Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Дани вече си мисли,че той е победител... усеща се по тона му. Дано Нина си тръгне преди него, дано... ужааассна жена, нямало да ги изостави, та нейната цел е да ги повлече всички, ако може.

# 406
Колкото и да ми е неприятна Нина, не съм бил там и може наистина да ѝ се е случило нещо. Дано да е добре. (Нито съм Нина, нито неин близък, просто мисля, че на всеки може да се случи и няма да е добре да му кажат, че преиграва).

# 407
  • Ню Йорк
Е как няма да вдигне кръвно, тя тежи сто и дватрийсет кила и така злобее, то направо да се притесни човек, че може някой инфаркт да получи. А иначе явно е добре, защото я лекуват с валидолче Wink

# 408
  • Испания
Героиня го играе.

Шеф, за Вас всичко. И докрая на света. И в краката Ви. Само и само да съм рамо до рамо до Вас.

А, и сърцето ми във Вашето сушииииииииииии!

# 409
Дано е Нина

# 410
  • София
И според мен съвсем истински си качи кръвното, не се преструва. Но нейната игра е към края си, никой вече не може да я търпи.

# 411
  • Пловдив
Моят мъж, го гледа по принуда, заради мен- И като заприпада Нина, констатира “ужасно неприятна жена е тая.“ И после като я слушаше как нарежда пред камерата - „тая само седи и критикува, а нищо не прави“.

# 412
  • Испания
Припада, зле била, кръвното била вдигнала, ама бълва отрова и се налива с Кола, нали? Хич не лъже.

# 413
Много точни думи на Ангелов към Мартин.

# 414
Дано е Нинаааа!

# 415
  • София
Защо я оставят да говори толкова?Подмазвачката пак се уреди!

# 416
  • Испания
Е как Нина ще прави грешки, когато нищо не прави?

# 417
  • София
Сърце в тигана! Айде чаооо

# 418
Ще повърна, честно. Пълен отврат!

# 419
Еее неееее неее нееее нееееевеееевекелрлфлфкдкфкфлдкендкфлемьндкрмкфмф   

Общи условия

Активация на акаунт