Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
.. Бялата ми изсушава кожата ужасно. ..
Аз пък се покривам с неприятна червенина, може би е от засушаването. Чудя се какво да я правя, взех голям буркан - дали да я добавям към някакво масло или няма смисъл да я ползвам въобще.

# 286
Гледам, че за суха кожа препоръчват да се смесва хумата със зехтин или бадемово масло.
http://www.hera.bg/s.php?n=348

# 287
.. Бялата ми изсушава кожата ужасно. ..
Аз пък се покривам с неприятна червенина, може би е от засушаването. Чудя се какво да я правя, взех голям буркан - дали да я добавям към някакво масло или няма смисъл да я ползвам въобще.
И при мен освен изсушаването има зачервяване и чак кожата стои на бели люспи и опъва страшно, все едно съм се гипсирала. Joy Два пъти вземах и двата я изхвърлях. Сега бих я смесила с нещо, за да стане на измиващ гел от типа на Neutrogena 2 в 1.

# 288
Гледам, че в линка от кукумицинка са писали да не се чака маската с хума да изсъхва на лицето, за да не го дехидратира. Ами че колко време да се държи тази маска, тя почва да съхне на 3-тата минута. Thinking

# 289
  • Варна
аз използвам червената на avia, ето за какво е
обаче като си правя маска с нея добавям мед, яйце, масло от гроздови семки или арган, жожоба и ефекта е супер поне при мен
и я държа около 15 мин.

# 290
Ако изсъхва твърде бързо, значи слоят е твърде тънък и сигурно е прекалено рядка сместа с хумата. Пробвай да го направиш по-гъсто, за да намажеш по-дебел слой.

# 291
Никога не се оставя да изсъхне, защото дърпа влага от кожата и освен това  се получават микропукнатини. Ако засъхва толкова бързо, значи е прекалено гъста. Нормално издържа десетина минути преди да стегне.

# 292
А де, може и от прекалена гъстота да е значи.

# 293
  • София
А маската на Агива с какво толкова ви грабна? Видях, че доста хора са я хвалили.
Сега съм с една от Гарниерските и ми привършва, чудя се дали да не взема тази на Агива.
Помня, че хвалехте и тази на Линеа Био с аргана, но на мен ми дойде малко лека. Все пак си взех още една, защото ароматът е..ммм

И ще помоля Кукумицинка да припомни едни маски от Ремедиум, които хвалвеше, нещо не можах да намеря поста й. Около 13-14-15 лв бяха.

# 294
При мен ако е рядка, съхне по половин час. Но с опита човек си намира оптималната гъстота и дебелина на слоя.

# 295
  • Варна
честно казано не мога да дам ясен отговор за един продукт, в случая аз от avia съм мн. доволна но използвам цял комплект от козметиката им и може би това дава отражение
значи дневен крем нощен крем, маската теравитал, червената хума като добавка в бъркочи и ефекта е наистина чудесен при мен, изсветлен и изравнен тен, по малка видимост на капиляри и лунички които си имам в изобилие, не ме омазнява въпреки че съм със смесена към мазна кожа
сега прибавям и други екстри като серум за лице и околоочен серум, розова вода и се надявам на още по добри резултати
а крема им unique го оставих за по студено време и за раздразнена кожа защото е по мазничък

# 296
Кечър, от Ремедиум съм купувала маските на Екре - 2 от видовете (за боядисана коса и Лумино), имат и други видове, които не съм пробвала.

Лумино сигурно е постоянно в "промоция", защото и последния път, тогава, когато писах, беше с намалена цена:
https://remedium.bg/ekre.html?page=2

# 297
  • София
Мерси bouquet
Точно тези. Ще ги пробвам в близко бъдеще.
И моята е боядисана, впрочем, но рядко ползвам сериите за боядисана, не ми действат така добре като подхранващите.

# 298
  • Бургас
Ами маската на Агива ми съживява косата.Каквито и други маски/балсами да ползвам,нямам това приятно усещане.Косата ми става като коприна.
Даже когато имам време я ползвам на суха,неизмита коса.Стоя час някъде (и половин час върши работа).Изплаквам,измивам с шампоан,пак маска за пет минути и косата е приказка.
Дори на Пантен 3 минутния балсам не ми харесва толкова,ползвала съм от професионалните Афоджи и Макадамия,май и още някакви маски,не помня вече марките.Тази ми харесва като ефект на моята коса повече от професионалните.

# 299
А на мен от Агива с роза ми стоеше по-твърда косата.

Като стана дума, пробвах това коприненото, което беше подарък към маската. На вид беше прозрачно бледожълто, като олио, обаче не е мазно всъщност. Като си сложих няколко капки на дланта и разнесох по косата, след това по дланта ми нямаше и следа от мазно, както остава от олиото за коса. Наистина става мекичка и копринена косата, но аз сложих след това и от олиото по краищата все пак, защото имам усещането, че трябва да сложа и нещо мазно отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт