Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не искам да повярвам, че това е вярно, според мен е поредната провокация от страна на .....тази жена. Дано да е така.
И аз не мога и не искам да повярвам.  Confused А и това не е ли нарушение на договора, след като излъчването още не е приключило?

# 211
И на мен не ми се вярва, че точно тя ще спечели.
Но пък така нагло да използва името на ресторанта на шеф Ангелов, без реално да работи в него....не знам. Всъщност, сега погледнах. Тя просто е дала линк към снимка от сайта на ресторанта, но написаното като текст си е към страницата на Chef's, а не нейната. Явно просто я следи и харесва. Но в коментарите разни заблудени нейни приятелки я поздравяват, все едно десерта е нейно творение, а всъщност е доста вероятно да не е. Тя самата не пише, за да разсея заблудата и така...

# 212
  • в резерват
Ако по някакви неясни за мен причини Нина е започнала работа в ресторанта на  шеф Ангелов, може да се окаже, че и тя ще си намери майстора. Внимавай какво си пожелаваш, са казали умните хора.  Ако приказката от сънищата и, за която е мечтала тоолкова много, вземе, че се  окаже  сапунен балон, май по-скоро ще излезе вярна още една народна поговорка : "Нинче, безплатен обяд няма". Ще си платиш и с лихвите цялото това театро дето ни го сервирахте.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 15:14 от Арбанашка кокона

# 213
  • Другата България
И на мен не ми се вярва, че точно тя ще спечели.
Но пък така нагло да използва името на ресторанта на шеф Ангелов, без реално да работи в него....не знам. Всъщност, сега погледнах. Тя просто е дала линк към снимка от сайта на ресторанта, но написаното като текст си е към страницата на Chef's, а не нейната. Явно просто я следи и харесва. Но в коментарите разни заблудени нейни приятелки я поздравяват, все едно десерта е нейно творение, а всъщност е доста вероятно да не е. Тя самата не пише, за да разсея заблудата и така...
Да, това е най-разумното обяснение. Дано да е така.
Не искам да повярвам, че това е вярно, според мен е поредната провокация от страна на .....тази жена. Дано да е така.
И аз не мога и не искам да повярвам.  Confused А и това не е ли нарушение на договора, след като излъчването още не е приключило?
Именно, затова и смятам, че е провокация, нагла и .... smile3505.

# 214
Е, не! Ако Нина е спечелила, това е най-лошият възможен вариант за мен. Никой от останалите не ми е толкова неприятен. И Дани Спартак не харесвам, но той поне е добър кулинар.

Който и да е, но не и тя! И до този етап й е много.

Гледах на промото за довечера как дудне против Светла, че ако е била на нейно място щяла да откаже наградата, понеже всички са работили по специалното ястие. И Марко й казва нещо от сорта, че щяла да откаже, ама друг път.
Гичка може да е всякаква, но още, докато готвеха си казваше каквото има, а не да чака да го няма човека и да плюе.

# 215
  • София
Именно, затова и смятам, че е провокация, нагла и .... smile3505.
..... и типично в неин стил.  Confused
Обяснението на Хър Мяуджести звучи логично, явно е това. Дано! Обратното би противоречало на всякакъв здрав разум у Виктор.

# 216
Ако Виктор Ангелов е взел Нина, повече няма да стъпя в ресторанта, не ми се хапват ястия със сълзи и с...ли! Sick

# 217
  • Другата България
Гичка може да е всякаква, но още, докато готвеха си казваше каквото има, а не да чака да го няма човека и да плюе.
А, нищо ѝ нямаше на Гичето. Ведър, спокоен участник, неконфликтен, нелицемерен, откровен и земен. Е, не можеше да готви засукани манджи, ама то пък и не може всички да са виртуози като Спартак и Нина..... Mr. Green

# 218
Ако Нина спечели, то ще е почти същото както при Севда в Мастър шеф- то ред сълзи, три сополи.... Изключителни лицемерки и накрая - най - големите готвачки?!?

# 219
  • Другата България
Изобщо, ама изобщо не може да става дума за сравнение между Севда и Нина. Stop

# 220
Моля ви се! Севда е на светлинни години от Нина. И като кулинар, и като чувствителност. Общото между двете са единствено сълзите. Но докато при Севда отвсякъде си личеше, че е фин и деликатен човек, Нина основно изпъкна с агресивното си и злобно поведение. Не знам дали пък вида на формата не предразполага към това, но сълзите й и коментарите после никак не ми се връзват. Не смея да твърдя на 100%, че е кофти човек, тъй като реално не я познавам и не ми се ще да я демонизирам излишно единствено на базата на избрани сцени от предаването, но сълзите и в комбинация с избухванията й по-скоро са белег за лабилна нервна система. А това не знам как би й помогнало в професията й.

# 221
# 222
Бряяя! Много хубаво Гичето тука.
Тоя Иво Танев на всяка манджа мерудия ли е? Гледам и тук нещо коментира.

# 223
  • София
Смайлис, много благодаря за клипа с гостуването на Гичка, изгледах го с интерес!  Hug Добра душа е.

# 224
  • Испания
Смайлис, много благодаря за клипа с гостуването на Гичка, изгледах го с интерес!  Hug Добра душа е.

За нищо, Рейне И аз сега го гледах. Добра душа е и дори се опитва да оправдае Ниновева.

Общи условия

Активация на акаунт