Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 74 726
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Къде се предлагат кремовете на Авиа? В няколко козметики питах, но не ги зареждат

# 121
  • Варна
Къде се предлагат кремовете на Авиа? В няколко козметики питах, но не ги зареждат
има ги онлайн в доста сайтове, те също имат сайт, също разбрах че ги има в елитис и някои био магазини, аз лично си ги купих от аптека Гален, защото ми е до раб. място

# 122
Ще ги потърся в Елитис.
Благодаря

# 123
  • Бургас
didito,дано ти хареса маската.
Аз я обожавам.Сега ще е намалена цял месец в Лили,ще си взема поне 3.Чак ме е яд,че взех наскоро от ДМ,в Лили е на 3.99
Взех и шампоана от серията,но още не съм го пробвала.
Кремовете за лице и най-вече серумът на Nature of Agiva olives
много ми харесват.Е, кремовете не знам дали ще повторя (ама ако пак са по 4 лв в Кауфланд със сигурност), обаче серумът също го имам в наличност постоянно.Само едно му е лошото-не е икономичен.
Да уточня,че кожата ми стана много суха,а кремовете и серумът ще са тежки за мазна и комбинирана кожа.

# 124
  • Deutschland
И измиващите гелове за лице на Nature of Agiva са хубави. Този ползвах аз

# 125
Някои да е ползвал Балсам спрей за коса Gliss Ultimate Color и да има мнение?

# 126
  • София
И измиващите гелове за лице на Nature of Agiva са хубави. Този ползвах аз

Аз ползвам зеления, супер лесно измиват дори водоустойчив грим.

# 127
  • София

Нищо особено, косата ми ставаше твърда след такъв спрей, не забелязах да има някакъв ефект.

# 128
  • София
Точно този не съм използвала, но имам впечатления от някои от другите спрейове и не намирам особена разлика м/у различните видове. Те се водят балсами без отмиване. Прилични са за цената си, доволна съм. На моята третирана и сравнително суха коса се отразяват добре, става по-мека и жива, като не я утежняват.

# 129
Точно този не съм използвала, но имам впечатления от някои от другите спрейове и не намирам особена разлика м/у различните видове. Те се водят балсами без отмиване. Прилични са за цената си, доволна съм. На моята третирана и сравнително суха коса се отразяват добре, става по-мека и жива, като не я утежняват.

От кой си най-доволна? Аз също съм със суха коса, идеята ми е да намеря някакъв спрей за коса, който да ми я прави нека и с блясък.

# 130
  • Deutschland
Аз съм пробвала всички спрей балсами на Глис и най-доволна съм била от този. За суха коса е перфектен

# 131
  • София
Скрит текст:

От кой си най-доволна? Аз също съм със суха коса, идеята ми е да намеря някакъв спрей за коса, който да ми я прави нека и с блясък.
Total repair и Ultimate repair се водят точно за увредена и суха коса, но на мен най ми допадна Gliss Oil Nutritive/с подхранващи масла/. Виждам, че има и други мнения, но цената е достъпна, така че нищо не губиш да го пробваш и да си прецениш как се отразява на твоята коса. Мисля, че дори продуктите на Gliss ги мернах на промоция в Billa сега.

Едит: Виждам, че са ти отговорили преди мен. Точно този е, на който Фрау Скитница ти е пуснала снимка.

# 132
Да похваля тези два измивни гела за лице! Този на Victoria Beauty си взех от Кауфланд за малко над 6 лв., а този на Cien от Лидл за малко над 2 лв. И двата си ги взех на шега, но и от двата съм страшно доволна. Единствено не ми допада опаковката на лидълския, защото не се затваря лесно, но за цената му от 2 лв. мога да му го простя. 😁 А от опаковката на другия гел пък съм впечатлена - доста е стъбилна. Иначе и двата почистват много добре! 🙂

# 133
  • Варна
като стана въпрос за victoria beauty, в елитис онзи ден бях грабнала една тяхна розова вода хидролат мисля пишеше, шишето изглеждаше точно като това по горе с хиалурон, но ми направи впечатление че отзад на бутилката пишеше произведено в китай или нещо такова
четох, гледах, та реших накрая да взема друга на която си пишеше че е произв. в Бг
сега погледнах марката коя е, взела съм - Nature of agiva Grinning

# 134
Да попитам, че се обърках серума на агива е добър , а крема не ли, взех си тяхна маска за коса, а сега ми трябва матиращ крем, чак клепачите ми блестят от мазно от крема с хиалурон на арома, трябва смяна

Общи условия

Активация на акаунт