Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 23

• 67 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Привет!

Хюля е в Америка, това го разбрахме още преди дни, въпросът е Ергенчови дали са отскочили за няколко дни....

Колко е щастлива Хюля!  Heart Eyes

ББГ си е нашата магия, винаги ще ни е хубаво, като си я гледаме... Heart Eyes

# 691

Като знам огромния страх на Берг от самолети, малко се съмнявам да се е навила за такъв дълъг полет.

И то само за една седмица.

Но нищо не се знае.

Започваме нов ден, дано днес се появи нещичко, което да ни подскаже къде са.

# 692
Добро утро!  Hug

Хубав ден в очакване на новини и снимки!
Скрит текст:

# 693
Привет и от мен Hug

Ергенчови ако бяха в Америка, все с нещо щяха да подскажат Thinking
Почиват си те, заслужено Grinning

# 694
Здравейте, Мечтателки!  Heart

Колко прекрасни мечти и мнения сте споделили, момичета!
Благодаря ви и за страхотното настроение и позитивизъм, които внасяте в темата! Grinning bouquet
Много ми е хубаво тук, сред вас  Heart Eyes

От мен - хубав, цветен и успешен ден, пълен най- вече със слънце и хубави неща! Hug

# 695
Лени  Hug

Една сладурска снимка от Джейда.

# 696

Понеже говорихме за партньорки се сетих за ВВ.

Най-смешното е, че от всички жени, които минаха през обятията на Халит, а те не бяха една и две, най-много го харесвах с Мелике, която играеше принцеса Изабела.
А тя беше абсолютната аматьорка.
Разказваше, че режисьорите я срещнали в някакъв рибен ресторант.
Затова съм за новите лица.  Grinning Grinning

# 697
Определено съм за! Бих следила с повече интерес, без сравнения и предубеждения, които са в мен подсъзнателно!

Актьорите от ВС, някой си е направил труда.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 14:43 от Mydream

# 698
Привет по залез слънце,дами!
И аз не знам коя актриса бих искала да е следващата партньорка на Халит. Харесвах Нургюл ,защото ми се струва,че биха били хубава двойка,но явно това няма да се случи.Мен козметичните и промени не ме бъркат.Стига ролята да го изисква гримьорите ще се справят Снимките от клипчето с интервюто което Варна беше постнала бяха чудесни.
От тези няколко артистки които знам нито една не бих искала да му е партньорка. Погледнах тези,които Варна споменава,но не съм ги гледала. Нека да е неизвестна,Халит ще я направи известна😀
Аз харесвам Зеррин Текиндор,но е старичка за Халит.
Важното е да не почива дълго и да получи предложение с хубав сценарий.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 20:01 от nadejda2639

# 699
Турското  издание https://onedio.com/haber/turk-dizi-tarihinde-en-iyisi-onlar-klis … an-27-cift-827768

е направило класация на 27 най-добри екранни двойки, които изживяват най-искрената любов, извън всякакви клишета /поне така разбрах от руския превод/

Ехееееее! Берг е тъкмо в две двойки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Под №25 е и младата двойка от ВС

# 700
# 701
Здравейте !  Hug

Mydream  Hug

Цитат
Ехееееее! Берг е тъкмо в две двойки! Love Love Love

Да не кажа три, че галиба са забравили едната!  ooooh!  Joy

# 702
ВГ,  Hug! Третата е извън класацията, джанъм, щото тя минава извън границите!  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo
Продължава ашка иззад екрана... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Къде е Галка да види ен туткулу ашклърандан?!  Heart Eyes Heart Eyes

Много са сложни тези турски думи! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ашк бива, ама след него  е много засукано! Joy Joy Joy

# 703
Майдрим Flowers Hibiscus
От тези 27 сериала съм гледала само три с нашите хора и не мога
да имам претенции към класацията,но да не включат Берг и Халит като двойка
от 1001 нощ ми е необяснимо.Тази двойка проби по света,че сега всички боклуци си продават.

# 704
Наде, да знаеш, че само Шех е виновна....Пише, че любовта трябва да е издържала на всичко....войни, религии, мафии, съд, родители...
Пък Шехито все си обираше крушите и оставяше Онурко да реве. Баба Периде настръхна и тя забягня. После Жале каза, че е искал да спи с нея срещу пари и Шехито пак офейка с гелинското рокле, след това дойде детето, грабна куфара, накрая се сгоди за Козльо....С две думи, не е издържала на проверката. Затова ще е.  Joy Joy Joy
Ама пък аз такава я харесвам - инатлива, щото нямаше да е тя, ако не си събереше багажа! Много и се кефех като са разхвърчи и "грабвам багажа и дим да ме няма"!  Joy Joy Joy

Но истинската причина я писах по-горе - -те са извън класацията.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
------------------------------

Остават още 31 поста  до пускането на новата тема, ако я пуснем по-рано, се досещате какво следва.
Ако това не стане до утре вечер, ще помоля някой да я пусне. Ще бъда извън страната около 10 дни.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 22:09 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт