Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 23

• 67 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Допълнение към новината.

Филмът се очаква по кината през ноември.

Енгин ще играе рекламен бос, а Берг бизнес дама на висша мениджърска позиция.

Ако съдя по ролите, филмът няма да е драма, което ми харесва.

================

Аз вече писах, че ако ще Ал Пачино да обявят за партньор на Берг, докато не видя сценария, даже докато не изгледам филма, нищо не мога да кажа.

Единственото, което ме притеснява, е че Керем Чатай често събира актьори само защото са известни и имат фенове в чужбина, за да си продава сериалите и филмите.
Надявам се, че са се спрели на Берг и Енгин, защото са подходящи за ролите, а не от комерсиални съображения.
Но Берг очевидно е била заинтригувана от проекта, защото откакто са женени с Халит, тоест от 9 години, никога не е приемала да работи през лятото.

===================

Засега мога да кажа категорично,  че ми харесва както ролята на Енгин, така и на Берг.
Надявам се да е романтична комедия, но не елементарна.

====================

Не знам защо един фен е сложил към новината в туитър афиша на този филм.

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 10:39 от varna_2

# 722
Почна народът в туитър  Joy

# 723
Цитат
Почна народът в туитър  
Grinning Grinning

https://twitter.com/hashtag/MedyaTava?src=hash

http://www.medyatava.com/haber/berguzar-korel-ve-engin-akyurek-a … -bulusuyor_157787

----------------------------------

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 11:55 от HELEN60

# 724

Само най-важната новина я няма.

Кой е СЦЕНАРИСТЪТ?  Joy

# 725
Привет и от мен Hug

Благодаря за новините и преводите bouquet
За този филм Берг явно е дала съгласие по- рано, за да е по кината ноември Thinking и поне месец от лятото ще е в снимки. Ще имаме новини и снимки през лятото и за проекти, освен за плаж и дестинации hahaha
На колажите изглеждат хубава двойка Берг и Енгин, да видим на екран ще се получи ли. Хубавото е , че ще има премиера, снимки , интервюта...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За университета, какво да кажа, тъжно е, всичко хубаво и стойностно се руши ... и не само в Турция, накъде отива този свят ooooh!

# 726

Снимките ще започнат най-късно в средата на юли.

Режисьорът има и сериал, чийто втори сезон ще е наесен,така че снимките на филма трябва да свършат до средата на август.

Много се радвам, че Берг отново ще е на хоризонта.
Като излязат във ваканция им забравяме лицата.
Вчера един човек беше писал, че някаква жена искала да се снима с Халит, но той отказал с аргумента, че са на семейна почивка. От профила му видях, че живее в Измир. Значи Берг и Халит са все още в Чешме и щом не се появи нито едно фото, най-вероятно отказват да се снимат.

Хубавата страна на Ай Япъм е в това, че много обгрижват проектите си.
Снимки, клипове, реклама, интервюта- ненадминати са в това отношение.

# 727
Как ни заблуди тая Бергюша, че щяла да си почива дълго време. Joy

За нас естествено е по-интересно да има и други новини за тях освен репортерите по моловете,
които задават едни и същи въпроси.
Обаче това много ме озадачи.
Цитат
Вчера един човек беше писал, че някаква жена искала да се снима с Халит, но той отказал с аргумента, че са на семейна почивка.
Колко трябва да му е дотегнало на този тактичен и толерантен към всички човек за да постъпи така. newsm78
Но от друга страна напълно го разбирам.  Grinning

.............................................
Някой знае ли Енгин колко е висок?  Joy

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 13:33 от ВГ

# 728
Ами припомнете си колко много снимки излязоха за един ден, когато бяха в Анталия.

Ако позволят да е така всеки ден от ваканцията им, то ще е истински кошмар.

Няма да могат спокойно да седнат и да се нахранят.

===============

Цитат
Някой знае ли Енгин колко е висок?

1.87  Grinning

Няма страшно, ако сценарият е добър, ще се получи хубав филм.

# 729
Цитат
Как ни заблуди тая Бергюша, че щяла да си почива дълго време. 35
Joy Joy Joy

Приятно ни изненада, първо с прическата, сега и с нов игрален филм Peace
Наистина с тази прическа рязко се отдалечи от образа на Азизе и по приемливо ще влезе в нов образ! че и бизнес дама- с какви ли хубави тоалети ще я обличат, каквато е красива и елегантна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Най- после се завърна към съвременна роля Grinning

# 730
Проверих в гугъл.

Новината, че Енгин ще снима филм е излязла в края на април, но пише, че актрисата, която ще играе главната женска роля още не е известна.

Така че, Берг може и скоро да е приела.

======================

Прегледах старите постове на Бирсен.

В началото на юни пише "говори се", че сценаристи на филма са авторите на сериала "Кара севда".
Сега ще ги гугълна и тях, че само съм чувала името на този сериал.

Tова са имената им.

Özlem Yılmaz, Anıl Eke, Burcu Görgün

От интервю на Бурджу.

Завършила съм социология. Пиша, откакто се помня. Веднага след като се дипломирах започнах да работя като асистент на сценаристките Едже Йоренч и Мелек Генчолу. Стартирах с четвърти сезон на "Листопад" и втори сезон на "Забраненият плод". След това продължих с "Фатмагюл", "Север- юг", "Кварталът на богатите" и накрая "Черна любов".

От интервю на Озлем

Завършила съм "Радио, телевизия и кино". Първо започнах работа зад камера, като режисьор. Винаги съм писала и въпреки че имах някои леки опити да предложа свои тестове на продуценти, в началото не ми достигаше смелост да направя сериозната крачка. Когато събрах смелост, имах страхотен късмет. Започнах работа с Керем Дерен и Пънар Булут. Стартът ми беше с втори сезон на сериала "Бездна".

Любими сериали и на двете

‘The Affair’, ‘Narcos’, ‘Bron/Broen’ , ‘Game of Thrones’,  ‘The Night Of’,  ‘Fargo

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 15:27 от varna_2

# 731

Тук вече са направили клипчета с Енгин и Берг  Grinning Grinning Grinning

https://twitter.com/Far7a100/status/1010134449814728704

https://twitter.com/E_lama12/status/1010095251917328384

# 732
Ехааааа, много са бързи феновете, а клипчетата са много сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Варна bouquet благодаря за информацията и превода Hug

Бурджу е работила с Енгин в "Каква е вината на Фатмагюл" Rolling Eyes има доста известни и успешни дизита в кариерата си Peace
Дано да е романтична комедия Grinning

# 733
Народа не спи - твори, твори  Laughing Laughing Laughing

Девойки, закачам ви пътечката за новата прекрасна направена от Майдриймче темичка

http://old.bg-mamma.com/?topic=1045275.new#new

С пожелание за приятни почивни дни ви оставям  Hug Hug Hug

# 734
Галка, благодаря за помощта.  bouquet

----------------------------

Ако новината от днес в вярна, а аз предполагам, че е, не се изненадвам, че Берг е приела.

Продуцентите са стабилни, а и тя познава много добре екипа им от времето на КД.

Сценаристите не са случайни.

Енгин е сериозен и добър екранен партньор.

Ако и жанрът е романтична комедия, всичко заспива.
Особено след мировата скръб, която цареше в ТМР.  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт