Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 640
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хора, не започвайте и вие като Иван - нищо не е свършило, тепърва ще му се отварят врати ако е упорит. Той и да беше спечелил, и да отиде в ресторанта на Ангелов, мислите ли, че тепърва ще се учи да си говори с колегите? Той просто си е такъв явно. А и животът не е свършил. Защо го ожалвате?

# 61
Като не е отговорността тяхна да водят отбора много им е лесно готови веднага да обвинят ванката за всичко..Много емоционално беше притистнат горкия Колко от всичките дето го изкоментираха  колко бил зле са се справяли с воденето на отбора ?  Марко се надявам да изгонят има най детинското и  смешно нагло поведение супер много ме дразни .

Хора, не започвайте и вие като Иван - нищо не е свършило, тепърва ще му се отварят врати ако е упорит. Той и да беше спечелил, и да отиде в ресторанта на Ангелов, мислите ли, че тепърва ще се учи да си говори с колегите? Той просто си е такъв явно. А и животът не е свършил. Защо го ожалвате?
аз го ожалвам защото много тъпо се държаха с него през  повечето време ,не толкова защото си тръгва определено не беше неговото място

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 22:56 от Не се сърди, човече

# 62

Кой го ожалва? Повечето сме споделили мнение, че не издържа психически и мястото му през последните седмици просто не беше там. Аз лично вярвам, че е добър човек и добър готвач и тепърва ще се развива, с удоволствие бих посетила негов ресторант.

# 63
Виктор на Иван: "Добро момче, добро момче!". Прозвуча като "добро куче, добро куче".
Ми той си е наистина добро куче, при най малкото напрежение се паникьосва....такива хора не са за тази кухня, правилно го изгониха, само с доброта и темерутщина не става да си велик шеф! А за оправяне ...няма да се оправи, малодушните си остават такива цял живот.....шеф ръководител няма да бъде....винаги ще си остане прост изпълнител! За жалост, защото готви добре!

# 64
  • Испания
И лошотията, и простотията са за цял живот. За съжаление.

# 65
И лошотията, и простотията са за цял живот. За съжаление.
Да, за цял живот са....затова и шефът каза тук хиените ще те изядат! И е прав!  В този живот място за малодушие няма, за жалост трябва борба....!

# 66
Жалко.за Иван,но мястото му не беше там.Не комуникираше с никой.А Нина как го натопи за дроба...е няма такова зло същество

# 67
Жалко.за Иван,но мястото му не беше там.Не комуникираше с никой.А Нина как го натопи за дроба...е няма такова зло същество
Предпочитах хиляди пъти да остане Иван пред Нина, но уви....шефът мисли друго! Whistling

# 68
  • София
Последните трима ще са Светла, Хари Потър и Спартак. От тях май Хари готви най-добре, но пък що да печели място в кухнята на шефа, той нали си имаше ресторант. Светла е с най-малко опит и е подходяща за чирак на Ангелов, но пък тя да получи 100 хилки... смешно е. Остава Спартак. Уффффф.

# 69
А защо да е смешно Светла да победи? Млад човек, вече е шеф в престижен ресторант в кв." Лозенец". Както се вижда учи се и  си обича работата.

# 70
  • Велико Търново
От така останалите участници, ми се иска Светла да спечели - личи си, че й си учи и занимава с кулинария, трябва й още опит и знания и каква по-добра възможност от тази да го стори?!

# 71
Радвам се, че този водевил приключи. Желая му само успехи на Иван. Сега чакам да ги видя като няма с кого да си измиват ръцете, как ще работят. Подозирам, че ще почнат да лъскат имиджа на Дани Спартак, такова усещане имам.

# 72
И аз да му пожелая успех на Иван, надявам се да има място и за добрите и възпитани хора в този свят.
Филип ми направи много неприятно впечатление, онзи ден пред Нина се свива и църка като мишка, за да оплюе Иван обаче снощи, наду перки.

# 73
  • Испания
Сигурно днес Иван ще е при Гала. Яд ме е като гледам "интервюто" с изгонения. В кавички е, защото от петнайсетината минути половината е видео /как се било случило изгонването/, останалото е дрънкане на водещата и другите двама /Иво Танев и Деси или Гергана Малкоданска - пълно недоразумение/. Поканеният я успее да каже 3-4 думи, я не, като задължително го питат за Ниновева.

# 74
Вярно, че до сега от всички, които съм успяла да гледам  при Гала всички говорят за Нина. А на мен би ми било по- интересно да разкажат повечко за себе си. Това ме навежда на мисълта, че със сълзи, сополи и драма може и да ѝ се получи да грабне наградата. Дано не се случи това, а и колкото и да е режисирано, не вярвам Ангелов да си заложи авторитета, избирайки нея. Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт