Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 23

• 67 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден и от мен  Hug Hug Hug

Занимавка ви нося за почивните дни  Laughing Laughing

Ако не сварите да си свършите домашната работа,
да знаете главен виновник ще е не ватана,
ами Варничка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

онлайн тук 👉https://yadi.sk/i/W2tok8803W7ask
за сваляне тук 👉https://mega.nz/#!zNZXFQDC!n_J9pn73qlfsXMe58qTQss87uh6Nbm59KnD-rdk5-OE

онлалайн тук 👉https://yadi.sk/i/ptrQA5_Q3W7bjr
за сваляне тук 👉https://mega.nz/#!aAYGBA6I!797JBuwK2QtvT9Dkp9Z47VGC92mrwtiPGgdz_28Hhno

Приятно гледане!  Hug Hug Hug

# 121
Привет wavey

Варна  newsm51  Галка  newsm51
благодаря за преведените серии Hug да сте здрави и много щастливи bouquet

https://vk.com/vatanim.sensin?z=photo-135955712_456339146%2Fwall-135955712_610038

Целувката на смъртта #Cussing out

# 122
Привет!

Все още не съм гледала снощната серия. Ще видим кога ще го направя. Видях някои коментари. Най-после е приключила сагата Хилял-Джевдет.

Хайде, не остана - 3 серии още.

Благодаря на Варна и Галка за всичко - отделеното време, енергия и желанието/може би отговорността да доведат нещата докрай/!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Гледам, че рейт. съвсем го няма отново, но това вече няма грам значение!
Нашите хора се сбогуват един по един, правят си снимки за спомен на сета , предполагам.
Вече снимат 56 епизод тези дни. Едва ли имат един заснет в повече. Още 10 дни снимки и ще си оберат крушите.
Берг ще застане пред огледалато и ще каже "Сбогом, Азизе!" От утре няма повече никога да сложиш тези дрехи, обувки, кърпи и прочие. Така хубаво го беше описала за прощаването с КД....

На Халит сигурно ще му липсва униформата, Джевдет също....Той си обича героите, вживява се толкова много....Актьорът с образа на Филипос  също си свърши работата страхотно, тук мога да добавя и Боран, и Фатих, каквито и гафове да е имало в сценария, това са хората, които изиграха тези роли...Хубави или не, харесвани или не дотолкова - остават в историята на тв сериалите като екипа на ВС. Заслужават едно хубаво прощално парти, на което да присъстват и Шебнем, и Онур С. , и Окан, и възрастният, който направи Христо, дори и Марика с Елени и Костас.../ох, май беше друг кръчмарят/, забравих генерал Василий и съпругата му, че и Али Кемал. Първият сезон беше в пъти по-ярък.
Да видим ще има ли и какво ще стигне до нас!

Хубав ден на всички  с хубави спомени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123
Току-що видях едно клипче в ИГ от снощната серия.
Хилялка пак нещо плюеше по баща си, Азизе й каза да си затвори устата.
Изприщвам се като я видя и чуя.
Тя е турският Павлик Морозов.
Зверче, преяло с фанатизъм.
Като си представя, че сега ще й слушаме разкаянията и извиненията, направо ми прилошава.
Всяка серия си казвам, че няма накъде повече да ми опротивее и всеки път излиза, че може и още.

Леон пък в първи сезон даваше някакви признаци на наличие на съвест.
Щеше даже да се  самоубива.
Сега кара направо през просото.
Учи турците да стрелят по сънародниците му и окото му не мигва.
Разбира се, в очите на турците е герой.
За родните предатели- смърт, за чуждите- овации.
Такова им е мисленето и Хилялка е най-яркото му олицетворение.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 17:09 от varna_2

# 124
Грам не се напрягам вече да ги мисля образите, няма смисъл. Някои неща дори да ги разберем по принцип, няма как да ни станат толкова близки, че и да ги харесаме.

Сцените с Халит и Берг ме интересуват, най-вече, това е било и причината, заради, която гледах през целия период. Мярнах една сцена в ТТ с бебочето около 30 секунди, ще видя в серията да им се насладя, а след всичкото блещене на Хилял, честно казано дори не ме вълнува сдобряването, събирането, прощаването  им или както там се превежда тази дума кавушмак с  Джевдет.  Така ли беше?  Joy Joy Joy Може и да е нещо съвсем друго....

Около Хилял винаги е имало доста фантасмагории...нищо не може да ме учуди.

# 125
Здравейте!  Hug

Благодарности за всички, които са работили по превода на епизода!  newsm51

Да сте живи и здрави, момичета!  Hug

Не съм гледала снощи, само клипчета от избрани моменти,
но каквото и да си говорим, ТМР не беше това, което искахме да гледаме. Grinning
Имаше много силни моменти, великолепна игра, но не беше достатъчно.
Вярно, че това е турската история и национално самочувствие, обаче гледайки рейтинга
и за тях не беше от успешните продукции.
Ние естествено си го гледаме заради удоволствието да виждаме Халит и Берги заедно
въпреки сценария. Grinning

Ако го нямаше ТМР, как щяхме да видим тези красиви моменти и снимки. Heart Eyes  Grinning

Хубава вечер!  love001

# 126
Лека нощ с прекрасни снимки на Бергитка Purple Heart

https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJxFjsERxDAIAzu6kbA … 891917&type=1

# 127

Добро утро в събота!

Откъс от реклама с Халит от 1993 г.  Grinning Grinning Grinning

https://www.instagram.com/p/Bi8NpqZhvJ2/?hl=en&taken-by=halitberguzarbrazil

................................

6 юли 2012

Моята любов

17 октомври 2012

Мъфини с ягоди и бял шоколад.

30 юни 2012

Вишни в градината ни.

17 юни 2012

16 юни 2012

Ню Йорк

Ню Йорк

15 юни 2012

С Али и количката в Ню Йорк    Grinning

Ню Йорк

11 юни 2012

Ню Йорк

7 юни

Ню Йорк

# 128
Привет Hug

Голям сладур е Халит на рекламата, но ... голяма загуба е , че не са използвали гласът му Grinning

Скрит текст:
Видяхте ли най- новите условия на бг. мама? Да дадете съгласие за обработка на личните данни Praynig

Много  кратък срок- до 24 май, ако пътуваш или си болен и не влезеш в сайта оставаш без профил Whistling с тези промени ще останат без потребители Mr. Green

Цитат
Ако до 24.05.2018 г. не дадете своето съгласие, след 25.05.2018 г. Вашият профил ще бъде деактивиран и BG-Mamma вече няма да обработва Вашите лични данни.

Днес сутринта и ФБ ми поиска същото. Thinking

# 129
Привет!

Варна, Лили,  bouquet!

Нито Шех, нито Фериде, нито Азизе, просто Бергюзар.. Heart Eyes

Хубав ден на всички! Hug

# 130
Привет, момичета! Hug

Тези дни нямах възможност да се отбия насам.
Благодаря за всичко , което сте споделили! bouquet
Благодаря за превода и буквичките на еп. 54 и еп.55! Варна  Heart Flowers Rose, Галя Heart Eyes Flowers Rose

Почивни дни, прекрасно настроение и нека в душите ни да грее слънце  Grinning Hug

...............................

..............................................................................

19 МАЙ - ПРАЗНИК НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА В ТУРЦИЯ

Да си пожелаем  прекрасни почивни дни   Heart Eyes - с нови снимки и хубави новини  Hug Praynig

# 131
Видяхте ли Гала по Нова тв...Както и Сашо Кадиев с тв половинката си...
Разбирам, че събитието на деня е кралската сватба, но в студиата все едно са сватбари...
Много ми е смешно.

--------

А това е от Берг в ИГ заради техния 19 май.

Берг отрече за проект с Кенан, но това е пуснато преди 47 минути
Show TV
‏Verified account @ShowTV

Bergüzar Korel’le Kenan İmirzalioğlu aynı projede bir araya mı geliyor? Az sonra #CumartesiSürprizi'nde!

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 13:37 от Mydream

# 132
Здравейте,момичета!
Аз си свърших работата ,така че сядам да гледам и
никого няма да обвинявам,защото няма за какво.
Само ще кажа едно голямо благодаря на ВАРНА и ГАЛКА Hands Clap Flowers Bouquet
Хилял и на мен не можа да ми стане симпатична.Имаше моменти, в които
направо не можех да я понасям.
За Азизе няма да ми е мъчно ни най-малко. Отвратително я обличаха
през цялото време ,само тъмни дрехи и черни шамии.
Ще кажете" Хубавия кон и под съдран чул се познава"
Вярно ,така е ,ама друго си е като му сложат червен помпон на челото и му срешат опашката. Smile
Виж за генерал Джевдет ще жаля. Cold Sweat За генерала Джевдет,не за Джевдет Юзбашъ,
Много му отиваше тази униформа,много ,особено с шапка.
Като цяло скучен сериал. Но си го гледах и онлайн ,и с превод по същата причина по която и
всички вие. Hands Thumbsup
Въпреки слабия и бездарен сценарий нашите любимци оставиха отлично впечатление с играта си.
Не случайно преди дни получиха награда за най-добри драматични актьори.
В последния епизод сцената на Хилял и Джевдет не ме трогна,но с Филипост и Хава много,беше страхотен.
Чакам превода с нетърпение.Актьорската игра на Филипос  беше на висота.Браво на Левент Кан!
Рекламата с Халит не ми се отвори Cold Sweat

https://www.instagram.com/p/Bi9mADghS7i/?hl=bg&taken-by=berg … halitfansbulgaria

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 23:36 от nadejda2639

# 133
Не бих харесала или не харесала един герой само заради обличането.
Както и в живота. Разбира се, че да видиш един добре облечен човек е радост за окото, но не е най-важното за отношението към него...
За мен истината е, че Берг извая Азизе по нейния си неповторим начин.
Азизе беше човек от плът и кръв, обичаща, раздаваща се, красива майка и съпруга, въпреки разликата в годините и спрямо дъщерите си /на моменти беше като момиченце до тях/, и спрямо Джевдет, повярвах и.
Така, че ще си спомням за Азизе и за тази роля на Берг. Ще ми липсва, може би. По тази причина, дано не е след дълго време, искам да я видя на екрана. Ще ми липсва Берг.

Джевдет във втори сезон ми е по-симпатичен.
Но съм съгласна, че синята униформа му прилича много повече на Халит, ако беше с турската нямаше да има това излъчване определено. Докато на Онур Сайлак цветът му отиваше.

За сериала няма да ми е мъчно, но въпреки всички недостатъци, не бих определила времето, което съм му отделила за изгубено. Признавам, и пред Варна съм споделяла, че има епизоди, които не съм повтаряла след он-лайна. Но има и сцени, които съм гледала много пъти - в палатката, сцената, когато Азизе уби Ставро, намирането на Азизе в гората , воденето и при онзи доктор и после сцените в спалнята с непризнанията, на Албатрос - някои моменти...

Между другото, в този сериал, като махнем Ефталия, в която Азизе се усъмни, не използваха - "другата жена", като дразнител....Нямаше такава нито за Джевдет, нито за Леон, нито за Якуб /Йълдъз се беше вкарала във филм напразно за Хава/. По-скоро имаше "други мъже" - Тефик, Алекси... Едно клише по-малко. Другото, което го нямаше във всяка серия - бобът и лещата.
Браво, за което!

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 21:18 от Mydream

# 134
Добро неделно утро, момичета! Hug

Събудете се с усмивка и не позволявайте на малките несгоди да я помрачат!
 Много усмивки  и незабравими мигове през днешния неделен ден ! Grinning

============================

Скрит текст:

Щастлива и много слънчева неделя! Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт