Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София, България
Агива предлага ли се в ДМ?
И един тъп въпрос - каква е разликата между серума и крема за лице?

В нашия ДМ има от всички видове маски на Агива. Лавандуловата си я взех от там, но видях, че има цял щанд с розовата серия. Имаше и тази с маслина.
Има и една маска пак на Агива с роза и арган мисля, че беше. Нея не съм я пробвала още, но я има в ДМ.

Маските на Агива всъщност ги има и в Кауфланд - цялата серия Simple Smile

# 241
  • Пловдив
https://apteka.framar.bg/30025812/%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%B2%D0%B0 … D0%B8%D0%BD%D0%B0
Минавам да ви похваля тази маска за коса, невероятна е!
за колко я купуваш?
В лили сега е на 3,89.

# 242
  • offshore & overseas
То и в Лили има някои от козметичните продукти на Агива. Впрочем, аз харесвам розовата им вода (розов еликсир, както я наричат самите Агива). Напоследък опитах и мицеларната (с розов еликсир) и ми допадна, но не е нещо уао.

# 243
Наминавам да ви похваля хидратиращата маска на Пантен .
https://www.e-fresh.gr/en/maska-malliwn-gia-teleiea-enudatwsi-pa … tene-pro-v-300-ml

# 244
А със каква коса си и как действа маската? По-тежка ли е от балсамите им? Simple Smile

# 245
Косата ми е дълга почти до кръста и руса . Доста е суха и понеже в друга тема я похвалиха реших да си я закупя. Как действа на косата - хидратира я , прави я мека и по-лесно я разресвам . Балсамите им не съм ползвала и незнам дали е по-тежка , но моята коса специално не я утежнява .

# 246
Благодаря. Моята не е нито суха, нито руса (предполагам имаш предвид боядисана) и вероятно ще ми дойде тежка. Тази с кератин от серията Expert ми беше направо като восък с масло, но реших поне да попитам.

# 247
Тези си купих днес от ДМ. За пръв път купувам база на Есенс и как точно съм избрала тази..явно имам голям късмет..😂😂 Някой има ли мнение за Балеата?

# 248
Аз имам Балеа, но със степен 5 на фиксация. Доволна съм, прави точно това, което искам и не ми оставя бял прах по косата след изсъхване.

# 249
Тези си купих днес от ДМ. За пръв път купувам база на Есенс и как точно съм избрала тази..явно имам голям късмет..😂😂 Някой има ли мнение за Балеата?

Това лак за коса ли е? Аз имам на Балея, но е в черна опаковка, 5 степен на фиксация. Мога да кажа, че най -добрият лак за коса за мен си остава на Тафт.

# 250
Палитрата с хайлайтъри как е като трайност, наситени ли са?
Аз имам огромния от лимитираната на Катрис, който сигурно няма да изхарча през целия ми живот Grinning. Много ми харесва цвета, стои страхотно, но изчезва през деня, особено като е по-топло.

# 251
Палитрата с хайлайтъри как е като трайност, наситени ли са?
Аз имам огромния от лимитираната на Катрис, който сигурно няма да изхарча през целия ми живот Grinning. Много ми харесва цвета, стои страхотно, но изчезва през деня, особено като е по-топло.

Ами за пръв път ги купувам. Много ми харесаха като наситеност,но ще видим дали няма да излитнат след 1час.. Иначе аз исках на Голден Роуз стика,ама майка ми като почна да настоява за Есенс,викам айде нищо ако не ми харесат този път ще купя на Wetn wild😃,за него съм сигурна,че е невероятен хайлайтър.😍

Скрит текст:

Това лак за коса ли е? Аз имам на Балея, но е в черна опаковка, 5 степен на фиксация. Мога да кажа, че най -добрият лак за коса за мен си остава на Тафт.
Не,не елак,за къдрици е уж,от доста време си исках нещо такова😍

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 08:56 от bubanka

# 252
Купих си нощен крем с морска луга, разработка на БАН и съм доста доволна, подхранва и заглажда кожата, иначе е лек и бързо попива

# 253
Купих си нощен крем с морска луга, разработка на БАН и съм доста доволна, подхранва и заглажда кожата, иначе е лек и бързо попива

Интересно, а къде може да се намери и на каква цена? Simple Smile

# 254
Не е много евтин, около 18 лв. за 30 мл. Аз го взех от изложение в зала Универсиада, но се продава на доста места:
https://novasvetlina.com/seriya-pomorie-bay-ban/podkhranvassh-no … 05939535-148.html

Общи условия

Активация на акаунт