Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 434
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Ивче, може ли линк на British rose  и I love лимона? Благодаря😊😋

Розата - този месец марката ще отварят магазин в един от столичните молове. Иначе в безмитните на Морска гара Варна и Бургас, както и в Свиленград са налични доста от продуктите за тяло. И са на добри цени. Душ геловете са 11-12 лв, големите масла по 25, луксозната им спа серия особено е евтина направо.

https://www.thebodyshop.com/en-gb/range/british-rose/british-ros … wer-gel/p/p000625

Лимоновото сорбе аз си го купувах от Бютизон.
http://befit.bg/eshop/I-LOVE-LEMON-SORBET-ДУШ-ГЕЛ-500-МЛ.410711
Благодаря. Четох и аз,че в мол ще има магазин,но не разбрах в кой. Он лайн бг магазин има ли?От чужбина не мога да поръчвам. Ако стигна до Варна този месец може да проверя. Мнаго искам да си взема нещо тяхно. Тези i love мисля,че ги има в Дм.

# 361
Пише на влажна коса,това откъде мога да го намеря?
Тя си го купува от аптеките, в които се продава козметика. Има го и онлайн. Провери си къде как се предлага, май не е особено евтин продукт.

Относно другата пяна на Балеа: има техника на ползване на влажна коса и с дифузер за къдрици. Сигурно може да се намерят клипчета в ютюб. На мен лично не ми е проблем да си направя красиви спираловидни къдрици и с най-обикновена пяна с най-силната степен на фиксация (5 от 5, а не 3 от 5). Косата ми е съвсем леко чуплива към права. Но има и някои по-силни продукти, които улесняват нещата, така е.

# 362
Здравейте момичета, моя приятелка ми подари Nıvea Body Lotıon Express Feuchtigkeit. Каза че помага за стрии. Ползвал ли го е някой от вас? Доволни ли сте?

# 363
Лариса,за премахване на стрии ли? И аз искам да питам за крем Витасин,някой ползвал ли го е за лечение на стрии?

# 364
  • Пловдив
Купих днес обсъжданата маска,с маслина от Лили...и след малко гледам в брошурата на К за др.седмица още по-евтина!

# 365
  • Бургас
mystic woman,ако ти хареса,можеш да си вземеш и още една от Кауфланд.Ако не ти хареса,поне не е 30-40 лв като професионалните, няма да те е яд.
Но съм почти сигурна,че ще ти върши добра работа.

# 366
  • Пловдив
Да, маската на Агива ще е 2,89 лв. в Кауфланд. А ако някой е ползвал тази маска и маската с маслина на Гарние, може ли да ги сравни като ефект - сходни ли са? Аз много харесвам на Гарние, заредила съм се с два броя даже, а сега се изкушавам да си взема и на Агива маската.

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 16:10 от marzeliva

# 367

Какво мислите за тази къна? Искам черна коса с червен отенък,да блести бордо на слънце

# 368
Присъединявам се към питането, понеже ползвам къна и билкови бои.

# 369
  • София
Да, маската на Агива ще е 2,89 лв. в Кауфланд. А ако някой е ползвал тази маска и маската с маслина на Гарние, може ли да ги сравни като ефект - сходни ли са? Аз много харесвам на Гарние, заредила съм се с два броя даже, а сега се изкушавам да си взема и на Агива маската.
И аз с идентично питане.
Мисля, че Гарниерските са по- гъсти, а онази по- течна, но нека кажат момичетата.

# 370
Нелллиии, къде я има тази нат. къна на хубава цена? Не съм я виждала. 100 гр. ли е и какво пише точно като състав, защото не успявам да разчета по снимката?

# 371
Витасин си е леко боклукче според мен.Не вършеше нищо.

# 372
А от къде гледате брошурата на Кауфланд от днес още?

# 373
  • Пловдив
В темата за К Simple Smile имам и хартиена у дома.

# 374
А от къде гледате брошурата на Кауфланд от днес още?
https://broshura.bg/sofia/kaufland

Общи условия

Активация на акаунт