Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • offshore & overseas
Има даже 2 нови душ гела на Dove. Аз всичките им ги харесвам, но тези двата специално ми привлякоха погледа вчера. Единият е „вдъхновен от ритуалите на френските жени“ и е „релаксиращ“ с лавандула (ама истинска, а не като тая в Джонсън бейби или в Тео бебе), а другият е вдъхновен от ритуалите на южноафриканските жени (май?!) и има свеж аромат, обаче не помня на какво (води се енергизиращ, invigorating). В Лили ги има, другаде не съм ги виждала все още.

# 331
На Палмолив душ геловете са ми любими, Aroma Therapy които са. Спомням си, някога някой беше споменал в темата, че имало и лосиони за тяло Палмолив. Ако е така, ще съм много щастлива
Има,да. Ако си от Бургас мога да ти кажа къде.
ако знаеш къде има лосиони на Палмолив, ще бъда много благодарна да споделиш Nature Sunny , много ги харесвам, по-бавно попиваха, но се усещаше ,че съм се мазала, сега не мога да си намеря такъв Sad

# 332
  • София
С авокадо и невен е новият на Дав. Не съм го мирисала, но го има и в Ремедиум.
Скрит текст:

# 333
Ето от тук можеш да си поръчаш лосионите на Palmolive
https://chistdom.com/?page=2&brand=24
Между другото много е хубав този магазин,до колкото знам е за паралелен внос,има интересни неща,които не могат да се купят тук по магазините,а и цените са по-ниски.

# 334
От този сайт поръчвам ролоните на гръцката марка Ноксема. Няма по добър.Изобщо не се потя с него. Пробвала съм всички включително Юсерин и Виши, но Ноксемата е най-добър.
От душ геловете на Палмолив синия с ексфоалиращи частици ми е най любимия.

# 335
Иначе любим ми е на Фелче Адзура, но никъде не съм го виждала в последно време.

синият от около 2 години не съм виждала в България, той ми е невероятно любим, взех сериозен запас от чужбина миналото лято и имам още
от другите цветове съм намирала в магазини за паралелен внос
а преди го имаше в лили и къде ли не Neutral Face
Може ли снимка на синия?
В Елитис ги гледах преди месец. Имаше много видове

# 336
Много ми харесваха душ кремовете на Арома, особено този с памук. Имаше и един с нар, направо да го изпиеш.

# 337
  • Пловдив
От този сайт поръчвам ролоните на гръцката марка Ноксема. Няма по добър.Изобщо не се потя с него. Пробвала съм всички включително Юсерин и Виши, но Ноксемата е най-добър.
а има ли алуминий в състава?

# 338
Ето от тук можеш да си поръчаш лосионите на Palmolive
https://chistdom.com/?page=2&brand=24
Между другото много е хубав този магазин,до колкото знам е за паралелен внос,има интересни неща,които не могат да се купят тук по магазините,а и цените са по-ниски.

Благодаря Flowers Hibiscus

# 339
  • Бургас
Много ми харесваха душ кремовете на Арома, особено този с памук. Имаше и един с нар, направо да го изпиеш.

Вече не ги ли предлагат?

# 340
а има ли алуминий в състава?
Нямам идея. Състава е на гръцки. В блога Инфармация четох че алуминия не е вреден и че той е този който предпазва от изпотяване.

# 341
  • Пловдив
Напротив,вреден е...предпазва,щото запушва порите.

# 342
Не споря. Това четох. Аз не разбирам от състави.

# 343
На мен маската на Агива ми омекотява косата (всичките вариации на маската имат този ефект), правят я бляскава, лесна за разресване и оформяне.
Прилагам я както преди мен са казали. На суха коса мажа, чакам 30 минути - 1 час (зависи колко време имам). След това в банята се мия с шампоан и отново за 5-10 минути слагам от маската. Това го правя 1 път седмично.
Бонус е, че има и много приятен и траен аромат върху косата после Simple Smile
Когато я прилагате върху суха коса само краищата ли мажете или и скалпа?

# 344
Аз харесвам душ геловете на Буржоа,Адидас и Ейвънските. От един розов Палмолив се обринах преди години. Каквото съм тяхно все не е било добро. Течните им сапуни обаче са хубави. Хума ползвам на Талодерма.

Общи условия

Активация на акаунт