Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 23

• 67 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Наде, да знаеш, че само Шех е виновна....Пише, че любовта трябва да е издържала на всичко....войни, религии, мафии, съд, родители...
Пък Шехито все си обираше крушите и оставяше Онурко да реве. Баба Периде настръхна и тя забягня. После Жале каза, че е искал да спи с нея срещу пари и Шехито пак офейка с гелинското рокле, след това дойде детето, грабна куфара, накрая се сгоди за Козльо....С две думи, не е издържала на проверката. Затова ще е.  Joy Joy Joy
Ама пък аз такава я харесвам - инатлива, щото нямаше да е тя, ако не си събереше багажа! Много и се кефех като са разхвърчи и "грабвам багажа и дим да ме няма"!  Joy Joy Joy

Но истинската причина я писах по-горе - -те са извън класацията.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вярно,Майдрим,все си обираше крушите нашата Шехерезада. Много измъчи  Онурчо, ама
пак си го обичаше.

# 706
Добро утро Hug

Скрит текст:
Mydream Hug  рано, рано ще ти пожелая весела ваканция, защото не съм сигурна кога ще имам имам възможност да вляза в темата Grinning

За пускането на нова тема най- опитна е Галка Hug, ако има време и възможност. Позабравила съм,  ако не се намери друг желаещ, ще се пробвам, но в новата версия демонстративно почти не влизам, защото не ми харесва и не съм  на "ти" с нея, а със старата позволяват ли още да се пускат теми - не съм в час. Wink

# 707
Добро да ви е утрото и ползотворен денят, Приятели! Hug

Понякога поривът на сърцето и жаждата да постигнем мечтите си са по-силни от
обективната и трезва мисъл. Но дори и тогава печелим....в единия случай
радостта от постигнатия успех, а в другия ценен урок!

.......................................................

От 22.04./2018г.

.................................................................................................

Днес е най-дългият ден в годината - или така нареченото лятно слънцестоене.
Дълъг ден - дано ни донесе нещо ново.

Скрит текст:

Имайте един вълнуващ Четвъртък, в който следвате сърцето и мечтите си! Heart

# 708
Привет, момичета!  Hug

Днес е световен ден на танца.  dance

Нашите танцьори се покриха подобаващо  Grinning , ама ние търпеливо си чакаме. beer cheers

Хубав ден!  Hug

И много танци! Grinning

# 709

Цитат
Днес е световен ден на танца

# 710
Привет!

Няколко усмивки от мен.  Heart Eyes Heart Eyes

За съжаление Берг споделя вече само теми, които будят нейното възмущение и човешка съвест, както отбелязах преди няколко дни .....https://www.instagram.com/p/BkSkDZchNoJ/?taken-by=berguzarkorels

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 20:12 от Mydream

# 711
Привет! Hug

Да, Майдрийм  Sad, лоши новини..

...............................................................................

Митинг на опозицията в Измир Peace

# 712
От руския форум - във връзка с поста на Берг в ИГ

Скрит текст:
ниверситет изящных искусств имени Мимара Синана в Стамбуле был основан еще в 1882 г. в виде "Школы изобразительного искусства", известным турецким искусствоведом, археологом и художником Османом Хамди. Первые студенты начали обучение искусству, дизайну и архитектуре уже в марте 1883. И это было самое первое высшее учебное заведение подобного рода в Стамбуле. В 1928 году университет был переименован в "Академию Художеств", в 1982 году университет получил имя самого знаменитого архитектора Османской эпохи - Мимара Синана, а в 2004 году он стал Университетом Изящных искусств имени Мимара Синана".
Сегодня в университете создано четыре факультета:
1. факультет филологических и естественных наук;
2. художественный факультет;
3. факультет архитектуры;
4. консерватория... по двадцати семи специальностям. Здесь учатся более пяти тысяч студентов, а лекции читают самые известные специалисты в своей области.
Университет имеет несколько корпусов, основные два корпуса расположены в красивейшем месте: на берегу Босфорского пролива в районе Бешикташ...
Здание консерватории, в котором учились Бергюзар Корель и Халит Эргенч закрывают, идет судебный процесс. Однако ректорат получил уведомление о выселении уже к 26 июня.

✨Бергюзар выложила обращение ректората у себя на страничке в инста:
"Ученики и студенты в возрасте от 6 до 25 лет, от начальной школы до высшего образования, добившиеся многочисленных достижений в национальных и международных конкурсах, 1400 студентов, которые являются учениками нашего университета и нашей страны, преподаватели и сотрудники консерватории...И выселение из здания, о котором идет речь, не может быть приемлемым без предоставления нового кампуса, где образование и обучение могут быть выполнены в нормальном режиме. Те, кто участвует в этом процессе, явно нарушают статью 42 Конституции.
Конечно, руководители и преподаватели всех уровней нашего университета несут ответственность за наших учеников и их будущее и никогда не смогут отступить по этому вопросу.
После заседания Сената университета, которое состоится в Стамбульской государственной консерватории во вторник, 26 июня 2018 года, в 12:00, информация и события будут переданы всем студентам и преподавателям в университетском государственном университете Консерватории Стамбула...
С уважением и любовью, ректорат Университета изобразительных искусств им. Мимара Синана"

# 713

Добро утро и хубав ден!

Постът на Берг е свързан с ултиматума, който са дали властите на Консерваторията в Истанбул. До 5 дни трябва да се изнесат от сградата, в която се помещават. Ако не го направят до вторник, ще бъдат изхвърлени от сградата с полиция, а токът и водата ще бъдат спрени.

Това е академия, съществуваща повече от 100 години.
Берг и Халит са завършили Консерваторията.
Вчера и всички приятели на Берг от университетските години реагираха като нея.
"Не докосвайте училището ни!"

# 714
Добро утро, момичета! Hug

Във втория ден на лятото ви пожелавам свежест, успех, радост, отлично настроение
 и разбира се, много слънце и цветя!  Hug

Скрит текст:

Вълнуващ и усмихнат ден Петък! Grinning

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 09:21 от HELEN60

# 715
Не знам колко е вярно.

Берг ще бъде партньорка на Енгин Акюрек във филма с работно заглавие "Друга възможност".
Уточнява се, че филмът е любовен.

Режисьор Али Билгин.
Той работи с Ай Япъм, предполагам, че проектът е техен.

Допълнение.
Сега видях, че новината е пусната от Бирсен, значи е 90 % вярно.
Странно, че Берг се е съгласила да работи през лятото.
Значи държи много на проекта.

# 716
Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Не знам колко е вярно.

Берг ще бъде партньорка на Енгин Акюрек във филма с работно заглавие "Друга възможност".
Уточнява се, че филмът е любовен.

Режисьор Али Билгин.
Той работи с Ай Япъм, предполагам, че проектът е техен.

Допълнение.
Сега видях, че новината е пусната от Бирсен, значи е 90 % вярно.
Странно, че Берг се е съгласила да работи през лятото.
Значи държи много на проекта.

Мога ли да си пожелая във втория ден на лятото тая новина да не е вярна  Praynig Praynig Praynig Praynig Все пак през последната година бях много добро дете, слушках, папках, айретен обещавам и за напред да е така  Laughing Laughing Laughing

# 717

Цитат
Мога ли да си пожелая във втория ден на лятото тая новина да не е вярна. Все пак през последната година бях много добро дете, слушках, папках, айретен обещавам и за напред да е така.

Обърни се към баш продуцентина Керем бей.  Joy

Що така, Галка?
Какво те смущава?  newsm78

# 718
Добро утро!  

Варна  Hug  Галка  Hug

Много интересна новина. newsm78

Дали новата прическа на Берги не е свързана точно с това?
Ще се разчуе, ако е истина. И папараците все някога ще ги намерят. Grinning

Хубав ден!  Heart Eyes

# 719

Цитат
Мога ли да си пожелая във втория ден на лятото тая новина да не е вярна. Все пак през последната година бях много добро дете, слушках, папках, айретен обещавам и за напред да е така.

Обърни се към баш продуцентина Керем бей.  Joy

Що така, Галка?
Какво те смущава?  newsm78

Самата идея - любовен филм в комбинация - Берг, Али Билгин, Керем Чатай загатва за проект, което ще да е  Crazy Crazy ... ама с Енгин А..  Confused Не отричам, че е име прочуло се не с продаване на книжки, а с актьорски умения. Доказан с годините, оценяван и награждаван както от всезнаещи така и незнаещи в страната си и извън нея. Адмирации за постигнатото.  bouquet Ама аз не го харесвам, бе Ще трябва да гледам филма и да мижам, така както правих с Маша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт