Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 74 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
И серумът,и кремът са много хубави за суха кожа.За мазна няма да стане,тежки ще ти дойдат.
За мазна имаше едно кремче на Lirene Hyalurono mat или нещо подобно,ще погледна в Интернет и ще редактирам.
Но когато ми беше мазна кожата нищо не беше ок,все лъщях.Ако ползвах изобщо нещо,беше вечер само.Сутрин матиращ  ББ крем,пудри и т.н.
Този крем на Арома ми беше ок за вечерта.Сега ми идва недостатъчен.
Води се Lirene HyaluroMAT.В Лили го има.
И Билка с мавруд ползвах,но други дами писаха,че им е тежък.
Биотен с дюля също е добра опция за мазна кожа.

# 136
На  Nature of Аgiva двата интимни гела - с лайка и с алое - са едни от малкото, при това евтини продукти, които не ми докарват раздразнение. А при мен зоната е много чувствителна.

# 137
Благодаря , Мими, а ти със суха кожа ли си, от аптеката на богориди взех йогурт с пробиотик , точното  име забравих, за суха кожа има и с урея , още по-добър, зимата се лющех от сухота

# 138
Момичета, имам въпрос относно рол-оните на Виши. Има ли някоя от вас, която ги е ползвала да изкаже мнението си. Спряла съм се на тях, даже ги има в комплект в момента 2 броя за 28лв, дори и миксирани, т.е. два различни в една опаковка.
Не съм ползвала нищо друго, освен крем за лице, флуид и фондьотен, та ми е интересно дали са ефективни против изпотяване.

Благодаря много, много предварително, ако някой се включи!

# 139
На  Nature of Аgiva двата интимни гела - с лайка и с алое - са едни от малкото, при това евтини продукти, които не ми докарват раздразнение. А при мен зоната е много чувствителна.
+ 1
Както и за интимните им мокри кърпички.

# 140
  • В къЩи.
Момичета, имам въпрос относно рол-оните на Виши. Има ли някоя от вас, която ги е ползвала да изкаже мнението си. Спряла съм се на тях, даже ги има в комплект в момента 2 броя за 28лв, дори и миксирани, т.е. два различни в една опаковка.
Не съм ползвала нищо друго, освен крем за лице, флуид и фондьотен, та ми е интересно дали са ефективни против изпотяване.

Рол-оните на Виши не са за тази тема.
Иначе преди години пробвах със зелената капачка-за мен беше само хубав и свеж аромат и нищо друго.Ефект против изпотяване = 0 .

# 141
Аз ще ви похваля шампоана Balea за увредена коса,а искам да ви попитам Balea шампоан за руса коса ползвали ли сте и какво е мнението ви

# 142
  • Бургас
Благодаря , Мими, а ти със суха кожа ли си, от аптеката на богориди взех йогурт с пробиотик , точното  име забравих, за суха кожа има и с урея , още по-добър, зимата се лющех от сухота
Стана мнооого суха изведнъж (е,има причина).
Ако става въпрос за Богориди в Бургас,би трябвало да има фирмен магазин на Биофреш.
Мислех да ходя,но ги открих в една близка дрогерия.
Много са хубави.

Тъкмо мисля да пробвам шампоана на  Nature of Agiva и ще пиша как е.

# 143
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Аз ползвам зеления от миналия месец, точно от тази прооция.Доволна съм като ефект.Пак се потя, но не мирише отвратително, както досега.

# 144
  • София
За рол оните на Виши съм чула, че с червената капачка е много добър. Бил против силно изпотяване. Досега на Виши не съм купувала дезедоранти и нямам лични впечатления.

# 145
  • София
Нещо се обърках между две теми, в които беше коментиран серум.
Това ли е на Агива?

И по- добър ли е от този по ваши впечатления?

# 146
На Агива малко неща съм ползвала и май все "грешните", които не ми харесват. Някакъв крем за лице с божур - обринах се. Гел за измиване на лицето - не си спомням подробности, че беше отдавна, но се сещам, че не ми беше харесал и втори път не съм го взела. Маска за коса с роза - много силна синтетична миризма, аз имам навика да си разресвам косата, когато си сложа маска, хем да се разнесе по-добре маската, хем и защото съм с чуплива коса и ако не я среша тогава, след като си измия косата ми е много по-трудно, с тази маска нямаше сресване, затова я зарязах, след като я пробвах и само по някаква случайност не я бях изхвърлила. Няколко дни преди да ми пристигне поръчаната онлайн маска ми свърши Екрето и си сложих от маската на Агива, защото не ми се купуваше друга, при условие, че чакам да пристигне поръчаната. Много ми се спеше и нямах време да се среша в банята, предвид, че с тази маска ми отиваха към 20 минути за целта, толкова трудно я сресвах, затова си излязох несресана и си легнах с кърпана на главата. Странното е, че сравнително лесно я разресах косата на сутринта, а предишния път когато ползвах маската, толкова време отделих за ресане в банята, ресах я, докато се суших и пак, след като ми изсъхна косата, нямаше сресване. За пръв път ми се случва такова чудо.

# 147
  • В къЩи.

Аз ползвам зеления от миналия месец, точно от тази прооция.Доволна съм като ефект.Пак се потя, но не мирише отвратително, както досега.

Същия ефект се постига и с кристала на Балея за 5лв. Peace

За цената му ,аз очаквах много повече. Crossing Arms

# 148
  • Бургас
Тоя кристал на Балеа и на мен ми е интересен.
Аз си взех на Нивеа дезодоранти от Кауфланд (бяха под 3 лв)Само от техните не се обривам.

# 149
Кристала на Балеа при мен няма никакъв ефект. Бях взела дезодоранта на Нивеа без алумний - отново ефект 0.

В момента ползвам любимия Дав, но без алуминий, с праскова и обикновения и съм доволна. Като дойдат по-големите жеги ще видим.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 12:09 от petyovaa

Общи условия

Активация на акаунт