Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 74 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland
Много съм доволна от Антибактериалния крем на Христина козметикс Simple Smile
4лв.
Има ли доволни от Изглаждащата база
за лице на Кройтерхоф?

Може ли линк или снимка на тази база? Благодаря

# 106

От кои маски за коса сте доволни? Търся си маска за боядисана коса, да хидратира и подхранва. От продуктите за коса на Дав с какви впечатления сте?

# 107
Маската на Пантен-Кератин е много хубава,също харесвам и на Avon с арганово масло

# 108
Препоръчвам маските на AriesCosmetics. В момента ползвам тази за суха, изтощена и третирана коса с Бадемово масло. Имат за боядисана коса с Жожоба и за обем за всеки тип коса с Алое вера и глицерин. Една опаковка използвам няколко месеца, а и ми е дълга косата.

# 109
Предложете по евтинка пудра за лице която да не стои като брашно на лицето

# 110
между другото гледах клипче с полезни съвети във фейса и едното беше как да си направим крем против стрии, там ефекта беше уау, пък и не е скъпо да се пробва, рецептата ми убягва в момента но ще я открия, основната съставка беше вътрешността на едно листо от алое вера
И кокосово масло.
И аз го гледах , кокосово масло разтопено на водна баня и вътрешността на листо от алое вера.
И аз си го забърках това.

# 111

На Флормар пудрата в розовите кутийки, на която пише Pretty отгоре - от старата им серия. Обсъждана е доста, за мен е една от най-добрите бюджетни пудри.

# 112
Казаха ми за някакви ексфолиращи чорапи,които можело да се ползват по-често,но не разбрах коя е марката.
Моля за препоръки.
Последно използвах Парасофтин и съм много доволна.

# 113

Фиксираща компактна пудра за лице Essence all about matt fixing compact powder е добра, безцветна е.
Rimmel Stay Matte цвят 001 Transparent.

Първата е около 6-те лева, а втората - 7-8 лева.
В момента ползвам първата и съм доволна. Като ми свърши, ще пробвам и на Rimmel. Много ми я препоръчват.

# 114
  • София

Фиксираща компактна пудра за лице Essence all about matt fixing compact powder е добра, безцветна е.
Rimmel Stay Matte цвят 001 Transparent.

Първата е около 6-те лева, а втората - 7-8 лева.
В момента ползвам първата и съм доволна. Като ми свърши, ще пробвам и на Rimmel. Много ми я препоръчват.

+1 и от мен за Римел Stay Matte Transparent, много фина пудра и стои есъествено.

# 115
  • Deutschland
Мис Каролин, от шампоаните и балсамите от тази серия на Дав съм възхитена

# 116
Мис Каролин, от шампоаните и балсамите от тази серия на Дав съм възхитена

Фрау, точно нея гледах. Мисля да я пробвам, но само балсам и маска.

# 117
  • Бургас

От кои маски за коса сте доволни? Търся си маска за боядисана коса, да хидратира и подхранва. От продуктите за коса на Дав с какви впечатления сте?
Nature of Agiva olives.Има я със сигурност в ДМ и Кауфланд.
Даже днес купих нова.Не я сменям за нищо.

# 118
  • русе
+1 и от мен за есенс

# 119
  • Варна
споделям мнение
изключително съм доволна от продуктите на avia
визирам маската за суха кожа теравитал, дневен крем с хума и розова вода, сапун с хума сатинел, крем за проблемна кожа unique, и червена хума пакет
планирам да си купя и нощния им крем и маската им за коса ( за сега си взех тази на агива с маслина която беше похвалена малко по горе)
страхотни продукти на супер цена
само да вметна едно уточнение, кожата ми е смесена по към мазна и разбрах че хумата се отразява по добре при такъв тип кожа, може би това е причината аз да съм толкова доволна

Общи условия

Активация на акаунт