Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 76 801
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Олее, благодаря. А аз си чакам понеделника за да я видя Laughing

# 376
Нелллиии, къде я има тази нат. къна на хубава цена? Не съм я виждала. 100 гр. ли е и какво пише точно като състав, защото не успявам да разчета по снимката?
[/quot
Бях поръчала на братовчедка ми,незнам откъде е купила,снима ми и прати,като  видях без химия надписа и казаг да я купи. За пръв път ще я ползвам.
. 70гр е.

# 377
Flowers Hibiscus Благодаря! Ако попадна на нея, ще я пробвам. Изглежда си е чиста къна.

# 378
В Лили има намалени лосиони и душ гелове по 2 лв. защото щели да ум сменят опаковките. Взех си боди бутер, много е хубав, ще си взема още.

# 379
  • Бургас
Каква марка са?

# 380
# 381
  • Бургас
Благодаря за отговора!

# 382
Здравейте , препоръчайте ми козметика за солариум - преди и след ?

# 383
В Лили има намалени лосиони и душ гелове по 2 лв. защото щели да ум сменят опаковките. Взех си боди бутер, много е хубав, ще си взема още.
В кое Лили по точно или във всичките,независимо в кой град се намира магазина? Благодаря!

# 384
В кое Лили по точно или във всичките,независимо в кой град се намира магазина? Благодаря!
В нашето квартално, предполагам и по другите. Случайно като минавах, преди два дни видях. Сега преди малко пак минах но бяха свършили разбира се. Все пак си взех един гел и душ гел от последните.

# 385
И при нас има- душ гелове по 1.25 и батъри по 1.99. Само на Велнея..

# 386
  • София
Този и аз съм го взимала, много е приятен. Днес си взех душ гел и скраб за тяло с маслина за по 1.25лв.Trollface

# 387
  • оттам, откъдето започва България
Малко ви завиждам, че си имате Лили. Simple Smile

# 388
Тези гланцове дали се намират някъде все още или са спрени от производство? Помня, че ги купувах от квартални магазинчета и много ми харесваха.

# 389
Това са гланцовете от ученическите ми години. Сега ме налегна една носталгия😊😄До преди няколко години ги имаше още в кварталните парфюмерии,скоро не съм ги виждала. Наистина са много хубави,малко лепкави.

Общи условия

Активация на акаунт