Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте ,моля за препоръка за маска /крем /измивен гел за проблемна кожа ?  bouquet

за маска за проблемна кожа ти препоръчвам да си вземеш най обикновена червена хума на пакет и да си правиш сама, хем е евтино , хем е адски ефективна, зависи какво имаш предвид под проблемна кожа

# 271
Poni, а друго от тях пробвала ли си им? Имаха и още един сайт за поръчки. От Поморие си бях купила сапун с луга, маска за лице и няколко тестера на маски, само че не са точно тази серия. Маската.  с луга е много хубава, свърших я вече. Колебаех се за кремовете дали са хубави. Имаше с най-различни неща, и цяла серия с шоколад.

Сигурно ти си показвала в темата за тази козметика на БАН и тук съм узнала за нея. Спомням си, че ми се бяха сторили много интересни продуктите, но тогава като че ли нямаха чак толкова неща, поне не и такива, от които аз се нуждая, че да си струва поръчката онлайн, сега имат. Интересувам се и аз от кремовете, от околоочния най-вече, също и от козметиката им за коса.

# 272
Не, не съм я показвала, защото и аз научих скоро за нея. По принцип не си падам много по българска козметика, все нещо не ми е наред в нея. Тук реших да се доверя, все пак е на по-високо ниво, а и това, че е разработка на БАН ми вдъхва някакъв респект.

# 273
  • offshore & overseas
Днес попаднах на статия за справяне с пърхота в домашни условия (мотото беше да се отървем завинаги) и си позволявам да цитирам частта за маслото от чаено дърво (макар и на английски), защото си спомням, че тук имаше въпроси как се използва то за целта, дали се сипва в цялото шише шампоан или в шепа за конкретното измиване. Според мен няма значение, просто трябва да се дозира според количеството на шампоана, но все пак, вижте какво пише в статията:

Скрит текст:
Tea tree oil

Even as little as a 5% presence of tea tree oil in your shampoo can significantly improve the condition of your scalp. When it comes to dandruff, tea tree oil can be a lifesaver since it provides immediate effects thanks to its antibacterial and antifungal properties.

How to use:

One way is to simply add 8-10 drops of tea tree oil in a 200-ml bottle of shampoo. Wash your hair the way you normally would, but allow the shampoo to sit on your scalp for a bit to let it absorb the benefits of tea tree oil. Then, rinse thoroughly.

Another way of using it could be in your daily oil — we’d suggest something natural like almond oil or coconut oil. A three-quarter of the regular oil would require 15 drops of the tea tree oil. Put the mixture in your hair, massage it into your scalp, keep it overnight, and wash it the next morning.

# 274
Има ли доволни от този двуфазен спрей за коса?

# 275
Аз, е не е чудо някакво , но за разресване става, малко утежнява да знаеш, поне на моята коса.
Някой пробва ли дишгеловете на Биотен вече 🤔 ?

# 276
Аз, е не е чудо някакво , но за разресване става, малко утежнява да знаеш, поне на моята коса.
Някой пробва ли дишгеловете на Биотен вече 🤔 ?
Още като излязоха ги налазих Laughing .
Взела съм си с какао и с нар. Като консистенция са по-редички, но миризмата е уникална.

# 277
  • София, България
Аз от тези спрейчета, олиа и какво ли не на Виктория Бюти съм крайно недоволна. Много ми утежняват косата. Пробвала съм няколко варианта и нито 1 не ми допада. Даже подарявам едно олио един път ползвано. Мирише уникално, но не прави това, за което е предназначено.

Скрит текст:

За сметка на това грижата им за нокти за мен е много добра Simple Smile

# 278
Препоръчвам хининов шампоан и хининова вода след всяко къпане - за страшно бърз растеж на косата. Бебешко олио на Johnsons Baby с алое вера - върху мокра кожа след душ, вместо каквито и да било кремове за тяло - като резултат копринена и гладка кожа. Шампоан Кетозал (български вариант на Низорал - една и съща съставка) за проблеми със скалпа - няма по-ефективно спасение. Dove - крем за след изправяне в синя опаковка (много теудно се намира) на водна основа - косата не се омазнява след нанасяне все едно изчезва, а косата е изправена с дни в комбинация с Иронинг серум преди изправяне - вместо кристали.
Аз Ви моля за снимка на този Иронинг серум преди изправяне - вместо кристали.Благодаря.....

# 279
Здравейте ,моля за препоръка за маска /крем /измивен гел за проблемна кожа ?  bouquet

за маска за проблемна кожа ти препоръчвам да си вземеш най обикновена червена хума на пакет и да си правиш сама, хем е евтино , хем е адски ефективна, зависи какво имаш предвид под проблемна кожа

Понякога ми излизат подкожни и адски болезнени пъпки в областта на брадичката и около устата.

# 280
  • Варна

Понякога ми излизат подкожни и адски болезнени пъпки в областта на брадичката и около устата.

хм, значи комбинарана грижа за акнеична кожа, можеш да си правиш маски с червена хума, тя е точно за такъв тип кожа, най добре се ориентирай към комплект измиващ продукт и крем от една марка, така ефекта е по-добър, но принципно този вид пъпки не са на база замърсено лице, по-скоро проблема е отвътре - хормони, или друг дисбаланс в организма

# 281

хм, значи комбинарана грижа за акнеична кожа, можеш да си правиш маски с червена хума, тя е точно за такъв тип кожа, най добре се ориентирай към комплект измиващ продукт и крем от една марка, така ефекта е по-добър, но принципно този вид пъпки не са на база замърсено лице, по-скоро проблема е отвътре - хормони, или друг дисбаланс в организма
Благодаря ти  bouquet

# 282
Аз съм споделяла в някоя от по-старите теми, но да се повторя - хумата е страхотен продукт за всякаква кожа, особено проблемна. Фен съм на тази от руските магазини Берьозка - сибирската зелена буквално обновява лицето, алтайската също ми действа много добре. Сега пробвам кавказката. От българските бялата ми допада най-много, червената на Авиа подхранва, тя действа добре през зимата и на суха, изтощена кожа, има и дребни частици, които приятно обират мъртви клетки.

Пробвала съм и готовите маски с глина на Лореал - стои си така, въобще не виждам ефект.

# 283
Реално коя хума е най-благотворна за пъпки?

# 284
Според моя опит зелената. Бялата ми изсушава кожата ужасно, при положение че е мазна. Червената ми звучи добре и мисля да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт