Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 74 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • русе
Ползвала съм всички ролки,дезодоранти,стикове и т.н на света освен Одорекс нищо друго няма ефект.Този спрей е вълшебен спира изпотяването на 100%,тоя камък на Балея е абсолютно безмислено да го купувате

# 151
  • Стара Загора
При мен също всички тези Нивеи, Рексони и подобните от дрогерията не вършат работа. Това лято преди едно пътуване реших да си взема Одорекс отново, но и той не ми повлия. Дали не го използвах правилно, или е от хормоните които пия - не знам. Взела съм си един кристал и спрей без алуминий на Earth of salt, от които съм доволна. Не спират на 100 % изпотяването, но поне няма лоша миризма. Иначе бях доволна от гъбката на Дав и рол-она на Yves rocher с лотос, когато бях на обикновени анти перспиранти.

# 152
  • В къЩи.
Ползвала съм всички ролки,дезодоранти,стикове и т.н на света освен Одорекс нищо друго няма ефект.Този спрей е вълшебен спира изпотяването на 100%,тоя камък на Балея е абсолютно безмислено да го купувате

За хора като мен,който от всички продукти за изпотяване получават сухота,сърбеж,парене...не е безмислен,а е единственото решение. Peace
Пак се потя,но поне околните не ме надушват. Mr. Green

# 153
  • Варна
да споделя моето решение с потта, от години ползвам един био дезодорант и е български, по добро нещо не съм пробвала до сега, скъп е на фона на спрейовете но е мн. ефективен и икономичен, струва 14 лв в метална кутийка е като крем, 50мл, обаче 1 кутийка ме изкарва цял сезон, потя се но не мириша. По принцип не е добре да се блокира потенето, а само миризмата иначе се запушват жлези стават едни топчета под мишниците...
оф забравих да напиша името, казва се just amazing

# 154
  • София

Аз ползвам зеления от миналия месец, точно от тази прооция.Доволна съм като ефект.Пак се потя, но не мирише отвратително, както досега.

Същия ефект се постига и с кристала на Балея за 5лв. Peace

За цената му ,аз очаквах много повече. Crossing Arms
И аз съм много доволна от него. Голям плюс е и, че няма миризма и не се "бие" с парфюма ми.

# 155
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Аз ползвам зеления от миналия месец, точно от тази прооция.Доволна съм като ефект.Пак се потя, но не мирише отвратително, както досега.

Същия ефект се постига и с кристала на Балея за 5лв. Peace

За цената му ,аз очаквах много повече. Crossing Arms
Е, аз използвах по-скъпия и известен събрат на този камък, но ефектът е точно нулев.
За мен лично поне ролката на Виши е перфектна.

https://www.beautifullsin.com/2018/05/salt-of-earth-natural-deodorant.html

# 156
  • В къЩи.
Всички сме различни и ни действат по-различен начин.Точно за това има хиляди продукти на пазара,за да може всеки да намери най-подходящия за себе си. Peace

# 157
  • София
И аз си взех новият на Дав без алуминии, но си мисля, че за големите жеги няма да ми върши работа.
Взех си и оригиналния, който ползвам от години и се чудя на мен ли ми се струва или има някаква промяна във формулата, някакси не ми убива миризмата на 100%.

# 158
Ама тези кристали изобщо не са против изпотяване, за тях никой и не обещава че намаляват или спират изпотяването... Ако някой е очаквал такъв ефект, проблемът си е в него. Кристалите са против миризмата само. При повечето хора си вършат работата чудесно, като свикне човек как да ги ползва.

# 159
Може да видите продуктите,които ползвате дали са опасни,или вредни за здравето.Пишете в гугъл търсачката Cosdna и си пишете името на продукта.Ще ви изкара какво съдържа продукта-причинява ли акне,подходящ ли е за чувствителна кожа и т.н.

# 160
Да, а може и вие да вкарате продукти в базата данни.

# 161
За камъка знам, че спира само миризмата. Пробвах на мокра кожа, на влажна, на суха с мокър камък и всякакви възможни комбинации и не се получава. Като взимам предвид факта, че дори не мирише силно непоносимо и отблъскващо. Просто не се сработи с кожата ми явно, не знам.

Колкото и да е вредно да се спира изпотяването, не ми е приятно да ходя с мокри мишници и петна.

# 162
  • offshore & overseas
То именно „еко“ дезодорантите без алуминиеви соли не спират/ограничават изпотяването, защото точно солите потискат секрецията на потните жлези. Но не чак до такава степен, че да вредят на общото ни състояние. Плюс това потискат само в зоната под мишниците. На останалите места потта може свободно и волно да се лей... Цялата ни кожа отделя пот от всички свои пори, но като че ли само в подмишничната област отделеното има неприятна миризма на спарено.

Както и да е, след този трактат на тема изпотяване, да споделя, че понеже не се потя обилно, на мен биха ми свършили работа продукти за неутрализиране на миризмата+любим аромат (например парфюм).

В момента обаче използвам рол-он дезодорант, закупен от Лили, на сравнително ниска цена, който върши чудеса за мен. Например предотвратява изпотяване и/или миризма (не мога да преценя дали едното или и двете) през целия ден, че даже и на другия ден, само с едно нанасяне, и е с особено лек и нежен аромат, на практика неутрален (и унисекс, мене ако питате). Марката е babaria и има няколко вида, от които аз използвам ето това алое (original).

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 19:19 от Мяуче

# 163
  • В къЩи.
А коя съставка дразни повече кожата-алуминиевите соли или алкохола?
При чувствителна кожа,какво да избягвам като състав?

# 164
А коя съставка дразни повече кожата-алуминиевите соли или алкохола?
При чувствителна кожа,какво да избягвам като състав?

Аз съм с чувствителна кожа и избягвам най вече алкохола.

Общи условия

Активация на акаунт