Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 642
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Не мога да си представя, че Иван не знае толкова елементарни неща. Това от обща култура следва да го знае, а предвид опита му в кухнята просто недоумявам...Dizzy Face

# 31
Не мога да си представя, че Иван не знае толкова елементарни неща. Това от обща култура следва да го знае, а предвид опита му в кухнята просто недоумявам...Dizzy Face

И според мен е блокирал.

# 32
Дани го отвя просто.

Иван е на друга планета в момента. Fearful

# 33
Ох, да си тръгва Иван, поне да не ми става мъчно за някой там.

Нина щяла да го пребие, ако не говори, а тя като беше шеф колко говори, бррр?!? Rage

И пак за това говорене го ядат, аман!

# 34
Тотален блокаж от Иван, тот
ален.
Не знам каква е причината, дали е от стреса, дали е от факта че всички скачат срещу него, дали му идва в повече, но е блокаж.
Според мен е по добре да си тръгне, защото му идва в повече.
Направо ми е жал вече за това момче.Побъркаха го

# 35
  • София
Дано се осефери Иван на вечерната резервация.
Ох, Гичка, не мога просто....  Laughing Какво я занимават с тези глупости... някакВА си Казанова.  hahaha

# 36
Нина не можа да се въздържи да го топне Иван

# 37
Много тенденциозно негативно отношение на Ангелов към Иван. Наистина мн се е спекъл. Жално ми е да го гледам.  А Нина откъде-накъде се е хванала да съди, като тя е най-жалкият капитан ever.

# 38
Все съм чувала за хора, които блокират така, но нещо не мога да си го представя.

# 39
Филип и той иззлобя накрая, но от останалите, без да броим Иван, който и без друго си тръгва, той ми е най-приятен.

Ако му направят втори сезон на това предаване, силно се надявам да има поне няколко приятни участници, че такова нещо, да няма хора, които да са ми поне малко приятни не е имало. Ако вземем предвид, че уж е готварско предаване и трябва да се гледат кулинарните умения на участниците, ами то един свестен няма, т.е. достатъчно подготвен. Всеки се е дънил безброй пъти... Unamused

# 40
  • Испания
Сега започвам да гледам, ама ви изчетох. Нищо не съм пропуснала, виждам.

# 41
Имам чувството че останалите нарочно саботират Иван и той още повече блокира усещайки това може би.
Как иначе щом Дани стана ръководител нещата доста потръгнаха.

# 42
  • Испания
Виктор методично се опитва да ни убеди, че Светла е най-подходящият победител.

Не е реално поведението на Иван. По сценарий е сигурно.

# 43
Ох, свърши се, да си почива на спокойствие Иван и дано се развива, да видим като го няма кой ще им е виновен на другите. Според мен можеше да си тръгне след Мартин, Гичка, Марко и Нина, защото е по-добър готвач от тях, а и човек от повечето там, поне от това, което сме видели.

# 44
  • Испания
Виктор на Иван: "Добро момче, добро момче!". Прозвуча като "добро куче, добро куче".

Общи условия

Активация на акаунт