Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 646
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
       ЕПИЗОД 33 - ЛИНК

# 76
  • ГО
Очаквано за зрителите си тръгна Иван.
Не знам какви са им били отношенията вътре, ама всички бяха негативно настроени към него.
Явно има нещо, което зрителите не са усетили.

# 77
Не ми се иска дори да си представям, че биха дали победата на тази хулиганка. Не разбирам какво толкова има да й обсъждат вече, репертоара й от началото е  един и същ. Псувни, заплахи, злоба, посредствено готвене и мяукане пред Ангелов.

# 78
Тези хора са подбрани да не се сработват. Сценаристите са решили че предаването ще е по-забавно и гледано ако има интриги и мъки.
Същото така един човек може да го изкарат много добър, готин, и професионален готвач и обратното само с отделни моменти от ежедневието му. Стоят там по 24 часа, а ние виждаме само 45 мин. от тяхното еженевие и си правим изводи за всеки.
От това предаване най-много би могла да спечли Гичка. Ако си направи някакво кулинарно-хумористично предаване Stuck Out Tongue

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 09:43 от vanqivanova

# 79
И според мен , Светла е подходяща за победител.
Има желание, има амбицията да се учи.Може много да научи от работата си при Ангелов, а е и подходяща за там.
Филип също го харесвам , но не го виждам чирак при Ангелов.
Мартин също ми се издига в очите , но не е за победител.
Така че съм за Светла.
Я някой да напише какво е казал Ванката при Гала.

# 80
И накрая Ангелов сложи синя униформа под снимката на Иван, а не черна... Да се чуди човек кога са заснети кадрите с поставянето на униформите?!?

# 81
  • София
Жал ми стана за Иван, макар че беше очаквано неговото отпадане. Дано отпаднат сега Нина и онзи Простак, изключителни интриганти.

# 82
  • Другата България
И лошотията, и простотията са за цял живот. За съжаление.
smile3521 smile3532 Hug
Иначе за снощи - за първи път тотално разочарование от Филип. Поправете ме ако греша, но досега май не се беше изпускал толкова явно да коментира грозно и нелицеприятно друг участник, така, както го направи снощи за Иван.
"Да изпълзи обратно в дупката, от която е изпълзял" doh smile3513 Sick. Това направо ме остави безмълвна, близо три месеца си с този човек и сега така грозно да коментираш...не на Нина на нивото слезе, ами я задмина. Искрено се надявам да не е победител той, вече изобщо не го харесвам.
И според мен Иван просто блокира, много му се насъбра през цялата седмица, то не беше овикване нон-стоп от Ангелов, подмятания от колеги, номинации, резервации, че и снощи за ръководител на отбора шефа го сложи. Mr. Green След като го видя, че е блокаж, трябваше да го довърши, от ясно по-ясно беше, че няма да се справи. Сценарий или не, не трябваше Иван да си тръгва преди Гичка, Мартин и Нина- ако заслугите са готвене. Но виждаме, че не е така. Желая му попътен вятър и най-вече спокойствие.
Според мен редът на отпадане ще е горе-долу такъв, както го написах - Гичка, Марко, Мартин, Нина, Филип, Дани и накрая ще остане Светла.

# 83
  • Русе
Здравейте,
Не съм писала до сега в темата, но следя предаването от ден 1. На нашето семейство фаворит е Светла.
Току-що гледах Иван при Гала. Беше много усмихнат. Каза, че няма човек, с когото да не може да мели брашно.
Че е благодарен за популярността, която предаването им е дало. Учудващо този път не питаха за Нина. Човекът, с когото най-много се сближил бил Филип.

# 84
  • София
Защо трябва да гонят трима другата седмица? Нали на големия финал трябва да останат петима.

# 85
Ох не знам какво ми става изпитвам много странни чувства към ванката много ми е  сладичък искам да го гушкам    и да се грижа за него все едно  ми е дете ... Да  си бременна по цял ден вкъщи   не е работа полудявам все още съм на мнение че не е темерут и бпрсук просто е някак различен

# 86
  • ГО
Ангелов каза, че до големия финал има 2 седмици и от другата седмица ще гони всеки ден по 1.
Другата седмица си тръгват Гичка и Марко.
Остават Нина, Светла, Мартин, Дани и Филип.
Предполагам преди големия финал ще отпаднат Нина и Мартин, ще останат Светла, Филип и Дани в борбата за първо място.

# 87
И лошотията, и простотията са за цял живот. За съжаление.
smile3521 smile3532 Hug
Иначе за снощи - за първи път тотално разочарование от Филип. Поправете ме ако греша, но досега май не се беше изпускал толкова явно да коментира грозно и нелицеприятно друг участник, така, както го направи снощи за Иван.
"Да изпълзи обратно в дупката, от която е изпълзял" doh smile3513 Sick. Това направо ме остави безмълвна, близо три месеца си с този човек и сега така грозно да коментираш...не на Нина на нивото слезе, ами я задмина. Искрено се надявам да не е победител той, вече изобщо не го харесвам.
И според мен Иван просто блокира, много му се насъбра през цялата седмица, то не беше овикване нон-стоп от Ангелов, подмятания от колеги, номинации, резервации, че и снощи за ръководител на отбора шефа го сложи. Mr. Green След като го видя, че е блокаж, трябваше да го довърши, от ясно по-ясно беше, че няма да се справи. Сценарий или не, не трябваше Иван да си тръгва преди Гичка, Мартин и Нина- ако заслугите са готвене. Но виждаме, че не е така. Желая му попътен вятър и най-вече спокойствие.
Според мен редът на отпадане ще е горе-долу такъв, както го написах - Гичка, Марко, Мартин, Нина, Филип, Дани и накрая ще остане Светла.

Аз си мисля че нарочно ще разкара марко преди гичка и дори ще я изгони последна преди финала само за да им натрие носовете че се гаврят с нея цял сезон .. дано нина со тръгне преди  нея .Иначе светла ще е победителя и според мен

# 88
Другата седмица мисля, че двамата Убавци с писаните вежди ще отпаднат барабар с как им Нинка.
Гичето ми се струва, че почти до края ще е там. ( за да може на Нина да й е гадно).
Значи, аз заради тия аспержи сън не съм спала, а те така и да не кажат кой ги чисти или не ги чисти.

# 89
  • ГО
След снимката на Златка стана ясно кой остава до финала, за това написах моя си сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт