не знам дали е цялото. И според мен не знаят за какво точно става дума, малко неадекватно ми стоят, но от друга страна разбирам нуждата им да вярват в това, в което вярват.
Дано го намерят жив, но след 11 дни ми се струва невъзможно. Дано греша!

# 2 233
  • Стара Загора
Не сме в главата и сърцето на тези хора и не можем да знаем какво им е ... ....

# 2 234
В един момент щеше да се разбере, че е изчезнал и без да говори жена му. Тя просто се опита да намери повече съюзници, като го обяви публично. Но самите журналисти това им е подхода, уж да чуят всички гледни точки, но просто търсят рейтинг. Да не забравим как се държаха с хората от катастрофата при Тракия.

Общи условия

Активация на акаунт