Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
За колко време се постига ефект с този лосион? Правят ли се някакви масажи или само се маже?
Аз съм 48кг, но все ме дразни корема и ханша, а много трудно ги топя.

# 406
Специално на корема при мен има ефект след три-четири пъти,но се мажа вечер след 22ч.,с кръгови движения и след като дълбоко поема въздух и издишам докрай,колкото може да стегна корема.Може и да правиш пощипвания на кожата около пъпа,това е най-ефективния масаж.

# 407
От къде се купува и колко струва ?

# 408
Около 10 лева,намирам го само в Лили Simple Smile

# 409
Аз харесвам за суха кожа най-класическото мляко за тяло на Нивея, преди беше в едни ръбати плоски бутилки, сега май са сменили опаковките. Млякото за тяло на Балея, това най-класическото в опаковка от 500 мл също е подобно. Също харесвам и белия крем Нивея софт - използвала съм го и за лице, и твло преди години. Много бързо попива, без да оставя някакви мазни следи, че да трябва да чака човек, преди да се облече, а оправя сухата кожа. Обаче това не са продукти с интересни и екзотични аромати.

# 410
  • Sofia
Около 10 лева,намирам го само в Лили Simple Smile

Има ли загряващ ефект някакъв?

# 411
  • В къЩи.
Специално на корема при мен има ефект след три-четири пъти,но се мажа вечер след 22ч.,с кръгови движения и след като дълбоко поема въздух и издишам докрай,колкото може да стегна корема.Може и да правиш пощипвания на кожата около пъпа,това е най-ефективния масаж.

Искаш да кажеш,че след 3-4 намазвания с крема ще се оттърва от корема?
Трябва да се пробва. Peace Hug
И аз не съм пълна,но областа около корема и талията са ми проблем.Трябва да остана само кожа и кости ,за да имам талия и плосък корем. Cry

И аз да попитам-охлаждаш или парещ ефект има от кремчето?

# 412
Охлажда серума Wink

# 413
  • offshore & overseas
Не мога да преценя дали са за тази тема или не, но защо не опитате продуктите на Palmer's - аз съм изключително доволна от тях (ползвам дневен крем за лице и масло за тяло)? Плътни са и бързо попиват, имат вкусен и богат, в известен смисъл и траен, аромат на какао и кокос.

Иначе любим ми стана жълтият лосион на шведската марка Barnängen (за суха и много суха кожа). Купих си го, когато беше намален, а сега, на тези цени, май и той не е за тази тема. Но иначе е много лек и ухае, ммм - божествено (с уговорката, че на вкус и мирис приятели няма все пак) и трайно (не е нужно да се парфюмирам ако се намажа с него след баня (а и без да съм се къпала също).

Изкушена съм от кремчето им, но чакам намаление, за да си го взема, защото лосионът не е така плътен, както ми се иска (това не го прави по-малко чудесен, разбира се).

И с двете марки се снабдявам от Лили.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 15:50 от Мяуче

# 414
Дами,тази къна в какво да я смеся с вода.Казаха ми,че в тенджера не се давало.А в порцелан?

# 415
  • offshore & overseas
И къна, и хума най-добре в стъкло или порцелан (дървен съд не вярвам да намерите), със стъклена или дървена, или пластмасова бъркалка (лъжица, вилица...).

# 416
Дами,тази къна в какво да я смеся с вода.Казаха ми,че в тенджера не се давало.А в порцелан?

Някакъв буркан може да използваш.

Някой ползвал ли е този шампоан на Корес:
http://www.korres.bg/product/1

Гледам, че и по аптеките (реалните) е около 19 лева, а в някаква аптека, която май е гръцка, го има 2 броя за 15.50 лв.:
https://www.apteka24.gr/%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1 … D0%BB-detail.html

Не ми се иска да взимам 2 броя, ако не е хубав, ама то и 1 брой пак толкова ще ми излезе, но поне няма да се занимавам с поръчки.

# 417
  • offshore & overseas
Не съм го ползвала, но звучи добре.

В тая аптека май уловката е в цената за доставка. Провери си дали ти е изгодно, преди да поръчаш.

# 418
Иначе любим ми стана жълтият лосион на шведската марка Barnängen (за суха и много суха кожа). Купих си го, когато беше намален, а сега, на тези цени, май и той не е за тази тема. Но иначе е много лек и ухае, ммм - божествено (с уговорката, че на вкус и мирис приятели няма все пак) и трайно (не е нужно да се парфюмирам ако се намажа с него след баня (а и без да съм се къпала също).
Това със жълтите надписи или това в жълтата опаковка имаш предвид. Трябва ми лосион за много суха кожа, лятото е кошмар просто. По дънките и ако съм с тъмна блуза остават прашинки от белеща се кожа. И ексфолирам и мажа, но положението е такова. Постоянно търся нещо, наистина хидратиращо.
https://remedium.bg/search.html?phrase=Barn%C3%A4ngen

# 419
Пише:
1.1 При поръчка на стойност над 70 лева до 2 кг доставката е безплатна.

1.2 За покупки която обща стойност е  под 70 лева и/или над 2 кг доставката е на стойност 5.00 лева.

Аз го смятам 5 лева доставка, ако не поръчвам и друго до 70 лева.

Общи условия

Активация на акаунт