Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 637
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И на мен ми олекна. Не беше за тази лудница това момче, направо се мъчеше там. Вярно, че беше тъпо да си тръгне преди Гичка и Мартин, но определено ХК не беше неговото място.

# 46
Много гадно ми е за Ванката.Чак ми се дорева.
Ей изядоха го, съсипаха го.
Направо издевателстваха и успяха да го смачкат.
Имам чувството че и Ангелов щеше да се разплаче когато се сбогуваха.
Успех на Ванката

# 47
  • София
Ами при положение,че така блокира, не е за шеф Иван.Да си работи в неговия ресторант, кротко, спокойно, без викове, без напрежение.Ама той какъв готвач е, щом не знае основни неща.

# 48
  • Пловдив
Не мога да сметна правилно още колко предавания остават. Останаха 7 човека, Ангелов каза, че всеки ден ще гони по 1, значи другата седмица си тръгват 3-ма. Останалите 4 как ще ги разпределят и всъщност колко готвят на финала?

# 49
  • София
Нина ли номинира Светла?

# 50
  • София
Не. В общежитието установиха, че Виктор е върнал рибай стека на Светла и Филип и Дани Спартак каза: "Тогава Светла или Филип." Явно впоследствие са решили, че Светла е по-виновна.

# 51
Ами при положение,че така блокира, не е за шеф Иван.Да си работи в неговия ресторант, кротко, спокойно, без викове, без напрежение.Ама той какъв готвач е, щом не знае основни неща.

Да не го приемеш за заяждане, но реално в професионалните кухни такъв ли е работния процес? Понеже в шоуто предимно е хел и понякога китчън. Мерси за такава работна среда.

# 52
  • София
Такова колективно саботиране едва ли ще видя пак. Всички вкупом срещу момче, за което знаеха, че е притеснително и заеква. Всички ... до един. И накрая лицемерно ще се прощават с него.

Искам да ми посочите един ресторант, в който готвачите така се отнасят един към друг и този ресторант се развива. Няма - нали?

Аз ако бях на Иван, щях да хвърля куртката на вездесъщия Ангелов още в понеделник. Още тогава стана ясно, бе според сценаристите на предаването Иван беше нарочен за изгонване. Ми като сте го нарочили - изгонете го бе - що трябва да го мъчите и да го правите на маймуна?

# 53
На Светла и беше много криво, че я бяха номинирали. Дани Спартак се пробва да чисти конкуренцията.

# 54
Жалко за момчето - нормално да е психически изтормозен от тях.

И какво да им говори, като ги знае, че са срещу него - най-много да го закопят или поне разконцентрират.

# 55
  • София
Чак такова напрежение и стрес не вярвам да има, но нали трябва да се стиковат всеки със всеки, а Иван като изключва, как ще се справи?

# 56
  • в резерват
Вече се изживява не като  Дани Спартак, а като Дани Стратега. Ако ми е  близък не бих си афиширала познанството с него. За Нина пък да не говорим....

# 57
Аз пък направо си  се разплаках за ванката ...  много ми е симпатичен не знам по каква причина... поне ще се върне при бебчето си...

# 58
  • Испания
Така, де! Като не споделя Иван - мачкане и вън! Я Ниновева как споделя непрекъснато: кого ще убие, докато спи; на кого ще откъсне главата...   И затова още е там.

# 59
Само видях усмивката на Иван, когато Ангелов му каза, че си тръгва. Имах усещане, че умишлено не отговаря на някои въпроси за да не му крещят повече на главата. Просто прецени, че не е "неговото" място и би отбой.
Много ми бе симпатичен и от сърце му желая да е щастлив!
За темата, Смайлис  Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт