Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 364
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Мнение за топ лак и лакове на Avon Gel finish?

# 256
Poni, а друго от тях пробвала ли си им? Имаха и още един сайт за поръчки. От Поморие си бях купила сапун с луга, маска за лице и няколко тестера на маски, само че не са точно тази серия. Маската.  с луга е много хубава, свърших я вече. Колебаех се за кремовете дали са хубави. Имаше с най-различни неща, и цяла серия с шоколад.

# 257
Здравейте. Отдавна не съм ви чела,но сега се сетих да питам за някакво кремче за лице,което да има избелващ ефект или нещо подобно? Появиха ми се едни петна на скулите и се чудя с какво да опитам да ги залича до колкото е възможно. Уж ползвам слънцезащитни продукти,но съм вкъщи и не винаги се сещам да сложа преди да се покажа на слънце.
И също за комбинирана кожа кой от двата комплекта на Арома да избера- с хиалуронова киселина или Q10?

# 258
За Ахромин чух много хубави отзиви, имам го, но не можах да го пробвам - дойдоха жегите, а прочетох, че избелващи продукти се използват есенно-зимно време.

# 259
Избелващи имаха Евтерпа. Помня, че аптекарка ми беше препоръчала български избелващ, не помня дали точно техния, за да си изсветля лунички и петна по раменете. Имаше много добър ефект, но се ползваше задължително без излагане на слънце, а после с висок фактор.

# 260
Благодаря ви,това ,че се прави зимата съм го пропуснала. 🙈 Значи ще отложа за сега.

# 261
Poni, а друго от тях пробвала ли си им? Имаха и още един сайт за поръчки. От Поморие си бях купила сапун с луга, маска за лице и няколко тестера на маски, само че не са точно тази серия. Маската.  с луга е много хубава, свърших я вече. Колебаех се за кремовете дали са хубави. Имаше с най-различни неща, и цяла серия с шоколад.

Не, даже не знаех, че БАН разработват и козметика. Преди време родителите ми бяха купували лечебни мехлеми, от които бяха доволни. Случайно минавах покрай това изложение, влязох и жената, която продаваше продуктите ме подкани да ги разгледам и ми обясни някои неща за козметиката, реших да се доверя и не съжалявам. Тя обясни, че имат склад някъде около пл. Журналист, откъдето могат да се закупят продуктите при желание.

# 262
Мнение за топ лак и лакове на Avon Gel finish?
Супер са. На моята нокът който не задържа лак стоят до 1 седмица.

# 263
Препоръчвам хининов шампоан и хининова вода след всяко къпане - за страшно бърз растеж на косата. Бебешко олио на Johnsons Baby с алое вера - върху мокра кожа след душ, вместо каквито и да било кремове за тяло - като резултат копринена и гладка кожа. Шампоан Кетозал (български вариант на Низорал - една и съща съставка) за проблеми със скалпа - няма по-ефективно спасение. Dove - крем за след изправяне в синя опаковка (много теудно се намира) на водна основа - косата не се омазнява след нанасяне все едно изчезва, а косата е изправена с дни в комбинация с Иронинг серум преди изправяне - вместо кристали.

Може ли снимка на крема за след изправяне на Dove, нещо не успявам да го намеря. И също така бебешкото олио на Johnsons Baby сравнително бързо ли попива?

Ще го снимам довечера и ще Ви го изпратя

# 264
Здравейте ,моля за препоръка за маска /крем /измивен гел за проблемна кожа ?  bouquet

# 265
Здравейте ,моля за препоръка за маска /крем /измивен гел за проблемна кожа ?  bouquet

Tiande - имат билкова серия със зелен чай. Това е единствения измиващ гел за лице, който има само положително влияние върху кожата. Моята е много чувствителна - дори не мога да използвам какъвто и да е грим за лице - дори медицински. Козметиката на Tiande  е или много агресивна или супер лека,  уж е по тибетски рецепти, но е внос от Китай и Русия. Имат много добри попадения, във фирмените магазини имат добри консултанти, а тези които продават по каталог, ако не са ти познати ти пробутват или скъпите, или новите продукти.

# 266
Благодаря ти за отговора.
Ще разгледам  bouquet

# 267
  • София, България
За избелващо кремче препоръчвам с две ръце този:
Скрит текст:
Купих си го от Кауфланд, цената му е много ниска. Ползвам го точно за зачервени петна от слънце или друг вид червенини, които са ми се получили по някакъв начин на лицето и тялото. Много съм доволна Simple Smile

# 268
Препоръчайте ми тоник срещу пъпки и мазна Т-зона. Ползвам евтерпа,не е лош,но ми се иска да пробвам нещо друго.

# 269
  • Варна
Препоръчайте ми тоник срещу пъпки и мазна Т-зона. Ползвам евтерпа,не е лош,но ми се иска да пробвам нещо друго.
защо не пробваш с розова вода?
 може и с нещо на Талодерма имат специално такива тоници за пъпки в Елитис.

Общи условия

Активация на акаунт